Tre Företag

Om du letar efter ett företagsabonnemang med obegränsat med surf för en låg kostnad är Tre Företag ett mycket bra val. Här får du surfa med hög hastighet och kan även ta med dig surfen utomlands. Dessutom ingår fria samtal i hela landet – perfekt för din verksamhet. Läs mer om abonnemanget samt 3Världen Företag innan du tar ett beslut.

Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 249 kr

Fördelar

  • Mobilväxel & Företagstelefoni
  • Fri surf
  • Rabatt på mobiler
  • Billiga utlandssamtal (m. tillägg)

Nackdelar

  • Sämre täckning i norra Sverige

Surfa obegränsat i Sverige med Tre Företag

Tre Företag är ett företagsabonnemang som passar företag av alla storlekar, även om du driver en enskild firma. Detta är ett bra val för dig som vill ha koll på företagets utgifter. I företagsabonnemanget från Tre ingår obegränsat med samtal och sms i hela Sverige.

På så sätt kan du alltid hålla kontakten med allt från kunder till leverantörer. Dessutom ingår obegränsat med surf i Sverige i abonnemanget. Allt på Tres supersnabba nät i hela Sverige med 4G och 4G+.

Billigt företagsabonnemang utan bindningstid

Om du åker utomlands och tar med dig jobbet så kan du surfa för 100 GB per månad inom EU. Alla dessa fördelar får du som företagare för en fast månadskostnad. Dessutom tillämpas ingen bindningstid. Dock finns det en uppsägningstid på en månad om du önskar byta operatör.

De har också en hel del företagslösningar som tillval hos Tre, bland annat företagsväxel för ett väldigt förmånligt pris. På det hela är det ett av de bästa företagsabonnemangen ute på marknaden för tillfället.

Täckningskarta med 4G+

tre-foretagTre har ett mycket bra nät som de har investerat stora pengar i. Såväl deras 3G- som 4G-nät har bra täckning. Dessutom sker uppdateringar på nätet för 4G+, för att kunna erbjuda ännu högre hastigheter. På täckningskartan ser du hur bra det stabila nätet är där du bor och arbetar.

3Världen Företag – Internationella samtal och 100 GB i 80 länder

Har du ett företag som är i behov av internationella samtal eller surf utomlands? I sådana fall är 3Världen Företag ett ypperligt tillägg till mobilabonnemanget. Oavsett om du har kunder i utlandet eller själv har en del affärsresor.

Företagsabonnemanget tillsammans med 3Världen har tagit höjd för båda alternativen. Därför får du inte bara förmånliga priser på utlandssamtal, men också hela 80 GB surf utomlands. Vilket är betydligt mer än hos de flesta andra operatörerna.

Ingen fakturaavgift för enskild firma

Om du har en enskild firma kan du välja att betala med e-faktura eller autogiro med sms-notifiering. Väljer något av dessa alternativ behöver du inte betala någon fakturaavgift. Denna kostnad kan du istället spara in på, något som är viktigt för småföretagare. Särskilt om du har en enskild firma. För andra företag gäller istället en fakturaavgift på 49 kronor per månad.

Kundtjänst, kundservice och support

När du tecknar abonnemanget Tre Företag får du gratis startavgift. Dessutom får du ett gratis simkort hemskickat som du använder för abonnemanget. Du sparar alltså in på en massa extra avgifter.

Som företag är det viktigt att ha en pålitlig kundtjänst att kunna kontakta. Tre har därför en speciell kundtjänst för just företag. Du kan ringa in eller mejla till de kunniga medarbetarna. Telefonlinjen till 3 Företag är bemannad på vardagar mellan klockan 08:00-18:00. Om du skickar ett mejl så får du svar inom 72 timmar. Dessutom finns ett hjälpcenter med svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Tre Företagsabonnemang

Tre Företag är ett av de billigaste företagsabonnemangen för dig som driver ett företag. Om du driver en enskild firma har du dessutom extra mycket pengar att spara. Du slipper nämligen helt betala någon fakturaavgift. Detta företagsabonnemang ger dig obegränsat med surf, samtal och sms i hela Sverige. Dessutom kan du surfa inom EU.

Med företagsabonnemanget från Tre har du en månads uppsägningstid men du slipper långa bindningstider. Du får surfa på Tres snabba nät som har hög kapacitet och täcker nästan alla Sveriges invånare. Tre Företag har också en egen kundservice dedikerad till alla företagare.

Välj abonnemangstyp hos Tre

Information om Tre Företag

Lägst / Högst surf Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 249 kr
Utan bindningstid 249 kr/mån
Med bindningstid -

Kontakta Tre Företag

Webbplats https://www.tre.se/foretag/
Företagsnamn HI3G Access AB
Org. nr 556593-4899
Adress Lindhagensgatan 98, 104 25 Stockholm
Telefon 077-173 53 11
Email kundservice@tre.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Kan vi skaffa företagsväxel via Tre?
Absolut, både företagsväxel och andra smidiga lösningar för stora som små företag finns som tillval hos Tre.
» Finns det kampanjer för att få med telefoner med företagsabonnemanget?
Givetvis! Kolla in Tres hemsida för aktuella erbjudanden.
» Finns det några fler helhetslösningar riktade mot företag från Tre?
Förutom utökade abonnemang kan du även koppla in trådlöst bredband med mera. Ta en titt på Tres företagssida för att hitta den bästa lösningen för er.
» Hur är det med bindnings- och uppsägningstid?
Tres företagsabonnemang tillämpar ingen bindingstid, därav mer frihet till dig. Däremot har de en månads uppsägningstid på det abonnemanget.

Andra abonnemang som liknar Tre Företag

Surf / Månad 3 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 229 kr
Surf / Månad 6 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 24 kr / mån 99 kr / mån
Surf / Månad 50 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 249 kr