Mobilabonnemang med betalningsanmärkning

Här hittar du alla mobilabonnemang med betalningsanmärkningar som går att ansöka utan en kreditupplysning. Operatörer som Vimla, Hallon och Fello ger dig möjlighet att teckna abonnemang trots betalningsanmärkning. Ett alternativ är också kontantkort eller telefonabonnemang där du betalar i förväg. Då kan mobiloperatören vara säker på att du kan betala även om du har en anmärkning.

🏆  Populärast
Surf / Månad 0,5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 0 kr fr. 45 kr
 • Betalningsanm. OK
 • Ingen bindningstid
 • Upp till 12 GB i EU
 • Utlandsamtal till 41 länder
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr
 • 20 kr i 4 mån!
 • Noll bindningstid
 • Spara surfen
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 99 kr
 • Fria samtal och sms
 • Betala endast för fast surfmängd
 • Betalningsanm. OK
 • Ingen bindningstid

Bästa mobilabonnemanget med betalningsanmärkning

Mobilabonnemang med betalningsanmärkningNär du letar efter ett mobilabonnemang med betalningsanmärkning, så ska du alltid jämföra operatörer för att hitta det bästa abonnemanget. Tänk också på att du inte enbart jämför pris på de billigaste abonnemangen, utan även följande punkter sammanvägt.

Det är tre viktiga saker att tänka på när du väljer ett mobilabonnemang med en eller flera betalningsanmärkningar. Om du vill ha en annan operatör än de nämna bör du istället överväga att köpa ett kontantkort.

Topp 3 mobilabonnemang med betalningsanmärkning:

 1. Fello
 2. Hallon
 3. Comviq

Kontantkort istället för abonnemang

Du kan även välja att köpa ett kontantkort istället för ett abonnemang. Det är dessutom det enklaste sättet att byta mobiloperatör och skaffa sig en ny trots en betalningsanmärkning. Anledningen till det är att du på så sätt betalar en fast summa direkt när du köper kontantkortet.

Det betyder också att operatören inte behöver säkra upp att du kommer betala dina räkningar framöver. När dina pengar på kontantkortet i sin tur tar slut, så får du ladda på det när har pengar igen.

Teckna abonnemang med betalningsanmärkningar utan kreditkoll

Vill du ändå ha ett mobilabonnemang istället för ett kontantkort går det att lösa. Även om du har flera betalningsanmärkningar sen tidigare. Vissa operatörer erbjuder dig nämligen att betala med kort varje månad. Det innebär i sin tur att du inte får någon faktura.

Utan fakturan sker det inte heller någon kreditkoll. Då det är kreditkollen som sätter stopp för anmärkningar så slipper du det. I praktiken innebär det inte heller någon högre kostnad. Istället är det bara betalningssättet som skiljer sig.

Mobilabonnemang utan kreditupplysning – skillnad på operatörer

Vi har listat samtliga mobilabonnemang utan kreditupplysning. Vill du däremot själv hålla ett öga på erbjudanden över tiden finns det också något att titta efter. Det skiljer sig nämligen mellan olika operatörer som erbjuder abonnemang med anmärkning.

Idag finns erbjuder inga av de större operatörerna telefonabonnemang utan kreditupplysning. Däremot har du flera lågprisoperatörer med det alternativet. Till exempel Penny och Vimla. Därför ska du också söka bland dessa.

Abonnemang med surf och fria samtal trots betalningsanmärkning

För närvarande finns det inga abonnemang med obegränsad surf som du kan teckna om du har betalningsanmärkningar. Men däremot har du flera abonnemang med mycket surf och fria samtal trots betalningsanmärkningar.

Hos Vimla får du till exempel 100 GB surf och detta till ett fast pris. Anmärkningarna spelar i detta fall inga roll. Du får helt enkelt ett mobilabonnemang med betalningsanmärkning och med precis samma villkor som alla andra.

Källor: Hallå konsument

Vanliga frågor

» Kan jag teckna ett abonnemang med fri surf trots betalningsanmärkningar?
Nej, men däremot har du abonnemang med upp till 100 GB surf i månaden för fast pris.
» Accepterar alla operatörer betalningsanmärkningar?
Nej, men en del gör det. De som inte gör det kan du istället teckna ett kontantkort hos.
» Går det att hitta ett billigt mobilabonnemang trots tidigare betalningsanmärkning?
Ja, du har flera lågprisoperatörer att välja bland med riktigt låga priser. Till exempel Penny och Vimla.
» Kan jag ta del av särskilda erbjudanden på abonnemang även med tidigare anmärkning?
Ja, förutsatt att erbjudandet kommer från en operatör som godtar betalningsanmärkningar.