Hallon Student

Om du är student så är ett studentabonnemang hos Hallon ett bra val. Med Hallon Student får du ett mobilabonnemang till extra lågt pris, samtidigt som du sparar all surf du inte hunnit använda under månaden. På så sätt betalar du inte för något i onödan. Med Hallon Student slipper du dessutom bindningstid.

Surf / Månad 8 GB - 200 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 49 kr fr. 99 kr

Fördelar

  • Riktigt låga priser
  • Spara oanvänd surf
  • Stor surfmängd

Nackdelar

  • Ingen support över telefon

Surfa för upp till 200 GB per månad med Hallon Student

Hallon Mobil StudentHallon Student är ett studentabonnemang som passar perfekt för dig som studerar och inte vill lägga allt för mycket pengar på ditt mobilabonnemang. Beställ ett simkort direkt från Hallon för att börja använda ditt nya abonnemang direkt. Du gör det enkelt på Hallons hemsida och kan också betala med ditt betalkort. Därefter får du ditt gratis simkort hemskickat. Dessutom kan du välja att föra över ditt nuvarande nummer till ditt Hallon simkort.

Hos Hallon får du den bästa mobiloperatören till det lägsta priset. Med ett studentabonnemang hos Hallon får du fria samtal och fria sms varje månad. Du väljer sedan hur mycket surf du vill ha. De alternativ som finns är 8, 16, 50, 100 eller 200 GB per månad. Den surf som du inte hinner utnyttja sparas i en pott där du kan samla upp till 100 GB.

Med Hallon Student slipper du både uppsägningstid och bindningstid. Om du slutar studera kan du enkelt gå över till ett vanligt abonnemang.

Täckningskarta

Hallon använder sig av Tre:s nät. Bor du i södra Sverige, längst med kusten och i storstadsområdena får du riktigt bra täckning. I Sveriges inland är dock täckningen sämre. Du surfar med 3G, 4G och supersnabba 4G+. Normalhastigheten för 3G är 3–7 Mbit/s och 7–34 Mbit/sek för 4G.

Billigt studentabonnemang med rabatt och erbjudanden

Om du tecknar ett studentabonnemang hos Hallon kan du se fram emot kraftiga rabatter. Det hör inte till ovanligheterna att de erbjuder en prissänkning på mellan 50% och 75%. Dessa rabatter sträcker sig då vanligen mellan 3 till 6 månader. På så sätt kan du testa vad abonnemanget går för innan du betalar fullt pris för ditt nya studentabonnemang.

Är du ute efter någon annan slags rabatt är det fortfarande ett mobilabonnemang som du bör hålla ögonen på. Särskilt då de ständigt kommer med nya erbjudanden till studenter.

Kundtjänst, kundservice och support

Med Hallon Student kan du även ringa, sms och surfa utomlands. Om du ska på semester inom EU gäller nämligen fria samtal, fria sms samt fri surf upp till 13 GB per månad. Det är alltså det perfekta abonnemanget om du tycker om att resa på loven.

Hallons kundservice har ingen telefonservice, däremot kan du kontakta den genom mejl. Men även via FB Messenger eller genom att skriva i live chatten. Live chatten håller öppet måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 16:00. Meddelanden och FB Messenger får vanligtvis svar inom 3–4 vardagar. Det finns även ett hjälpcenter med vanliga frågor och deras svar.

Vårt omdöme om Hallon Student

Hos Hallon får du som student riktigt bra förmåner. När du tecknar ett abonnemang för studenter får du ett gratis simkort. Dessutom ofta med en kraftig rabatt från ordinarie pris. Med ett fast pris vet du alltid hur mycket ditt Hallon Student kommer kosta. Det blir alltså enkelt att planera din studentbudget.

Du surfar på Tre:s eminenta nät med hög kapacitet och snabb surf. Du kan beställa upp till 200 GB surf per månad. Om du vill uppgradera eller nedgradera din surfplan gör du det enkelt. Du har nämligen ingen bindningstid med Hallon Student.

Välj abonnemangstyp hos Hallon

Information om Hallon Student

Lägst / Högst surf 8 GB - 200 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 99 kr
Utan bindningstid 99 kr - 3499 kr
Med bindningstid -

Kontakta Hallon Student

Webbplats https://www.hallon.se/student
Företagsnamn Hallon c/o HI3G Access AB
Org. nr 556593-4899
Adress Lindhagensgatan 98, 104 25 Stockholm
Telefon Chatt
Email kundservice@hallon.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vad har Hallon studnetaboonemang för uppsägningstid?
Hallon studentabonnemang har varken uppsägningstid eller bindningstid. Så du är fri och byta när som helst.
» Kan jag uppgradera mitt abonnemang till fler gigabyte?
Absolut. Kontakta Hallon så kan du uppgradera abonnemanget.
» Jag ska på semester, hur mycket kan jag surfa utomlands?
Med Hallon studentabonnemang kan du surfa upp till 13 GB per månad i hela EU med samma villkor och priser som hemma.
» Kan jag lösa ut abonnemanget via Hallons hemsida?
Absolut, du kan även betala med betalkort där.
» Hur mycket surf innehåller det största abonnemanget med Hallon Student?
Hallon Student kan du få med upp till 200 GB/månad.

Andra abonnemang som liknar Hallon Student

50 GB EXTRA
Surf / Månad 5 GB - 50 GB
Samtal / SMS 200min/2000st - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 47 kr fr. 95 kr
50 GB EXTRA
Surf / Månad 6 GB - 35 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 47,50 kr fr. 95 kr
KAMPANJ
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr