Halebop Student

Du som studerar kan ta del av Halebop Student. Med detta billiga studentabonnemang får du fria samtal och bra med surf till riktigt låga priser. Det är helt enkelt det bästa mobilabonnemanget för en studentplånbok. Surfar gör du dessutom i snabb 4G på Telias grymma mobilnät som täcker 90 % av hela landet.

Surf / Månad 15 GB - 60 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 110 kr/mån fr. 219 kr/mån

Fördelar

  • Spara oanvänd surf
  • Sveriges bästa täckning
  • Erbjudanden på mobiltelefoner

Nackdelar

  • Aningen högre ordinarie pris

60 GB surf till studentpriser med Halebop Student

Halebop Student passar perfekt för dig som studerar och vill ha ett mobilabonnemang med låga kostnader. Här får du fria samtal och sms till alla du känner. En riktigt schysst deal ger dig även möjlighet att välja mellan 15, 30 eller 60 GB surf – tillräckligt för att hålla hela månaden ut.

Om du inte hinner använda all din surf kan du dessutom spara surfen till kommande månader. Du får spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Hos Halebop kan du också surfa och snacka på samma sätt i EU som du gör hemma. Du kan nämligen ta med dig ditt studentabonnemang på semestern till EU:s länder. Vad gäller hastigheten på surfen så är maxhastigheten 600 Mbit per sekund.

Studentabonnemang utan bindningstid

Du tecknar ett Halebop Studentabonnemang på deras hemsida. Du betalar via faktura och om du väljer e-faktura är det dessutom helt kostnadsfritt. På Halebop Student har du en uppsägningstid på en månad om du vill ändra eller säga upp ditt abonnemang.

Däremot slipper du bindningstider. I praktiken innebär det att du kan byta abonnemang direkt om du skulle hitta ett bättre studenterbjudande.

Täckningskarta med god täckning via Telia

Halebop StudentNär du tecknar ett telefonabonnemang hos Halebop får du ringa och surfa på Telias nät. Det är också ett av de bästa mobilnäten i Sverige med riktigt höga hastigheter i 4G och Turbo 3G. Med Telias nät når du alltid 99,9 % av landets invånare. Täckningen täcker dessutom hela 90 % av Sveriges yta.

Erbjudande med mobil billigt till studentpriser

Om du tecknar ett studentabonnemang med Halebop Student får du ett generöst erbjudande på utbudet av mobiltelefoner. Tecknar du ett abonnemang så får du rabatt på flertalet mobiltelefoner.

Detta gäller alltså även trots att du har ett abonnemang utan bindningstid. Likt studentabonnemanget måste du dock vara student för att erbjudandet ska gälla.

Kundtjänst, kundservice och support

Mobiloperatören har en kundtjänst som verkligen imponerar med sina öppettider. Den håller nämligen öppet dygnet runt under årets alla dagar. Du kan chatta med dessa duktiga medarbetare när det passar dig som bäst.

Chatten håller nämligen öppet måndag till söndag kl. 00:00-24:00. Tyvärr finns det dock ingen hjälp på telefon eller mejl. Halebop har dessutom ett välutvecklat hjälpcenter där du finner svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Halebop Student

Operatören erbjuder det bästa studentabonnemanget för dig som vill ha mycket surf till ett lågt pris. All surf du inte använder får du spara – eller varför inte ta med dig den på semestern inom EU. I Halebop Student ingår fria samtal och sms och dessutom slipper du bindningstid.

Däremot tillämpar de uppsägningstid på en månad. Halebop har riktigt bra täckning med nät från Telia och en kundservice som finns tillgängligt dygnet runt. Detta inkluderar även helger.

Välj abonnemangstyp hos Halebop

Information

Lägst / Högst surf 15 GB - 60 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Telia
Pris / Månad fr. 219 kr/mån
Utan bindningstid 219 kr - 329 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 00:00 - 23:59
Tisdag 00:00 - 23:59
Onsdag 00:00 - 23:59
Torsdag 00:00 - 23:59
Fredag 00:00 - 23:59
Lördag 00:00 - 23:59
Söndag 00:00 - 23:59

Vanliga frågor

» Hur mycket kan jag surfa på semestern i EU?
Du kan surfa och snacka i hela EU precis som hemma.
» När kan jag byta ut mitt studentabonnemang?
Du slipper bindningstiden helt och hållet. Däremot har du uppsägningstid på 1 månad.
» Kan man överföra sparad surf från tidigare månader?
Absolut. All överbliven surf från tidigare månader överförs direkt.
» Har Halebop även mobiler till studentpriser?
Du kan absolut köpa abonnemanget tillsammans med en mobil som du då får ett fördelaktigt studentpris på.

Andra abonnemang som liknar Halebop Student

Surf / Månad 6 GB - 70 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 47,50 kr fr. 95 kr
50% i 3 mån
Surf / Månad 8 GB - 200 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 49 kr fr. 99 kr
100 GB EXTRA
Surf / Månad 5 GB - 50 GB
Samtal / SMS 200min/2000st - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 95 kr