Hallon Barn

Hallon Barn är ett bra val av abonnemang för dig som är under 18 år eller har barn under 18 år. Det är samma abonnemang som Hallons vanliga men med extra låga priser. Med upp till 100 GB surf och fria samtal är detta det perfekta abonnemanget för alla föräldrar som vill kunna få kontakt med sina barn.

Surf / Månad
6 GB - 100 GB
Samtal
Fria i hela EU
SMS / MMS
Fria i hela EU
Pris / Månad
fr. 24 kr
fr. 99 kr

Billiga abonnemang för alla under 18 år med Hallon Barn

För alla barn i familjen som är under 18 år passar Hallon Barn perfekt. Med detta mobilabonnemang för barn får du extra låga priser. Abonnemanget är liknande det vanliga mobilabonnemanget hos Hallon och du får även samma fördelar. Med Hallons barnabonnemang får du också fria samtal och sms helt utan bindningstid. Därmed kan du avsluta abonnemanget när du vill. Dessutom kan du aktivera en kostnadsspärr. Det innebär att det till exempel inte sker köp av appar som du själv inte godkänt.

Du kan välja mellan fem olika surfpaket, antingen 6, 10, 25, 50 eller 100 GB per månad. Om du däremot inte använder all surf under en månad kan du spara upp till 100 GB av din surf..

Extra billigt barnabonnemang med erbjudanden

För alla nya kunder finns det ett extra bra erbjudande. Du får ett extra billigt barnabonnemang med hela 75% rabatt de första 2 månaderna. Det kan innebära alltså en månadskostnad på 24 kr per månad. När tiden för rabatten löpt ut går barnabonnemanget över till sitt ordinarie låga pris. Priset ligger på 99 kr i månaden (gäller 6 GB surf). Det bästa är dock att du inte ens under tiden för erbjudandet omfattas av bindningstid. Det vill säga att du kan säga upp ditt barnabonnemang om du inte skulle vara nöjd.

Byt abonnemang till Hallon och beställ simkort

Att byta abonnemang till Hallon Barn är enkelt och du tecknar mobilabonnemanget genom att beställa på deras hemsida. Det du behöver uppge är ditt personnummer, mail samt om du vill flytta över något nummer till ditt nya simkort. Om du är under 18 år behöver även en målsman teckna abonnemanget åt dig.

Hallon Barn Täckningskarta

Hallon är ett utmärkt val om du bor i landets tätbefolkade områden. Som du kan se på täckningskartan har operatören här en mycket god täckning. De använder sig av Tre:s nät och du surfar med 3G, 4G och 4G+. 4G är framförallt tillgängligt i södra Sverige.

Surfa utomlands med ditt barnabonnemang

Alla som använder Hallon Barn kan surfa utan extra kostnad på semestern. Hallon barnDessutom ingår nämligen gratis surf inom alla EU-länder för upp till 13 GB per månad. Utöver det kan du även ringa och sms:a utan kostnad till Sverige. Men även i andra EU-länder när du befinner dig inom EU.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten håller öppet på måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 16:00. Vid denna tid svarar kundtjänstmedarbetare på dina frågor via live chatten. Du kan även skicka in ett meddelande eller skriva på Facebook Messenger. Då får du svar inom 3–4 vardagar.

Vårt omdöme om abonnemanget Hallon Barn

Hallons abonnemang för barn är ett utmärkt val med sin snabba surf och höga kapacitet. Eftersom att Hallon använder sig av Tre:s nät så kommer du få bra täckning på de flesta ställen i landet. Dessutom får du ett väldigt billigt barnabonnemang. Särskilt med 50% rabatt de första 3 månaderna.

Med detta mobilabonnemang för barn kan du ringa och smsa fritt. Samtidigt som du kan spara den surf du inte använder. Du får ett simkort direkt när du beställt barnabonnemanget. Det är ett gratis simkort utan extra kostnad. Då du betalar Hallon Barn i förskott varje månad med ditt betalkort. Därför behöver du inte oroa dig för att missa betalningen. Dessutom kan du aktivera en kostnadsspärr för att begränsa externa köp, såsom appar. Du behöver inte heller oroa dig för varken bindningstid eller uppsägningstid om du skulle vilja byta abonnemang.

Välj abonnemangstyp hos Hallon

Information

Lägst / Högst surf 6 GB - 100 GB
Samtal Fria i hela EU
SMS / MMS Fria i hela EU
Pris / Månad fr. 99 kr
Utan bindningstid 99 kr - 299 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Vad menas med kostnadsspärr?
Om du köper abonnemanget till ditt barn kan du lägga till en kostnadsspärr. Den kommer inte att medge köp via telefonen utan din vetskap, till exempel i appar och spel.
Kan jag byta abonnemang senare?
Absolut. Hallon barnabonnemang har ingen bindningstid och därför kan du byta abonnemang när du vill.
Hur lång är uppsägningstiden?
Hallon barnabonnemang tillämpar inte heller någon uppsägningstid då du betalar abonemmanget i förskott per månad.
Måste jag betala för själva simkortet?
Nej, simkortet får du med på köpet med Hallon barnabonnemang.

Andra abonnemang som liknar Hallon Barn

Surf / Månad
6 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 25 kr
fr. 100 kr
Surf / Månad
5 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
169 kr
Surf / Månad
2 GB - 32 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 47.50 kr
fr. 95 kr