Vimla Kontantkort

Hos Vimla finns det inget kontantkort, men vad gör det då deras abonnemang varken har någon uppsägningstid eller bindningstid. Genom att välja ett mobilabonnemang från Vimla får du helt enkelt alla fördelar som ett kontantkort har. Fördelarna är i form av ett enkelt och smidigt abonnemang som du själv har kontroll över.

Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 25 kr
fr. 100 kr

Ett kontantkort i abonnemangsform med Vimla kontantkort

Det finns som sagt inget kontantkort hos Vimla. Men istället finns det ett riktigt bra abonnemang med ungefär samma struktur och tanke. Du får ett abonnemang och simkort till ett lågt fast månadspris som du har full kontroll över. Du är fri att uppgradera eller nedgradera det när du vill. Dessutom kan du när som helst avsluta eller byta ditt abonnemang. Det är fullt möjligt eftersom att Vimla inte har någon bindningstid eller uppsägningstid – precis som ett kontantkort alltså!

Mycket surf, fria samtal och erbjudande med 75% rabatt

Ett mobilabonnemang istället för ett Vimla kontantkort ger dig alltid fria samtal och sms. Du kan även välja hur mycket surf du behöver under månaden. Betala för 3 till 100 GB direkt och oanvänd surf sparar du automatiskt under ett år. Om du använder Vimla behöver du aldrig oroa dig för att stå utan samtal eller surf. Dessutom har du just nu en gediget erbjudande med rabatt på hela 75% i två månader. Detta gäller oavsett vilken surfmängd du väljer.

En stor fördel med Vimla kontantkort gentemot andra operatörer är att du kan ta med dig det ut i EU.

  • Surfa för upp till 10 GB inom EU
  • Ring och sms:a hem till Sverige
  • Ring och sms:a inom landet du befinner dig i

Billigt alternativ utan dolda avgifter och kostnader

Generellt är det billigare att ha ett abonnemang än ett billigt kontantkort. Priset per gigabyte för din surf är helt enkelt lägre i ett abonnemang. Med Vimla slipper du även dolda avgifter som andra operatörer kan ha. Det finns i sin tur ingen tankningsavgift, ingen fakturaavgift och ingen anslutningsavgift. Det billiga priset gör att det passar både barn som är ute efter ett kontantkort med surf och pensionärer som inte vill surfa.

Täckningskarta

Vimla är också ett mycket bra val för dig som vill ha god täckning. Operatören använder sig av Telenors nät som når 99,9% av landets befolkning. Här kan du ringa, sms:a och surfa i både 2G, 3G och 4G med riktigt höga hastigheter, 4G har nämligen en normalhastighet på upp till 40 Mbit/s. Det betyder med andra ord att du får en god täckning med ett abonnemang som alternativ till Vimla kontantkort.

Kundtjänst, kundservice och support

Vimla kontantkort

Om du vill komma i kontakt med Vimla gör du det enklast via deras live chatt. Den är bemannad under veckans alla vardagar mellan klockan 09:00-16:00. Du kan även skicka ett mejl och få svar inom 5 vardagar eller skicka ett meddelande på Facebook Messenger. Om du har en enklare fråga kan du också kika i Vimlas hjälpcenter eller forum.

Vårt omdöme om Vimla kontantkort

Det finns inget Vimla Kontantkort, istället finns det riktigt bra abonnemang för samma princip. Teckna ett abonnemang när du vill och avsluta när du vill. Betala ett lågt månatligt pris för din surf och använd den både i Sverige och i EU. Dessutom ringer du såklart gratis.

Om du använder Vimla får du surfa på Telenors nät. Det innebär alltså snabb surf med 3G och 4G på Telenors mobilnät som täcker nästan hela Sverige.

Välj abonnemangstyp hos Vimla

Information

Lägst / Högst surf 3 GB - 100 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 100 kr
Utan bindningstid 100 kr - 350 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Kostar ett simkort från Vimla?
Nej, simkortet får du på köpet av Vimla.
Hur mycket kan jag surfa i annat EU land?
Befinner du dig i annat EU land än Sverige kan du surfa upp till 10 gigabyte per månad.
Hur länge kan jag spara surfen?
Överbliven surf kan du spara i 12 månader. Detta gäller alla paket förutom 100 GB per månad.
Finns det några dodla avgifter man bör tänka på?
Nej. Vimla har ett gediget kundfokus och tillämpar inga dolda avgifter.

Andra abonnemang som liknar Vimla Kontantkort

Surf / Månad
5 GB - 60 GB
Samtal
Via surf
SMS / MMS
Via surf
Pris / Månad
fr. 149 kr
Surf / Månad
4 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 99 kr
Surf / Månad
1 GB - 50 GB
Samtal
Rörligt - Fria
SMS / MMS
Rörligt - Fria
Pris / Månad
Rörligt - fastpris fr. 49 kr