Halebop Kontantkort

Om du är på jakt efter ett kontantkort har Halebop ett utmärkt alternativ. Här kan du välja mellan olika fastprispaket eller GO där du tankar och sedan betalar för den aktivitet du använder. Halebop Kontantkort ger dig många valmöjligheter och dessutom får du surfa på Telias supersnabba nät.

Surf / Månad
0 - 40 GB
Samtal
Rörligt - Fria
SMS / MMS
Rörligt - Fria
Pris / Månad
Rörligt - fastpris fr. 99 kr/mån

Fast pris i 30 dagar med Halebop Kontantkort

Med Halebop Kontantkort får du många valmöjligheter, som till exempel välja att ladda ett fastprispaket. Då får du massor av surf, samtal och sms. Om du tankar 2GB surf får du 50 samtal och 500 sms. Om du däremot tankar kontantkortet med surf på 4, 12, 24 eller 40 GB, så får du istället fria samtal och sms. Alla alternativ är giltiga i 30 dagar. En riktigt stor fördel med Halebop Kontantkort är att du även kan använda allt detta även inom EU, trots att det inte är ett abonnemang. Ett kontantkort med många valmöjligheter helt enkelt.

Kontantkort med betalningsanmärkning

Eftersom du själv laddar kontantkortet med ett belopp så är det inte heller några hinder om du råkar ha betalningsanmärkningar sedan tidigare. Alla kan råka hamna i oförväntad sits där ekonomin inte går ihop, men mobilabonnemanget vill man ju fortfarande ska fungera. Till skillnad från de flesta abonnemang är det inga hinder med tidigare betalningsanmärkningar om du skaffar dig ett kontantkort.

Halebop GO startpaket utan surf

Du kan även välja Halebop GO. Det är ett bra val om du bara använder din mobil för att ringa och sms:a. Du kan då välja att tanka ditt kontantkort med 100, 200 eller 300 kronor och betalar sedan per samtal och sms. Det vill säga ett alternativ helt utan surf till dig som inte behöver det.

Du beställer ett gratis simkort för Halebop Kontantkort på mobiloperatörens hemsida. Du kan beställa ett laddat eller ett tomt startpaket. På så sätt blir ett billigt kontantkort ett väldigt jämförbart alternativ till ett billigt mobilabonnemang. Den stora skillnaden är istället att det alltid är du som bestämmer månadskostnaden.

Täckningskarta

Halebop KontantkortOm du beställer ett kontantkort av Halebop får du ringa och surfa på Telias nät. Det är ett av de bästa mobilnäten i Sverige med riktigt höga hastigheter i 4G och hög kapacitet. Täckningen är mycket god och Telias nät når 99,9 % av landets invånare och täcker 90 % av Sveriges yta.

Ingen bindningstid och gratis surf

Ett Halebop Kontantkort passar alla som vill ha ett abonnemangs fina egenskaper men inte teckna några avtal. Här slipper du såväl bindningstid som uppsägningstid. Du betalar bara för det du använder och behöver inte känna dig låst till en viss mobiloperatör. Du kan dessutom enkelt ändra den surfpott du vill ha varje månad eller helt enkelt byta abonnemang elle rkontantkort.

Hos Halebop får du ett fint erbjudande om du skaffar ett kontantkort som ger dig extra surf. Var fjärde gång du laddar ditt kontantkort med minst 99 kronor får du nämligen 1 GB extra surf helt gratis.

Kundtjänst, kundservice och support

Halebop har en kundtjänst som har riktigt bra öppettider. Den håller nämligen öppet dygnet runt under årets alla dagar. Du kan chatta med dess duktiga medarbetare när det passar dig som bäst. Chatten håller öppet måndag till söndag kl. 00:00-24:00. Halebop har dessutom ett välutvecklat hjälpcenter där du finner svar på de vanligaste frågorna som ställs. Något som däremot inte finns är service via mejl eller telefon.

Sammanfattning om Halebop Kontantkort

Halebop Kontantkort passar för alla som vill ha en enkel och smidig tjänst. Du väljer själv hur mycket du vill ladda ditt kontantkort med varje månad, antingen pengar eller ett fast prispaket. Du kan spara din överblivna surf och dessutom surfa utomlands.

Halebop använder sig av Telias supersnabba nät som täcker hela Sverige. De erbjuder tyvärr ingen telefonservice men väl en chatt som håller öppet dygnet runt. En fin bonus med Halebop Kontantkort är att du får lite extra surf helt gratis var fjärde gång du laddar ditt simkort.

Välj abonnemangstyp hos Halebop

Information

Lägst / Högst surf 0 - 40 GB
Samtal Rörligt - Fria
SMS / MMS Rörligt - Fria
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 99 kr/mån
Utan bindningstid Rörligt alternativt 99 kr/mån - 399 kr/mån
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 00:00 - 24:00
Tisdag 00:00 - 24:00
Onsdag 00:00 - 24:00
Torsdag 00:00 - 24:00
Fredag 00:00 - 24:00
Lördag 00:00 - 24:00
Söndag 00:00 - 24:00

Vanliga frågor

Kna jag använda kontantkortet på semestern?
En stor fördel med Halebops kontantkort är att du kan använda dem precis som hemma i hela EU/EES.
Hur kan jag ladda på mitt kontantkort?
Du kan smidigt ladda på det via Halebops hemsida. Har du kontantkort med fastpris behöver du inte ladda på något.
Hur funkar det där med gratis surf vid laddning?
Halebop bjuder på 1 GB surf vid var 4:e laddning som är på 99kr eller mer.
Hur gör jag för att säga upp mitt kontantkort?
Du behöver inte säga upp det då Halebop kontantkort har varken uppsägningstid eller bindningstid. Du är alltså helt fri att bara sluta använda det om du så önskar.

Andra abonnemang som liknar Halebop Kontantkort

Surf / Månad
5 GB - 60 GB
Samtal
Via surf
SMS / MMS
Via surf
Pris / Månad
fr. 149 kr
Surf / Månad
4 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 99 kr
Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr