Om oss

Abonnemangsjakt hjälper dig att jämföra mängder av abonnemang och kontantkort i Sverige. Hitta både riktigt bra aktuella erbjudanden eller något mer skräddarsytt som underlättar just för dig. Oavsett om du är ute efter ett billigt abonnemang eller mängder av surf så kommer du hitta det här och på ett väldigt överskådligt sätt.

Om Abonnemangsjakt

På Abonnemangsjakt kan du jämföra ett av Sveriges bästa utbud på både abonnemang och kontantkort. Vi är en helt oberoende hemsida och riktar därför inte kampanjer från särskilda mobiloperatörer. Därför kan du känna dig säker med att du hittar just det bästa erbjudandet för dig. Oavsett om du är ute fria samtal, abonnemang med fri surf eller är ute efter samtal till ett särskilt land med vänner eller släktingar.

Abonnemangsjakt logotypDu kan söka på just det som är av särskilt intresse för dig och sen jämföra de bästa utbuden. Vi listar givetvis även aktuella erbjudanden på abonnemang, rabatter och prissänkningar. Dessutom har vi även tagit höjd för alternativ som bara inte rör vardagligt telefonanvändande. Sådant kan vara obegränsad surf eller till exempel möjligheten att skaffa ett abonnemang trots tidigare betalningsanmärkningar.

Målet är att du som konsument lätt kan överblicka och jämföra det bästa abonnemanget just för dig. Oavsett om du är ute efter det billigaste mobilabonnemanget eller om det är något särskilt du är i behov av, så kommer Abonnemangsjakt både underlätta din vardag och hjälpa till med ekonomin.

Har du frågor till Abonnemangsjakt är du varmt välkommen att kontakta oss på kontakt@abonnemangsjakt.se

Vi finns också i andra kanaler: