Billigaste kontantkortet

Här kan du jämföra billigaste kontantkort med eller utan fri surf till din mobil. Hitta rätt mobiloperatör och det kontantkort som är billigast, men också har bäst täckning. Alla operatörer vi listar erbjuder mycket bra och låga priser som passar varje plånbok. Tänk på att du även kan köpa ett mobilabonnemang och behöver inte nöja det med ett kontantkort. Fördelen är då att du inte behöver fylla på det varje månad, utan kan då låta det gå via autogiro.

🏆  Populärast
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr
 • 20 kr per månad (4 mån)
 • Inga bindningstider
 • Spara överbliven surf
 • Upp- eller nedgradera fritt
Surf / Månad 0,5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 0 kr fr. 45 kr
 • Betalningsanm. OK
 • Ingen bindningstid
 • Upp till 12 GB i EU
 • Utlandsamtal till 41 länder
Surf / Månad 3 GB - 24 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 52,50 kr fr. 105 kr
 • 50% rabatt i 2 mån!
 • Spara oanvänd surf
 • Betalningsanm. OK
 • Utan bindningstid
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 99 kr
 • Fria samtal och sms
 • Betala endast för fast surfmängd
 • Betalningsanm. OK
 • Ingen bindningstid
Surf / Månad 0 GB - 60 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telia
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 99 kr/mån
 • Ingen bindningstid
 • Betala med Swish
 • Spara oanvänd surf

Billigaste kontantkortet 2023

Billigaste kontantkortetDet billigaste kontantkortet är det som kostar dig minst att använda under varje månad. Väldigt simpelt, men ett slutpris säger inte allt. Därför måste du också väga in behov och utbud för att hitta det bästa kontantkortet.

De låga priserna är också starkt kopplade till mindre mobiloperatörer som använder sig av mobilnät som tillhör stora operatörer. Dessutom äger de stora aktörerna oftast också de mindre operatörerna och samtidigt de billigaste kontantkorten.

Det är ett utmärkt sätt för stora aktörer som Telia, Telenor, Tele2 och Tre att erbjuda sitt mobilnät till kunder som är ute efter billigare alternativ. Dessa kommer också med ett färdigt startpaket.

Fri surf och lägre månadskostnad

Om du däremot letar efter det billigaste kontantkortet med fri surf, så behöver du istället kika på billiga mobilabonnemang. Anledningen till det är att alla kontantkort har ett tak för mängden data i sina paket. De två mobiloperatörer som till exempel erbjuder mest mobildata och som dessutom är billigast är Vimla och Hallon.

Båda operatörerna erbjuder 100 GB surf i månaden och det kan många uppleva som fri surf. Särskilt då man sällan surfar så mycket per månad. Vi rekommenderar därför att ta ett billigt kontantkort med surf så att det räcker, istället för obegränsad surf.

Billiga kontantkort när du ska ringa utomlands

När du är ute efter billiga kontantkort för att ringa utomlands ska du inte alltid titta till ordinarie pris. Dessa priser gäller nämligen bara inom Sverige.

Utlandskostnaderna kan däremot variera kraftigt. Därför blir också det billigaste kontantkortet för utlandssamtal det kortet som har ett sådant paket. På de punkterna utmärker sig både Comviq och Tre.

De har nämligen både billigare priser på utlandssamtalen men också fler länder att välja bland. Förutom de vanliga EU/EES länderna som ingår kan du nå ut till 41 olika länder.

Billigaste kontantkortet till barn

Som förälder är det helt naturligt att vara ute efter billiga kontantkort till barn. Man vill ha koll på kostnaderna och särskilt kunna räkna med en fast summa. Med det som bakgrund bör ändå alla föräldrar även titta bland mobilabonnemang för barn. Men också bland särskilda kontantkort för barn.

Idag har du mängder av lågprisoperatörer att välja bland som erbjuder billigt pris. Dessutom slipper du även bindningstid, så det blir i praktiken som ett kontantkort. Fördelen är däremot att du ofta får med betydligt mer surf.

Jämför billigaste kontantkortet att ringa med

Nedan följer en lista för att du lätt ska kunna jämföra billigaste kontantkortet att ringa med. Du ser både alternativa betalmetoder och om du kan välja mängden samtal. Antingen rörliga eller helt fria till en fast månadskostnad.

Billigaste kontantkortetRörligt prisBetala med SwishFria SamtalNät
HallonNejNejJaTre
ComviqNejNejValfrittTele2 & Telenor
VimlaNejNejJaTelenor
HalebopValfrittJaValfrittTelia
FelloNejNejJaTelia

Vanliga frågor

» Vilket kontantkort är billigast just nu?
Sett till mängden surfdata och pris, så är Hallon billigast.
» Vilka billiga kontantkort med surf finns det?
Samtliga paket som vi listar erbjuder surf.
» Finns det billiga kontantkort med utlandssamtal?
Ja, absolut. En del erbjuder billiga samtal till EU. Vissa går dock längre än så. Comviq erbjuder till exempel samtalspaket till 41 olika länder.
» Kan jag skaffa ett billigt kontantkort till barn?
Absolut kan du det. Vi rekomennderar dock att även titta under mobilabonnemang för barn. Du kan hitta även billigare priser utan bindningstid.