Hallon Barn

Hallon Barn är ett bra val av abonnemang för barn och ungdomar under 18 år. Det är samma abonnemang som Hallons vanliga men med extra låga priser. Med upp till 100 GB surf och fria samtal är detta det perfekta abonnemanget för alla föräldrar som vill kunna få kontakt med sina barn.

BILLIGAST!
Surf / Månad 8 GB - 200 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 9 kr fr. 109 kr

Fördelar

  • Utan bindningstid
  • Ingen uppsägningstid
  • Möjlighet till kostnadsspärr (t.ex. appar)
  • Billiga rabatter

Nackdelar

  • Sämre nät på mindre orter

Billiga abonnemang för alla under 18 år med Hallon Barn

Hallon Mobil BarnFör alla barn i familjen som är under 18 år passar Hallon Barn perfekt. Med detta mobilabonnemang för barn får du extra låga priser. Det här abonnemanget är liknande det vanliga mobilabonnemanget hos Hallon och du får även samma fördelar. Med Hallons barnabonnemang får du också fria samtal och sms helt utan bindningstid. Därmed kan du avsluta abonnemanget när du vill.

Dessutom kan du aktivera en kostnadsspärr. Det innebär att det till exempel inte sker köp av appar som du själv inte godkänt. Du kan välja mellan fem olika surfpaket, antingen 10, 20, 50, 100 eller 200 GB per månad. Om du däremot inte använder all surf under en månad kan du spara upp till 100 GB av din surf.

Extra billigt med erbjudanden

För alla nya kunder finns det extra bra erbjudande. Du får ofta ett extra billigt mobilabonnemang med hela 50% till 75% rabatt. Det kan innebära alltså en månadskostnad på 9 kr per månad för 10 GB. När tiden för rabatten löpt ut går abonnemanget över till sitt ordinarie låga pris.

Det ordinarie priset ligger på 109 kr i månaden (gäller 10 GB surf). Det bästa är dock att du inte ens under tiden för erbjudandet omfattas av bindningstid. Det vill säga att du kan säga upp ditt abonnemang om du inte skulle vara nöjd.

Byt abonnemang till Hallon och beställ simkort

Att byta abonnemang till Hallon Barn är enkelt och du tecknar mobilabonnemanget genom att beställa på deras hemsida. Det du behöver uppge är ditt personnummer, mail samt om du vill flytta över något nummer till ditt nya simkort. Om du är under 18 år behöver även en målsman teckna abonnemanget åt dig.

Hallon Barn Täckningskarta

Hallon är ett utmärkt val om du bor i landets tätbefolkade områden. Som du kan se på täckningskartan har operatören här en mycket god täckning. De använder sig av Tre:s nät och du surfar med 3G, 4G och 4G+. 4G är framförallt tillgängligt i södra Sverige.

Surfa utomlands med ditt barnabonnemang

Alla som använder Hallon Barn kan surfa utan extra kostnad på semestern. Dessutom ingår nämligen gratis surf inom alla EU-länder för upp till 13 GB per månad. Utöver det kan du även ringa och sms:a utan kostnad till Sverige. Men även i andra EU-länder när du befinner dig inom EU.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten håller öppet på måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 16:00. Vid denna tid svarar kundtjänstens medarbetare på dina frågor via live chatten. Du kan även skicka in ett meddelande eller skriva på Facebook Messenger. Då får du svar inom 3–4 vardagar.

Vårt omdöme om abonnemanget Hallon Barn

Hallons abonnemang för barn är ett utmärkt val med sin snabba surf och höga kapacitet. Eftersom att Hallon använder sig av Tre:s nät så kommer du få bra täckning på de flesta ställen i landet. Dessutom får du ett väldigt billigt abonnemang för ditt barn. Särskilt med rabatt de första månaderna.

Med detta mobilabonnemang för barn har du fria samtal och sms inom Sverige. Samtidigt som du kan spara den surf du inte använder. Du får ett simkort direkt när du beställt barnabonnemanget. Det är ett gratis simkort utan extra kostnad. Då du betalar Hallon Barn i förskott varje månad med ditt betalkort. Därför behöver du inte oroa dig för att missa betalningen.

Dessutom kan du aktivera en kostnadsspärr för att begränsa externa köp, såsom appar. Du behöver inte heller oroa dig för varken bindningstid eller uppsägningstid om du skulle vilja byta abonnemang.

Välj abonnemangstyp hos Hallon

Information om Hallon Barn

Lägst / Högst surf 8 GB - 200 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 109 kr
Utan bindningstid 109 kr - 359 kr
Med bindningstid -

Kontakta Hallon Barn

Webbplats https://www.hallon.se/barnabonnemang
Företagsnamn Hallon c/o HI3G Access AB
Org. nr 556593-4899
Adress Lindhagensgatan 98, 104 25 Stockholm
Telefon Chatt
Email kundservice@hallon.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vad menas med kostnadsspärr?
Om du köper abonnemanget till ditt barn kan du lägga till en kostnadsspärr. Den kommer inte att medge köp via telefonen utan din vetskap, till exempel i appar och spel.
» Kan jag byta abonnemang senare?
Absolut! Hallon Barn har ingen bindningstid och därför kan du byta abonnemang när du vill.
» Hur lång är uppsägningstiden?
Hallon tillämpar inte heller någon uppsägningstid då du betalar abonemmanget i förskott per månad.
» Måste jag betala för själva simkortet?
Nej, simkortet får du med på köpet med Hallon.
» Hur mycket surf har barnabonnemanget hos Hallon?
Du kan välja mellan 10, 20, 50, 100 och 200 GB surf.

Andra abonnemang som liknar Hallon Barn

KAMPANJ
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr
50 GB EXTRA
Surf / Månad 2 GB - 32 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 47,50 kr fr. 95 kr