Halebop Student

Du som studerar kan ta del av Halebop Student. Med detta studentabonnemang får du fria samtal och bra med surf till riktigt låga priser. Det är helt enkelt det bästa mobilabonnemanget för en studentplånbok. Surfar gör du dessutom i snabb 4G på Telias grymma mobilnät som täcker 90 % av hela landet.

Surf / Månad
12 GB - 40 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 219 kr/mån

40 GB surf till studentpriser med Halebop Student

Halebop Student passar perfekt för dig som studerar och vill ha ett mobilabonnemang med låga kostnader. Här får du fria samtal och sms till alla du känner. En riktigt schysst deal ger dig även möjlighet att välja mellan 12, 24 eller 40 GB surf – tillräckligt för att hålla hela månaden ut. Om du inte hinner använda all din surf kan du dessutom spara surfen till kommande månader. Du får spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang.

Hos Halebop kan du surfa och snacka på samma sätt i EU som du gör hemma. Du kan nämligen ta med dig ditt studentabonnemang på semestern till EU:s länder. I Sverige så är maxhastigheten 600 Mbit per sekund.

Du tecknar ett Halebop Studentabonnemang på deras hemsida. Du betalar via faktura och om du väljer e-faktura är det helt kostnadsfritt. På Halebop Student har du en uppsägningstid på en månad om du vill ändra eller säga upp ditt abonnemang. Däremot slipper du bindningstider.

Täckningskarta

Halebop StudentNär du tecknar ett abonnemang hos Halebop får du ringa och surfa på Telias nät. Det är ett av de bästa mobilnäten i Sverige med riktigt höga hastigheter i 4G och Turbo 3G. Med Telias nät når du alltid 99,9 % av landets invånare och täckningen täcker hela 90 % av Sveriges yta.

Extraerbjudande med dubbel surf i tre månader

Om du tecknar ett studentabonnemang med Halebop Student får du ett generöst erbjudande om dubbel surf på ditt mobilabonnemang. Halebop 2X surf ger dig nämligen dubbel surfpott under dina tre första månader hos operatören – helt utan att du måste betala något extra för det. Därefter återgår surfen automatiskt till den surfpott du valt. Halebop Student är ett riktigt bra abonnemang för dig som vill få ner dina månadskostnader. Du kan dessutom beställa ett extra simkort som du till exempel kan sätta in i din surfplatta. Detta till en liten tilläggskostnad.

Kundtjänst, kundservice och support

Mobiloperatören har en kundtjänst som verkligen imponerar med sina öppettider. Den håller nämligen öppet dygnet runt under årets alla dagar. Du kan chatta med dessa duktiga medarbetare när det passar dig som bäst. Chatten håller nämligen öppet måndag till söndag kl. 00:00-24:00. Tyvärr finns det dock ingen hjälp på telefon eller mejl. Halebop har dessutom ett välutvecklat hjälpcenter där du finner svar på de vanligaste frågorna som ställs.

Sammanfattning om Halebop Student

Operatören erbjuder det perfekta studentabonnemanget för dig som vill ha mycket surf till ett lågt pris. All surf du inte använder får du spara – eller varför inte ta med dig den på semestern inom EU. I Halebop Student ingår fria samtal och sms och dessutom slipper du bindningstid. Däremot tillämpar de uppsägningstid på en månad. Halebop har riktigt bra täckning genom Telias nät och en kundservice som finns tillgängligt dygnet runt under veckans alla dagar.

Välj abonnemangstyp hos Halebop

Information

Lägst / Högst surf 12 GB - 40 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 219 kr/mån
Utan bindningstid 219 kr - 329 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 00:00 - 23:59
Tisdag 00:00 - 23:59
Onsdag 00:00 - 23:59
Torsdag 00:00 - 23:59
Fredag 00:00 - 23:59
Lördag 00:00 - 23:59
Söndag 00:00 - 23:59

Vanliga frågor

Hur mycket kan jag surfa på semester i EU?
Du kan surfa och snacka i hela EU precis som hemma.
Kostar dubblingen av surfpotten något?
Nej, du får din surfpott dubblerad kostnadsfritt men däremot tillkommer det en bindningstid på abonnemanget.
Kan man överföra sparad surf från tidigare månader?
Absolut. All överbliven surf från tidigare månader överförs direkt.
Har Halebop även mobiler till studentpriser?
Du kan absolut köpa abonnemanget tillsammans med en mobil som du då får ett fördelaktigt studentpris på.

Andra abonnemang som liknar Halebop Student

Surf / Månad
6 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr
Surf / Månad
4 GB - 64 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 47,50 kr
fr. 95 kr
Surf / Månad
5 GB - 40 GB
Samtal
200 min - Fria
SMS / MMS
2000+2000 - Fria
Pris / Månad
fr. 95 kr