Företagsabonnemang

Här jämför du alla företagsabonnemang som passar både stora och små företag. Om du ska byta abonnemang, så ska du först se vilket som är det billigaste mobilabonnemanget för företag. Sedan ska du också titta på vilket som är det bästa företagsabonnemanget utifrån täckning. Det viktiga att tänka på när du väljer ett abonnemang är att du ska kunna genomföra ditt jobb. Därför ska du alltid titta efter dessa tre viktiga saker: Bra täckning, rimligt pris och en duktig kundsupport.

🏆  Bästa mobilabonnemang för företag
Surf / Månad 6 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 24 kr / mån 99 kr / mån
 • Spara oanvänd surf
 • Ingen bindningstid
 • WiFi-samtal
Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad 349 kr
 • Fria samtal inom företaget i hela världen
 • Surf ingår i 41 länder
 • Redo för 5G
 • Extra sim-kort för data ingår
Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 249 kr
 • Ingen bindningstid
 • 100 GB surf inom EU
 • Ring till 80 länder med tillägg
 • Företagsväxel som tillval
Surf / Månad 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 249 kr/mån
 • Ingen bindningstid
 • Alla företagsformer (inkl. enskild firma)
 • Viaplay Film & Serier i 3 mån
Surf / Månad 50 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 249 kr
 • Surfa i 62 länder
 • Ingen bindningstid
 • Extra erbjudanden för Enskild Firma
 • 5G-nät

Jämför företagsabonnemang för stora och små företag

FöretagsabonnemangNär du ska byta till ett företagsabonnemang är det viktigt att du först jämför de olika mobiloperatörerna. Genom att göra det kan du nämligen hitta det bästa abonnemanget för små företag och stora. Det gäller både i form av pris och täckning. Tänk på att det billigaste mobilabonnemanget för företag inte alltid är det bästa, även när det gäller enskild firma.

Detta beror på att operatören kan sakna mobiltäckning i ditt område. Det i sin tur kommer leda till att du inte kommer i kontakt med dina kunder. Med andra ord kan inte heller dina kunder nå dig när de försöker ringa. Därför ska du alltid vara försiktig med att välja det billigaste företagsabonnemanget.

Topp 3 populäraste företagsabonnemang 2023:

 1. Hallon Företag
 2. Telenor Företag
 3. 3 Företag

Lista på fördelar med företagsabonnemang

En överblick på vilket telefonabonnemang som passar bäst för ditt företag. Oavsett om du är ute efter något särskilt som utlandssamtal eller företagsväxel kommer underlaget att hjälpa dig.

FöretagsabonnemangFöretagsväxelSurf utanför EU/EESFria samtalFri surfeSIMNätErbjuder mobil
Hallon FöretagNejNejJaNejNejTreJa
Tre FöretagTillvalTillvalJaJaJaTreJa
Chilimobil FöretagNejNejJaTillvalNejTreNej
TelnessJaNejJaNejNejTeliaNej
Tele2 FöretagNejJaJa (hela världen inom företaget)TillvalJaTele2Ja
Telenor FöretagNejJaJa (hela världen inom företaget)TillvalJaTelenorJa

Bästa mobilabonnemanget för företag

Det bästa mobilabonnemanget för företag är enligt kunderna det med bäst pris, täckning samt kundtjänst. Täckningen är en självklarhet och att det ska vara billigt är också betydelsefullt. Dessutom så spelar kundtjänsten och deras bemötande en viktigt roll i den här beräkningen.

Om du mot förmodan har problem med ditt företagsabonnemang eller fakturafrågor, så vill du också få hjälp direkt. Då är det mycket viktigt att du även får den hjälp du behöver från din mobiloperatör med den bästa kundservicen.

Billiga företagsabonnemang med obegränsad surf

Det billigaste företagsabonnemanget är från Hallon Företag och kostar från 99 kr i månaden. Följer du vår länk, så får du rabatt de första 3 månaderna och betalar endast 24 kr i månaden.

Andra mobilabonnemang för företag är däremot lite dyrare än vanliga privatabonnemang, men det finns också undantag. Ett företag som erbjuder billiga företagsabonnemang med obegränsad surfmängd är mobiloperatören Tre Företag. De erbjuder just nu det billigaste telefonabonnemanget för företag sett till fri surf och priset på 249 kr i månaden.

Ett tips från oss är däremot att se så att Tre faktiskt har bra täckning där du jobbar och bor. Om du reser runt mycket i Sverige bör du kika på mobilabonnemang från Telenor Företag med obegränsad surf. Det är å andra sidan inte ett lika billigt företagsabonnemang, men då vet du att du alltid är uppkopplad.

Jämför bästa mobilabonnemang för företag utifrån erbjudanden

Det bästa mobilabonnemanget för företag är från Telenor Företag. Du får en mycket bra täckning och obegränsad surf för endast 349 kr i månaden. Följ vår länk för att komma till erbjudandet.

Glöm inte heller bort att mobilabonnemang för företag kommer med erbjudanden. Dessa erbjudanden dyker inte upp lika ofta som kampanjerna för privatabonnemang. Men det händer och då kan det vara en fördel att byta abonnemang.

Förutom sänkta priser och ökad surf kan du få ta del av riktigt schyssta företagslösningar. Sådant kan till exempel vara kostnadsfria streamingtjänster, extra teknisk utrustning eller utökade utlandssamtal.

Särskilda erbjudanden på telefonabonnemang för resor med jobbet

Vet du om att du kommer resa mycket i jobbet så ska du absolut ta höjd för det. Det blir särskilt påtagligt om du driver ett litet och nystartat företag eller enskild firma. Samma sak gäller även om du ska ringa till många kunder utomlands.

Därför finns det också särskilda företagsabonnemang med nedsatta priser för utlandssamtal. Förutom EU/EES som ingår i de flesta kan du alltså få ännu bättre erbjudaden på utlandssamtal. Antingen större antal länder totalt med rabatt eller väldigt billiga priser till vissa regioner.

Abonnemang till företag som behöver något mer

När du är ute efter ett abonnemang till ditt företag kan du behöva mer än så. Som tur är har också mobiloperatörerna tagit höjd för det. Därför erbjuder vissa av operatörerna även följande.

Går det att teckna privat-abonnemang till företaget

Ja det går, men du bör vara medveten om några punkter. För det första så måste du kunna skilja på privata samtal och företagssamtal. Detta kan bli krångligt då du även behöver underlag för samtliga. Med andra ord kan det innebära betydligt mer administration för din del. Särskilt om du väljer ett telefonabonnemang utan fast pris.

För det andra så kan privatpersonen bli förmånsbeskattad och ett abonnemanget kommer till användning både i och utanför jobbet. På det stora hela är det att föredra med ett renodlat företagsabonnemang. Särskilt då du idag har väldigt många förmånliga priser och erbjudanden att välja mellan.

Vanliga frågor

» Vilket är det bästa abonnemanget för en företagare?
Täckning och pris bestämmer oftast vilket det bästa abonnemanget för företag är. Vår statistik visar att Telenor Företag har bäst mobilabonnemang för företag. Du får en grym täckning och obegränsat med surf för endast 349 kr i månaden. Jämför företagsabonnemang för att se vilket som passar dig.
» Vilket företagsabonnemang är billigast?
Det billigaste företagsabonnemanget just nu, sett till både pris och surf, är Hallon Företag. Det kostar 24 kr i månaden de första 3 månaderna.
» Finns det företagsabonnemang med utökad surf utomlands?
Ja, du har flera alternativ att välja bland. Till exempel Tele2 Företag med surf i 62 länder.
» Kan jag få billigare utlandssamtal till särskilda länder med mitt abonnemang till företaget?
Ja, du kan antingen välja flertalet länder eller särskilda regioner.
» Varför ska man ha företagsabonnemang?
Om du får problem med din täckning och det innebär bortfall av inkomst, så kan du få ersättning om du har ett företagsabonnemang. Du har hos flera mobiloperatörer även en kontaktperson samt att kundtjänst prioriterar dig som är företagskund.