Fello Senior

Fello Senior är ett bra val av mobilabonnemang för dig som är över 55 år. Du kan behålla ditt nuvarande telefonnummer och får ett fast lågt månadspris. Mycket surf, fria samtal och fria sms gör det enkelt att nå dina nära och kära. Fello Senior är ett enkelt abonnemang utan krångligheter. Ett av de bästa och billigaste seniorabonnemangen på marknaden helt enkelt.

50 GB EXTRA
Surf / Månad 3 GB - 32 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 47,50 kr fr. 95 kr

Fördelar

  • Behåll nummer
  • Betalningsanm. OK
  • Välj halva priset 4 månader
  • Eller 50 GB extra och halva priset 2 månader

Nackdelar

  • Lite surf som standard

Låga priser för alla över 55 år med Fello Senior

Abonnemanget Fello Senior är för dig som är pensionär eller över 55 år. Med ett seniorabonnemang från Fello får du ett bra abonnemang till extra lågt pris. I mobilabonnemanget ingår det fria samtal och sms i hela Sverige. Du får dessutom välja hur mycket surf du vill ha.

Surf med 3, 10, 18 eller också 32 GB per månad finns att välja på. Det större paketen innehåller alltså väldigt mycket surf. Om du inte hinner använda all surf hos Fello, sparas den också automatiskt i en surfpott.

Seniorabonnemang utan bindningstid och med betalningsanmärkningar

Fello Senior har ingen bindningstid eller uppsägningstid. Du kan alltså ändra hur mycket surf du vill betala för när du vill. Att teckna abonnemanget gör du enkelt på deras hemsida. Välj hur mycket surf du vill ha och uppge dina uppgifter för att teckna abonnemanget. Du får sedan ett gratis simkort hemskickat till brevlådan.

Du kan välja att behålla ditt nuvarande nummer helt utan extra kostnad. När du fått ditt simkort sätter du in det i mobilen och startar om den för att börja använda abonnemanget. Mobilabonnemanget kan även tecknas av dig som har tidigare betalningsanmärkningar då det inte utförs en kreditkoll om du betalar med kort.

Täckningskarta

Mobilabonnemanget Fello Senior är för dig som alltid vill kunna hålla kontakten med dina nära och kära. De använder Telias mobilnät. Vilket gör att du får såväl 2G, 3G och 4G med riktigt god täckning över i princip hela landet. På täckningskartan ser du även hur täckningen ser ut där du bor.

Erbjudande med rabatt och billigt ordinarie pris

När du tecknar Fello Senior får du 50% rabatt på priset under dina första fyra månader. På så sätt hinner du testa abonnemanget och se om du tycker om det innan du betalar det ordinarie priset. När det sedan går över till ett ordinarie pris kan du ändå räkna med en låg månadskostnad. Särskilt då de har några av de absolut lägsta priserna på hela den svenska marknaden.

Vill du hellre ha mer surf kan du istället välja 50 GB extra. Då får du två månader för halva priset men en kraftigt utökad surfmängd.

Använd mobilabonnemanget utomlands

Fello Senior är dessutom ett mobilabonnemang som du kan använda utomlands. Det ingår nämligen fri roaming för din surf inom EU. Du kan dessutom ringa och sms:a såväl inom landet du befinner dig i som till Sverige. Därmed kan du enkelt hålla kontakten med din familj även på semestern. En extra skön trygghet med andra ord att inte behöva oroa sig över mobilkostnaderna utomlands.

Kundtjänst, kundservice och support

Fello SeniorOm du vill komma i kontakt med kundtjänsten finns det många tillvägagångssätt. Du kan både ringa, mejla, chatta och skriva i Fellos sociala medier. Telefonlinjen håller öppen från måndag till fredag mellan klockan 09:00-17:00.

Chatten är däremot bemannad från måndag till fredag mellan klockan 10:00-17:00. Om du mejlar så svarar Fello inom 24 timmar. Det finns även ett hjälpcenter på Fellos hemsida med svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Fello Senior

Fello Senior är ett riktigt bra erbjudande för alla som är över 55 år eller pensionärer. Här får du fria samtal och fria sms. Du får dessutom snabb surf med hög kapacitet. Allt detta till väldigt låga priser. Både när det kommer till rabatterna och de låga ordinarie priserna de övergår till.

Därför är detta också ett av de bästa mobilabonnemangen för seniorer. Kundtjänsten är mycket tillmötesgående och du får såväl ett gratis Fello simkort och gratis nummer-flytt när du tecknar abonnemanget. Dessutom slipper du jobbiga bindningstider. Med andra ort ett klart toppbetyg.

Välj abonnemangstyp hos Fello

Information om Fello Senior

Lägst / Högst surf 3 GB - 32 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 95 kr
Utan bindningstid 95 kr - 195 kr
Med bindningstid -

Kontakta Fello Senior

Webbplats https://www.fello.se
Företagsnamn Fello AB
Org. nr 556921-7648
Adress Vera Sandbergs Allé 5C, 411 33 Göteborg
Telefon 0770–33 22 22
Email hello@fello.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Hur får jag tag på mitt simkort?
Det skickas ett gratis simkort med posten.
» Vad betyder sparad surf?
Den surfmängden du inte använder dig av kan du spara ihop till senare när du vill surfa mer.
» Hur gör jag för att teckna abonnemanget om jag har tidigare betalningsanmärkningar?
På Fellos sida följer du stegen för valt abonnemang, och vid betalning så väljer du att betala med kort. På så sätt görs ingen kreditkoll. Informationen står även tydligt på sidan.
» Ingår det surf på semestern i mitt seniorabonnemang?
Absolut, i hela EU och ESS.

Andra abonnemang som liknar Fello Senior

Surf / Månad 1 GB - 30 GB
Samtal / SMS Fria inom Sverige
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 99 kr/mån
Surf / Månad 3 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 175 kr/mån fr. 223 kr
Surf / Månad 3 GB - 75 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 25 kr fr. 100 kr