Tre Kontantkort

Om du beställer ett Tre Kontantkort så får du full frihet. Du tankar när du vill och slipper jobbiga bindningstider. Du kan välja olika värdebevis för fria samtal och mycket surf. Dessutom surfar du på ett stabilt nät med hög kapacitet. Det finns många fördelar med ett Tre Kontantkort.

❗ Viktigt: Efter en analys av samtliga operatörer, så framstår Hallon som det bättre valet framför Tre. Med Hallon får du ett billigare pris och samma nät.
Surf / Månad 0,5 GB - 50 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Tre
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 199 kr

Fördelar

  • Fyll på i appen
  • Färdiga startpaket
  • Billiga utlandssamtal

Nackdelar

  • Få erbjudanden
  • Ej sparad surf
  • Dyrt fastpris

Full frihet och bra priser med Tre Kontantkort

Om du beställer ett Tre Kontantkort får du ett gratis simkort och nytt mobilnummer. Beställningen gör du enkelt på deras hemsida, så kommer simkortet hem i brevlådan. För att beställa kontantkortet online behöver du ett BankID. Du kan enkelt ladda ditt kontantkort när du själv vill, antingen via en återförsäljare av Tre eller på deras hemsida.

När du har ditt kontantkort från Tre kan du tanka det med en valfri summa pengar. Du kan även tanka det med ett värdebevis som är giltigt i 30 dagar. 3Fastpris har fem olika alternativ. Du bland annat ett visst antal minuter inom Sverige och fria sms samt förbestämd surfmängd.

Extra billigt pris på samtal utomlands

Om du väljer värdebeviset 3Global får du extra låga priser för att ringa till utlandet samt surf. Du kan även tanka med bara surf. Med Tre Kontantkort får du rejält med frihet att välja just den plan som passar dig bäst. Då det handlar om ett kontantkort kan även du som råkar ha några betalningsanmärkningar sen tidigare skaffa ett.

Slipp bindningstid med kontantkortet från Tre

Om du väljer att skaffa ett Tre Kontantkort behöver du inte oroa dig för bindningstider eller uppsägningstider. Du tankar själv med pengar när du känner för det. Därför kan du enkelt se hur många samtalsminuter, sms och hur mycket surf du har kvar varje månad. Det finns inget krav på att tanka ofta.

Täckningskarta

Tre KontantkortTre erbjuder en riktigt bra täckning över hela Sverige. Nätet är stabilt och Tre var dessutom den första operatören att lansera 3G i Sverige. Idag kan du surfa med riktigt höga hastigheter i Tres 4G nät som håller på att bli uppgraderat till 4G+. På täckningskartan ser du hur täckningen är där just du bor.

Kontantkort med fastpris och fria samtal

Vill du njuta av alla fördelar med ett mobilabonnemang men endast vill ha ett kontantkort är det möjligt. Du kan nämligen skaffa både kontantkort fastpris, kontantkort med fria samtal eller allt i ett. I grunden blir det då samma fördelar som ett abonnemang, men du själv har helt kontroll. Varje månad fyller du istället på ett värdebevis. Något som idag både går snabbt och säkert via internet.

Med Tres olika kontantkort kan du själv välja vad du vill prioritera. Vill du kunna ringa billigt utomlands eller få fria samtal inom Sveriges gränser. Eller så kanske du föredrar att betala för varje samtal men ringa gratis till dina vänner som har Tre.

Kundtjänst, kundservice och support

Om du vill komma i kontakt med Tres kundtjänst finns det duktiga medarbetare på plats varje dag under veckan. Du kan ringa, mejla och chatta med de kunniga medarbetarna. Chatten håller öppet på vardagar mellan klockan 08:00-17:00 och på helger mellan klockan 08:00-18:00. Telefonlinjen är däremot bemannad på vardagar mellan klockan 08:00-20:00. Dessutom finns ett hjälpcenter med svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Tre Kontantkort

Det är enkelt att skaffa ett Tre Kontantkort och det ger dig full frihet. En nackdel med Tre Kontantkort är att du inte kan behålla ditt nuvarande nummer utan istället får du ett nytt. Den stora valfriheten väger dock upp denna nackdel. Välj att tanka med pengar eller värdebevis varje månad.

Du får också ta del av en hel del fördelar. Till exempel gratis samtal inom Tre, 1000 SMS till världen eller varför inte 12 GB surf. Allt beroende på vad du väljer. Allt är utan bindningstid och du har inga krav på fortsatt betalning om du använder detta kontantkort.

Välj abonnemangstyp hos Tre

Information om Tre Kontantkort

Lägst / Högst surf 0,5 GB - 50 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Tre
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 199 kr
Utan bindningstid Rörligt alternativt 99 kr/mån - 599 kr/mån
Med bindningstid -

Kontakta Tre Kontantkort

Webbplats https://www.tre.se
Företagsnamn HI3G Access AB
Org. nr 556593-4899
Adress Lindhagensgatan 98, 104 25 Stockholm
Telefon 0735 300 400
Email kundservice@tre.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag 08:00 - 18:00
Söndag 08:00 - 18:00

Vanliga frågor

» Finns det något utlandspaket?
Absolut finns det ett sådant. I det ingår bland annat 1000 fria sms till utlandet.
» Jag surfar inte så mycket, finns det något alternativ för mig?
Givetvis. Du kan till exempel välja ett kontantkort med absolut lägsta surf och fria samtal.
» Hur lång bindningstid har kontantkortet?
Ingen bindningstid då det handlar om kontantkort.
» Jag har betalningsanmärkningar sen tidigare, är det något hinder?
Nej, då det handlar om ett kontankort och inget du binder upp dig för.

Andra abonnemang som liknar Tre Kontantkort

Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 99 kr
Surf / Månad 40 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Via surf
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 299 kr
Surf / Månad 0 GB - 60 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telia
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 99 kr/mån