Erbjudande på mobilabonnemang

Här hittar du alla erbjudanden på mobilabonnemang utan mobil. Mobiloperatörer som ofta har en kampanj på sina mobilabonnemang är Vimla, Hallon och Fello. Om du däremot letar efter erbjudande med mobiltelefon och abonnemang, så finns till exempel Telenor och 3 (Tre). De bästa erbjudandena får du alltid när du byter mobilabonnemang till en ny operatör. En annan möjlighet är också om du förhandlar till dig kampanjpriset hos din befintliga mobiloperatör.

🏆  Populärast
BILLIGAST!
Surf / Månad 5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 19 kr fr. 109 kr
 • 19 kr i 4 mån!
 • Spara surf
 • Utan bindningstid
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr
 • 20 kr i 4 mån!
 • Noll bindningstid
 • Spara surfen
33% RABATT
Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 75 kr fr. 115 kr
 • 33% rabatt i 12 mån!
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
 • eSIM
Surf / Månad 3 GB - 24 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 52,50 kr fr. 105 kr
 • 50% rabatt i 2 mån!
 • Spara oanvänd surf
 • Betalningsanm. OK
 • Utan bindningstid
Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Nät Telia
Pris / Månad fr. 129 kr
 • Spara oanvänd surf
 • Ingen bindningstid
 • eSIM

Rabatt och erbjudande på mobilabonnemang

Erbjudande mobilabonnemangHär har vi valt att samla alla mobiloperatörernas kampanjer, rabatter och erbjudande på mobilabonnemang. Tänk på att alltid jämföra priserna för att få det bästa abonnemanget med till det billigaste priset.

Dessutom ska du inte missa att se vem som har den grymmaste mobiltäckningen och trevligaste kundtjänsten. Beroende på vilken typ av mobilabonnemang du ska byta till, så behöver du också hitta rätt erbjudande.

Erbjudande på abonnemang med fri surf

Ett ofta förekommande erbjudande på abonnemang är kraftigt ökad surfmängd. Från dubbel surf på befintlig mobildata upp till obegränsad surf. Detta listar vi givetvis bland mobilabonnemangen. Hittar du däremot inget erbjudande på surf som du tycker om, så har vi ett tips.

Det du kan göra är att ta ett abonnemang med lågt pris, men nog med surf och välj ett som inte har bindningstid. Därefter är det bara att byta till ett bättre när ett erbjudande dyker upp.

Erbjudande mobilabonnemang – hela listan

För att du ska få en bra överblick har vi skapat en lista på erbjudanden på mobilabonnemang. Vi listar det de flesta konsumenter söker på ett överskådligt sätt. Du kan därmed jämföra vanligt förekommande erbjudanden från olika mobiloperatörer. Operatörer kan komma med erbjudanden utöver det listade, å andra sidan är dessa de vanligaste.

Erbjudande MobilabonnemangSänkt prisUtökad surfSpara surfExtra surf utomlandsKostnadsfri streamingLojalitetsprogramMatchar pris
HallonJaJaJaNejNejNejNej
KatshingNejObegränsadJaNejNejJaNej
VimlaJaJaJaNejNejNejNej
ChiliJaJaNejNejViaplay Film & SerierJaNej
PennyJaJaJaNejNejNejNej
FibioJaJaNejNejViaplay Film & SerierNejJa
HalebopJaJaJaNejNejNejNej
A3JaJaNejNejViaplay Film & SerierNejNej
Com HemJaJaNejNejComhem PlayNejNej
TellusJaJaJaNejNejJaNej
ComviqJaJaJaNejNejNejNej
Tele2JaNejNej60 länderNejNejNej
TreJaNejNejNejNejNejNej
My Beat (f.d. Karma)JaJaNejNejNejNejNej
TelenorNejNejNej41 länderNejNejNej
FelloJaNejJaNejNejNejNej

Kampanjer som innefattar streaming eller hörlurar

En del operatörer presenterar istället kampanjer med en present utifrån. Det kan till exempel vara kraftiga rabatter på tekniska produkter eller mobiler. Men det kan också vara särskilda priser på dessa. Kampanjerna med rabatterade priser gäller däremot enbart dig som tecknar ett mobilabonnemang. Samma sak gäller när du får med streaming via en kampanj.

Vad gäller streaming finns det dock två skilda sorter av kampanjer. Det ena innebär att du får en gratisperiod. Den andra innefattar på liknande sätt att du kan streama utan att det påverkar din surfmängd. Till exempel hos Tele2 Abonnemang.

Erbjudande mobiltelefon med abonnemang – bindningstiden

En viktig faktor du inte vill glömma bort när du vill ha erbjudande på mobil med abonnemang är bindningstiden. Priset på mobilen blir ofta inbakad i månadskostnaden. Det innebär även att du binder dig till det mobilabonnemanget under perioden som du betalar av din mobil. Vill du säga upp avtalet i förtid måste du också betala en klumpsumma för mobiltelefonen.

Rabatter på mobiltelefoner med abonnemang

Rabatter på mobiltelefoner med abonnemang hittar du i regel inte hos lågpris-operatörerna. Det är istället de större mer väletablerade märkena som kommer med kampanjer. Här gäller det att göra en avvägning helt enkelt.

Gör en kalkyl på vad du sparar in på mobilen och vad abonnemanget kostar dig. Då ser du svart på vitt om du istället borde välja ett billigt abonnemang och köpa mobiltelefon på annat håll.

Tips när du är ute efter ett billigt erbjudande

Att man vill ha ett billigt abonnemang eller mycket surf håller nog alla med om. Däremot är det få som sorterar bland olika erbjudanden. De går helt enkelt efter det första bästa. Därför vill vi tipsa om några saker som du bör tänka på för ett billigt erbjudande.

Vanliga frågor

» Har ni bara erbjudanden med sänkta priser?
Nej, du hittar även andra kampanjer och rabatter. Till exempel med ökad surf.
» Kan vem som helst ta del av ett erbjudande?
Ja, förutsatt att du tecknar ett mobilabonnemang hos operatören.
» Vilket abonnemang har bäst erbjudande?
Det beror på erbjudandets längd. A3 erbjuder till exempel en gratis månad, medan du får halva priset i 4 månader hos Penny.
» Finns det särskilda erbjudanden för studenter och pensionärer?
Absolut. De flesta av dessa har vi listat i separata kategorier.