Vimla Abonnemang

Om du vill ha ett mobilabonnemang till ett lågt pris och utan bindningstid, då är det Vimla Abonnemang du ska välja. Här finns det fem olika surfpaket där du kan surfa i hög hastighet. Dessutom får du en rad andra fördelar, till exempel att du använder Telenors mobilnät.

Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr

Byt telefonabonnemang och simkort till Vimla Abonnemang

Du kan enkelt byta operatör och skaffa dig ett Vimla Abonnemang på deras hemsida. Välj det mobilabonnemang du vill teckna och meddela om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller få ett nytt. Därefter fyller du i dina personuppgifter och sedan kommer ditt gratis simkort att skickas hem till brevlådan. Så snart du fått hem ditt simkort kan du börja använda det. Med Vimlas telefonabonnemang kan du välja mellan fem olika surfpaket. Du kan ha 3, 8, 18, 50 eller 100 GB per månad att surfa för. I abonnemanget ingår sedan fria samtal och sms.

Vimla mobilabonnemang är billigt och surfa utan bindningstid

Vimla AbonnemangHos Vimla har du ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du kan därmed uppgradera eller nedgradera ditt surfpaket när som helst. Det samma gäller om du vill byta operatör. Eftersom att du själv väljer surfmängd och därmed pris på ditt mobilabonnemang är det ett billigt abonnemang som passar alla mellan 18 och 55 år.

Täckningskarta

När du använder dig av Vimla abonnemang kommer du att märka att du får riktigt bra täckning. Det beror på att Vimla använder sig av Telenors nät. Telenors nät täcker hela 99,9 % av Sveriges befolkning så oavsett var du bor i landet kommer du känna dig trygg med att kunna surfa snabbt och enkelt. Det är också ett av anledningarna till att operatören har bland de bästa mobilabonnemangen som finns på marknaden.

Surfa i EU

Med Vimla abonnemang kan du även surfa i EU. Det är alltså perfekt om du ska iväg på semester eller med jobbet. Inom EU kan du surfa för hela 10 GB utan att behöva betala extra för det. Dessutom kan du även ringa och sms:a till Sverige och inom EU när du är ute och reser i Europa.

Kundtjänst, kundservice och support

Med Vimla betalar du inte för surf du inte använder. Om du inte hinner utnyttja all din surf varje månad placeras den överblivna surfen i en surfpott. På så sätt kan du spara upp emot 100 GB surf.

Om du vill komma i kontant med Vimla så finns det flera sätt att göra det på. Du kan skicka ett mejl och få svar inom 5 vardagar. DU kan även skicka ett meddelande på Facebook. Om du vill ha snabbast svar ska du dock välja att skriva i live chatten. Den är bemannad på måndag till fredag mellan klockan 09:00-16:00. Det finns även ett hjälpcenter och ett forum där du kan hitta svar på de vanligaste problemen.

Sammanfattning om Vimla mobilabonnemang

Mobilabonnemanget från Vimla är utmärkt för alla som vill ha mycket surf och fria samtal och sms varje månad. Detta är ett abonnemang som passar alla och du behöver inte binda upp dig. Du använder dig av Telenors nät, vilket gör att du får hög hastighet och bra kapacitet.

Tyvärr har Vimla ingen telefonkontakt på sin kundtjänst. Du kan alltså bara komma i kontakt med den via live chatt och mej. Detta är dock något som alla goda fördelar med abonnemanget väger upp för.

Välj abonnemangstyp hos Vimla

Information

Lägst / Högst surf 3 GB - 100 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 100 kr
Utan bindningstid 100 - 350 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Andra abonnemang som liknar Vimla Abonnemang

Surf / Månad
Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
549 kr
Surf / Månad
2 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr
Surf / Månad
2 GB - 40 GB
Samtal
Fria (undantag abonnemang Mini)
SMS / MMS
Fria (undantag abonnemang Mini)
Pris / Månad
fr. 99 kr