Fello Barn

Fello Barn är det ultimata abonnemanget för alla som är under 18 år. Här får du fria samtal, fria sms och kan själv välja hur mycket surf du vill ha. Allt detta till ett extra lågt pris. Fello har dessutom ett nät med mycket god täckning samt hög kapacitet. Allt du behöver helt enkelt!

50 GB EXTRA
Surf / Månad 2 GB - 32 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 47,50 kr fr. 95 kr

Fördelar

  • Spara surf
  • Välj 50% rabatt 4 månader
  • Eller 2 månader + 50 GB surf

Nackdelar

  • Lite surf
  • Bättre alternativ för samma pris tillgängliga

Låga priser på abonnemang med Fello Barn

Ett barnabonnemang hos Fello har alltid fria samtal och sms. På så vis blir det enkelt att hålla kontakten. Fello Barn är ett abonnemang för ungdomar som kan användas av alla som är under 18 år. Det är dock förälder eller målsman som får teckna abonnemanget. En fördel är att de har riktigt låga priser i kombination med fri val av surf.

Du kan välja mellan 3, 10, 18 och 32 GB. Förutom rabatten de första fyra månaderna så har de även ett av marknadens lägsta ordinarie priser. Prioriterar du hellre mer surf kan du även välja 50% rabatt i två månader och 50 GB extra.

Lätt att byta mellan paket med billig surf

Om du känner att din surf inte räcker till varje månad kan du köpa till extra surf. Men du kan också smidigt uppgradera ditt surfpaket. Om du istället får surf över kan du enkelt spara den till kommande månader. Ett riktigt schysst abonnemang för barn med andra ord.

Du kan enkelt välja den surfmängd du vill ha hos Fello och beställa hem ett gratis simkort. För att göra detta uppger du dina personliga uppgifter samt betalar på Fellos hemsida. I samband med betalningen tecknar du abonnemanget Fello Barn.

Mobilabonnemang utan bindningstid för barn

Med Fello Barn har du ingen bindningstid. Det innebär att du när som helst kan uppgradera ditt abonnemang, nedgradera det eller helt byta operatör. Du har själv full kontroll över abonnemanget och slipper även jobbiga uppsägningstider om du använder Fello. Du kan alltså enkelt testa abonnemanget och se vad du tycker.

Täckningskarta

Fello använder sig av Telias nät, ett mobilnät som är riktigt utbrett över hela landet. Här kan du använda såväl 2G, 3G, 4G och 4G+, allt med riktigt god täckning. Dessutom är det ett stabilt nät med hög kapacitet. På täckningskartan ser du också hur Fellos täckning ser ut just där du bor.

Erbjudande på abonnemang och ej utlämnade uppgifter

Med Fello Barn får du de första fyra månaderna med extra lågt pris. Erbjudandet ger dig möjlighet att spara upp till 50%. När rabatten löpt ut börjar du automatiskt att betala ett lågt ordinarie pris. Ett av de lägsta priserna som faktiskt finns på marknaden. Utöver det så ser Fello även på abonnemanget ur en förälders perspektiv. Det vill säga att de inte lämnar ut några uppgifter till nummerupplysnings-sidor eller liknande.

Kundtjänst, kundservice och support

Fello BarnOm du vill komma i kontakt med Fello angående frågor eller problem så håller de öppet på vardagar. Från måndag till fredag kan du nå dem på telefon mellan klockan 09:00-17:00 och i live chatten mellan klockan 10:00-17:00. Du når även kundtjänsten via mail och sociala medier. I chatten får du riktigt snabba svar av den kunniga personalen. Via mail har de en svarstid på 24 timmar.

Vårt omdöme om Fello Barn

Fello Barn är ett barnabonnemang med riktigt många fördelar för alla som är under 18 år. Till att börja är det ett riktigt billigt mobilabonnemang. Både med rabatter men också när de går över till ordinarie pris. Du får alltså ett extra lågt pris för ditt abonnemang med 50% rabatt de första fyra månaderna.

För det andra får du fria samtal, fria sms och ett gratis simkort. Till det hör även stora mängder med surf. Det bästa är dock att du kan spara surfen i slutet av månaden, vilket inte längre är lika vanligt. Med surf på Telias nät och trevlig kundtjänst finns det knappast något annat än positiva saker att säga om Fello.

Välj abonnemangstyp hos Fello

Information om Fello Barn

Lägst / Högst surf 2 GB - 32 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 95 kr
Utan bindningstid 95 kr - 195 kr
Med bindningstid -

Kontakta Fello Barn

Webbplats https://www.fello.se
Företagsnamn Fello AB
Org. nr 556921-7648
Adress Vera Sandbergs Allé 5C, 411 33 Göteborg
Telefon 0770–33 22 22
Email hello@fello.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Går det att spärra köp i appar och dylikt om man skulle önska det?
Absolut. Kontakta Fello så hjäper dig att lägga till några begränsningar på abonnemanget som bara du kan ändra.
» Har abonnemanget ett fast pris?
Ja, så länge inga betalnummer eller dylikt rings så är det samma pris varje månad.
» Hur lång bindningstid har barnabonnemanget?
Fello Barn har ingen bindningstid överhuvudtaget.
» Kan man köpa till extra surf om det skulle behövas?
Ja, det går absolut att göra.

Andra abonnemang som liknar Fello Barn

Surf / Månad 8 GB - 200 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 49 kr fr. 99 kr
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr
75% RABATT
Surf / Månad 6 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 25 kr fr. 100 kr