Vimla Senior

Om du är över 55 år och kanske till och med pensionär, då kan Vimla Senior vara det bästa abonnemanget för dig. Detta seniorabonnemang ger dig surf till extra låga priser, samtidigt som du kan använda din mobil i hela landet. Att teckna Vimla Senior är dessutom riktigt enkelt.

Surf / Månad 3 GB - 75 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 100 kr

Fördelar

  • Kraftiga rabatter
  • Nät från Telia
  • Lågt ordinarie pris

Nackdelar

  • Ej helgöppen support

Fria samtal för pensionärer med Vimla Senior

Om du beställer Vimla Senior får du som pensionär ett bra och användarvänligt mobilabonnemang. Du behöver inte betala för alla dina samtal och sms. Istället har du fria samtal och sms vilket innebär att du kan ringa så mycket som du vill.

Vimla har ett av de bästa abonnemangen för seniorer och det du betalar för är bara din surf. Du kan välja mellan 3, 8, 14, 25 och 75 GB per månad, allt beroende på hur mycket du nyttjar internet. Med detta seniorabonnemang kan du också ringa hem till Sverige och surfa gratis på din semester inom EU.

Att beställa hem abonnemanget Vimla Senior är enkelt. Du som är över 55 år får dessutom ett extra lågt pris. Teckna abonnemanget på Vimlas hemsida genom att uppge dina personliga uppgifter. Du kan välja mellan att få ett nytt mobilnummer eller att behålla ditt nuvarande. Ett gratis simkort kommer sedan att skickas hem till brevlådan så att du kan börja använda abonnemanget.

Ingen bindningstid och sparad surf

Du kan använda Vimla Senior under precis hur kort eller lång tid du själv vill. Det finns nämligen varken någon uppsägningstid eller bindningstid. Om du vill uppgradera eller nedgradera ditt abonnemang går det bra. Du är även fri att byta operatör om du skulle vilja det. Om du använder dig av Vimla Senior kan du dessutom spara din surf varje månad. Du kan spara upp till 100 GB per år om du har betalat för surf som du inte hunnit utnyttja.

Erbjudande på billigt seniorabonnemang med upp till 90% rabatt

Vimla erbjuder också kraftiga rabatter på sina telefonabonnemang för seniorer. Då de inte tillämpar någon uppsägningstid så kan du efter rabatten säga upp abonnemanget om det inte skulle passa.

Se det annars som en provperiod för att testa seniorabonnemanget i lugn och ro. Väljer du att fortsätta med samma abonnemang efter rabatten så går den automatiskt över till sitt ordinarie pris. Du själv behöver alltså inte fylla i något eller teckna något nytt för den delen.

Kommer seniorabonnemanget fungera på min telefon?

Vimla Senior fungerar på nästintill alla telefoner. Däremot så finns det en del modeller från vissa tillverkare som har för gammal mjukvara. Detta handlar i sådana fall om mobiler som är tillverkade innan 2013. Det innebär också att seniorabonnemanget kommer att fungera om du har en telefon som är nyare än så. Oavsett modell eller tillverkare för att simkortet du får kommer i olika storlekar.

Täckningskarta

Med Vimla kommer du alltid ha bra täckning. Vimla använder sig av Telenors nät som når 99,9 % av Sveriges befolkning. Hastigheten är hög och kapaciteten är stor på detta mobilnät. Du kan använda dig av både 2G, 3G och 4G när du ringer, sms:ar och surfar.

Kundtjänst, kundservice och support

Vimla seniorVimla har en kundservice som finns bemannad på vardagarna om du vill få svar på frågor eller hjälp att lösa ett problem. På måndag till fredag mellan klockan 09:00-16:30 kan du skriva i Vimlas live chatt. Utöver det kan du även nå kundtjänsten via mail, Facebook Messenger och via besvarade frågor på hemsidan.

Vårt omdöme om Vimla Senior

En nackdel med Vimla Senior är att det inte finns någon kundtjänst över telefon. Bortsett från detta finns det dock bara fördelar. Du får ett billigt seniorabonnemang som även har mycket kvalitativt innehåll. Eftersom att du ringer och surfar på Telenors nät får du alltid riktigt bra täckning och hastighet.

Du både ringer och skickar sms gratis inom Sverige och dessutom kan du surfa inom EU på din semester. Med Vimla Senior får du extra lågt pris, trots att du får samma fördelar som i ett vanligt abonnemang.

Välj abonnemangstyp hos Vimla

Information om Vimla Senior

Lägst / Högst surf 3 GB - 75 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 100 kr
Utan bindningstid 100 kr - 300 kr
Med bindningstid -

Kontakta Vimla Senior

Webbplats https://vimla.se/bestall/55
Företagsnamn Vimla!
Org. nr 556421-0309
Adress Garvis Carlssons Gata 3, 169 51 Solna
Telefon Chatt
Email hej@vimla.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:30
Tisdag 09:00 - 16:30
Onsdag 09:00 - 16:30
Torsdag 09:00 - 16:30
Fredag 09:00 - 16:30
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Hur kontaktar jag Vimla lättast?
Du kan chatta med dem live på deras hemsida mellan 09:00 och 16:30 varje vardag. Annars nås de även via mail.
» Hur gammal måste jag vara för att kunna teckna ett seniorabonnemang?
Seniorabonnemang hos Vimla kan du teckna från 55 års ålder.
» Hur länge sparas den överblivna surfen?
Din överblivna surf sparas i 12 månader.
» Vad menas med överbliven surf?
Då abonnemanget har fria samtal och sms är det egentligen bara surfen du betalar för. Det är en fast kostnad för en fast mängd surf varje månad. Använder du inte hela mängden den månaden så sparas det till nästa månad. Dvs sparad surf som du kan använda när du vill.

Andra abonnemang som liknar Vimla Senior

Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 81 kr fr. 115 kr
Surf / Månad 5 GB - Fri surf
Samtal / SMS Fria inom Sverige
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 225 kr/mån
Surf / Månad 4 GB - 16 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 19 kr fr. 99 kr