Tre Familj

Om du har tecknat ett abonnemang hos Tre kan du även lägga till Tre Familj. Då kan du lägga till vem du vill i ditt abonnemang för en liten extra kostnad. På så sätt kan du samla familjen på ett mobilabonnemang och ni flera som kan dela på surfen.

❗Viktigt: Efter jämförelse utmärker sig operatören Hallon framför ett familjepaket hos Tre. Hallon använder mobilnät från Tre, ni får lika mycket surf och det är billigare för hela familjen.
Surf / Månad 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 298 kr

Fördelar

  • Anslut extra person för 99kr/mån
  • Kan ansluta personer utanför familjen

Nackdelar

  • Det finns billigare alternativ

Billigt abonnemang för 99 kr/person med Tre Familj

Tre Familj är en extrafunktion till de vanliga abonnemangen från Tre. Mobilabonnemanget innebär att alla i familjen kan kopplas till ett och samma abonnemang, huvudabonnemanget. Då kan ni dela på surf och fritt lägg till upp till fem enheter som ska vara med på abonnemanget.

Att ansluta en person till Tre Familj kostar 99 kr per person och månad. Det vill säga att det kan bli ett riktigt billigt abonnemang för familjer med flera telefonanvändare. Något positivt med detta är att ni som delar på telefonabonnemanget varken behöver vara familj eller skrivna på samma adress.

Abonnemang för familjen med fri surf från Tre

Tre FamiljAbonnemanget är bland de bästa om du vill koppla in dina barn på ditt abonnemang. Ett annat alternativ är att ha med någon äldre släkting som kan ha nytta av fria samtal, men vill ha ett mobilabonnemang utan surf.

Alla på Tre Familj får ett eget simkort med ett eget nummer. Samtal och sms ingår och alla delar på abonnemangets surfpaket. För att kunna använda familjeabonnemanget måste du beställa ett huvudabonnemang som har ett surfpaket på minst 5 GB. Sedan kontaktar du Tres kundtjänst för att koppla in dina familjemedlemmar. Beställer du istället Tre Obegränsat så får alltså alla familjemedlemmar obegränsad och fri surf.

Byt mobilabonnemang när du vill utan bindningstid

Om du använder dig av Tre Familj med din familj ansluten till abonnemanget finns det ingen bindningstid. Det finns därför inget krav på hur länge ni alla måste använda er av abonnemanget. Vilket i sig är en stor fördel när ni vill byta abonnemang.

Slipp krångliga bindningstider som ni måste vänta ut och känn friheten. Det är särskilt praktiskt om ni inte tidigare haft ett familjeabonnemang och vill testa om det funkar för er. Visar det sig att det inte passade just er kan ni byta mobilabonnemang redan månaden därpå.

Täckningskarta

Tre har bra täckning över hela landet, vilket du kan se på Tres täckningskarta. Speciellt i södra delen av landet är täckningen mycket god och generellt har nätet hög kapacitet. Du kan använda såväl 3G som 4G med Tre och just nu uppdateras nätet till supersnabba 4G+.

Surfa tillsammans i EU

Tre Familj kan ni även använda på resor inom EU. Detta är alltså det perfekta tillägget för dig som tar med dig familjen på semestern. Om du har Tre Abonnemang med obegränsad surf kan ni alla dela på 60 GB surf inom EU. Inom Sverige surfar alla dessutom som vanligt obegränsat.

Kundtjänst, kundservice och support

Du kan enkelt komma i kontakt med Tres kundtjänst för att ställa frågor eller få hjälp med problem. Kundtjänsten når du både genom att ringa, maila och chatta.

Chatten håller öppet på vardagar mellan klockan 08:00-17:00 och på helger mellan klockan 08:00-18:00. Telefonlinjen är däremot bemannad på vardagar mellan klockan 08:00-20:00. Dessutom finns ett hjälpcenter med svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Tre Familj

Tre Familj är ett riktigt bra val om ni är många i familjen och vill få ner kostnaden för era mobilabonnemang. Ni koppla hela fem enheter för ett lågt pris. Tre Familj gäller även om du vill koppla dina vänner för att dela på samma surf. Ni får alla supersnabb surf på Tres 4G och 4G+-nät.

Dessutom slipper ni bindningstid och är fria att byta mobilabonnemang när ni själv önskar. Däremot finns den en uppsägningstid på en månad. Alla som är kopplade till Tre Familj får gratis samtal och sms. Hur mycket surf ni behöver bestämmer ni däremot själva.

Välj abonnemangstyp hos Tre

Information om Tre Familj

Lägst / Högst surf 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 298 kr
Utan bindningstid fr. 348 kr
Med bindningstid fr. 298 kr

Kontakta Tre Familj

Webbplats https://www.tre.se/
Företagsnamn HI3G Access AB
Org. nr 556593-4899
Adress Lindhagensgatan 98, 104 25 Stockholm
Telefon 0735 300 400
Email kundservice@tre.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag 08:00 - 18:00
Söndag 08:00 - 18:00

Vanliga frågor

» Kan man ansluta bara familjemedlemmar till abonnemanget?
Nej, du kan ansluta vem du vill!
» Delar alla på samma surf?
Ja, alla delar på surfen. Väljer ni obegränsad surf så surfar alla som är anslutna till abonnemanget obegränsat.
» Hur är det med bindningstid?
Ingen bindningstid, så du kan avsluta det när du själv önskar.
» Gäller fria samtal även om hela familjen är ansluten?
Ja, fria samtal och sms gäller oavsett antal anslutna personer till abonnemanget så länge det inte är betalnummer som rings.

Andra abonnemang som liknar Tre Familj

Surf / Månad 30 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 145 kr
Surf / Månad 12 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 478 kr
Surf / Månad 4 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 199 kr