Tre Abonnemang

Tre Abonnemang ger dig ett abonnemang med stor frihet. Du kan välja mellan en rad olika surfmängder och med bindningstid eller utan. Det är helt enkelt du själv som har kontrollen över ditt Tre Abonnemang. Dessutom surfar du i höga hastigheter med 4G och 4G+.

Surf / Månad
5 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr

Telefonabonnemang med obegränsad surf med Tre Abonnemang

Att skaffa ett abonnemang hos Tre är enkelt. Du gör det direkt på Tres hemsida. Sedan kommer ditt simkort att bli skickat hem till dig så att du kan börja använda telefonabonnemanget. Tre har en mängd olika alternativ för sitt mobilabonnemang beroende på hur mycket surf och lång bindningstid du vill ha.

Mobilabonnemang från 5 GB till fri surf utan bindningstid

Du kan välja mellan 5, 15 eller 50 GB surf per månad. Dessutom kan du välja surfpaketet Obegränsat och då får du fri surf hela månaden. Din bindningstid på 0, 12 eller 24 månader avgör sedan hur mycket du måste betala. Samtliga abonnemang kan du också välja med bindningstid på noll månader utan telefon. Därför kan det vara ett prisvärt abonnemang för dig som inte surfar så mycket.

I alla surfpaket ingår det fria samtal, sms och mms i hela Sverige. Detta är ett av de bästa mobilabonnemangen som passar alla som vill ha ett enkelt abonnemang med mycket surf till fast pris varje månad.

Täckningskarta

Tre AbonnemangTre har ett av Sveriges bästa nät och riktigt bra täckning. Tre erbjuder såväl 3G och 4G som supersnabba 4G+ som just nu håller på att installeras landet över. Nätet har bra kapacitet och du kan själv se hur bra täckningen är där du bor på Tres nätkarta.

Surfa inom EU för hela surfpotten

När du tecknar ett abonnemang hos Tre får du använda din surfmängd inom EU. Därmed kan du ta med dig ditt mobilabonnemang på semestern. Du får surfa för hela din surfpott inom EU. Det gäller dock inte paketet Obegränsat, då får du surfa för 60 GB per månad inom EU.

Kundtjänst, kundservice och support

En fördel med att teckna ett Tre Abonnemang är att du får ett riktigt prisvärt alternativ. Jämfört med Tres konkurrenter får du många fördelar för ett lågt pris. Dessutom kan du själv uppgradera och byta ditt abonnemang om du känner att du behöver mer surf.

Tre har en kundtjänst som finns till hands om du har frågor eller problem. Du kan ringa, mejla och chatta med de kunniga medarbetarna. Chatten håller öppet på vardagar mellan klockan 08:00-17:00 och på helger mellan klockan 08:00-18:00. Telefonlinjen är däremot bemannad på vardagar mellan klockan 08:00-20:00. Dessutom finns ett hjälpcenter med svar på de vanligaste frågorna.

Sammanfattning om Tre Abonnemang

Tre Abonnemang är ett bra val för alla som vill ha mycket surf för pengarna. Du får använda Tres nät med snabba 4G och 4G+. Detta innebär också en god täckning för de allra flesta av landets invånare. Särskilt i mer bebodda regioner. Välj från 5 GB till obegränsat med surf varje månad.

Oavsett vilket mobilabonnemang du väljer så har du alltid en månads uppsägningstid. Detta är en nackdel för många. Du kan dock ta med dig ditt telefonabonnemang på semestern inom EU med rejält mycket surf, vilket är ett stort plus för alla som tycker om att resa.

Välj abonnemangstyp hos Tre

Information

Lägst / Högst surf 5 GB - Obegränsat
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 199 kr
Utan bindningstid 199 kr - 549 kr
Med bindningstid 199 kr - 449 kr

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag 08:00 - 18:00
Söndag 08:00 - 18:00

Vanliga frågor

Är alla abonnemang utan bindningstid?
Ja, väljer du att inte köpa till en mobil kan du välja bort bindningstid.
Kan jag surfa på semestern?
Ja, du surfar för samma villkor som hemma i hela EU.
Vad händer om jag skulle ångra mit abonnemang?
Med varje abonnemang ingår det 14 dagars total ångerrätt. Majoriteten av abonnemangen har dessutom ingen bindningstid.
Ingår det fria samtal och sms i alla abonnemang?
Jajamen, samtliga abonnemang har fria samtal.

Andra abonnemang som liknar Tre Abonnemang

Surf / Månad
5 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 149 kr
Surf / Månad
Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 499 kr
Surf / Månad
Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
299 kr
399 kr