Vimla Senior

Om du är över 55 år och kanske till och med pensionär, då kan Vimla Senior vara det bästa abonnemanget för dig. Detta seniorabonnemang ger dig surf till extra låga priser, samtidigt som du kan använda din mobil i hela landet. Att teckna Vimla Senior är dessutom riktigt enkelt.

Surf / Månad
6 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr

Fria samtal för pensionärer med Vimla Senior

Om du beställer Vimla Senior får du som pensionär ett bra och användarvänligt abonnemang. Du behöver inte betala för alla dina samtal och sms. Istället har du fria samtal och sms vilket innebär att du kan ringa så mycket som du vill. Vimla har ett av de bästa abonnemangen för seniorer och det du betalar för är bara din surf. Du kan välja mellan 6, 10, 25, 50 och 100 GB per månad, allt beroende på hur mycket du utnyttjar internet. Med detta seniorabonnemang kan du dessutom ringa hem till Sverige och surfa gratis på din semester inom EU.

Att beställa hem abonnemanget Vimla Senior är enkelt. Du som är över 55 år får dessutom ett extra lågt pris. Teckna abonnemanget på Vimlas hemsida genom att uppge dina personliga uppgifter. Du kan välja mellan att få ett nytt mobilnummer eller att behålla ditt nuvarande. Ett gratis simkort kommer sedan att skickas hem till brevlådan så att du kan börja använda abonnemanget.

Ingen bindningstid och sparad surf

Du kan använda Vimla Senior under precis hur kort eller lång tid du själv vill. Det finns nämligen varken någon uppsägningstid eller bindningstid. Om du vill uppgradera eller nedgradera ditt abonnemang går det bra. Du är även fri att byta operatör om du skulle vilja det. Om du använder dig av Vimla Senior kan du dessutom spara din surf varje månad. Du kan spara upp till 100 GB per år om du har betalat för surf som du inte hunnit utnyttja.

Erbjudande med 50% rabatt i 3 månader

Vimla erbjuder dessutom 50% rabatt på sina abonnemang för seniorer. Rabatten gäller i upp till hela tre månader. Då de inte tillämpar någon uppsägningstid så kan du efter rabatten säga upp abonnemanget om det inte skulle passa. Se det annars som en prövoperiod för att testa seniorabonnemanget i lugn och ro. Väljer du att fortsätta med samma abonnemang efter rabatten så går den automatiskt över till sitt ordinarie pris. Du själv behöver alltså inte fylla i något eller teckna något nytt för den delen.

Täckningskarta

Med Vimla kommer du alltid ha bra täckning. Vimla använder sig av Telenors nät som når 99,9 % av Sveriges befolkning. Hastigheten är hög och kapaciteten är stor på detta mobilnät. Med Vimla kan du använda dig av både 2G, 3G och 4G när du ringer, sms:ar och surfar.

Kundtjänst, kundservice och support

Vimla seniorVimla har en kundservice som finns bemannad på vardagarna om du vill få svar på frågor eller hjälp att lösa ett problem. På måndag till fredag mellan klockan 09:00-16:00 kan du skriva i Vimlas live chatt. Du kan även skicka ett mejl, då har Vimla en svarstid på 5 dagar, eller skriva till Vimla på Facebook Messenger. Det finns även ett forum och hjälpcenter där du kan hitta svar på dina frågor.

Sammanfattning om Vimla Senior

En nackdel med Vimla Senior är att det inte finns någon kundtjänst över telefon. Bortsett från detta finns det dock bara fördelar.

Eftersom att du ringer och surfar på Telenors nät får du alltid riktigt bra täckning och hastighet. Du kan ringa gratis under hela månaden och dessutom kan du surfa inom EU på din semester. Med Vimla Senior får du extra lågt pris, trots att du får samma fördelar som i ett vanligt abonnemang.

Välj abonnemangstyp hos Vimla

Information

Lägst / Högst surf 6 GB - 100 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 100 kr
Utan bindningstid 100 kr - 300 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Hur kontaktar jag Vimla lättast?
Du kan chatta med dem live på deras hemsida mellan 09:00 och 16:00 varje vardag. Annars nås de även via mail.
Hur gammal måste jag vara för att kunna teckna ett seniorabonnemang?
Seniorabonnemang hos Vimla kan du teckna från 55 års ålder.
Hur länge sparas den överblivna surfen?
Din överblivna surf sparas i 12 månader. Detta gäller alla seniorabonnemang på Vimla förutom Senior 100GB.
Vad menas med överbliven surf?
Då abonnemanget har fria samtal och sms är det egentligen bara surfen du betalar för. Det är en fast kostnad för en fast mängd surf varje månad. Använder du inte hela mängden den månaden så sparas det till nästa månad. Dvs sparad surf som du kan använda när du vill.

Andra abonnemang som liknar Vimla Senior

Surf / Månad
5 GB - 40 GB
Samtal
200 min - Fria
SMS / MMS
2000 + 2000 - Fria
Pris / Månad
fr. 95 kr
Surf / Månad
2 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr
Surf / Månad
2 GB - 32 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 47,50 kr
fr. 95 kr