Comviq Senior

Om du som senior vill ha ett mobilabonnemang till lägre pris och seniorrabatt, då ska du testa Comviq Senior. Detta seniorabonnemang ger dig fria samtal och sms till familj och vänner, samtidigt som du får gott om surf. Comviq använder Telenor och Tele2:s nät, vilket ger dig riktigt bra täckning i hela Sverige.

Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 81 kr fr. 115 kr

Fördelar

  • Ingen bindningstid
  • Spara oanvänd surf
  • Mycket surf inom EU/EES

Nackdelar

  • Går ej att spara surf på alla abonnemang

Seniorpriser på mobilabonnemang för pensionärer med Comviq Senior

Comviq SeniorOm du är pensionär och vill spara pengar på ditt mobilabonnemang, då ska du teckna ett mobilabonnemang för seniorer hos Comviq Senior. Detta seniorabonnemang är tillgängligt från och med att du fyller 55 år. Här får du också samma bra tjänst som ett vanligt abonnemang från Comviq, men till ett bättre pris.

Du tecknar också abonnemanget enkelt på deras hemsida. Dessutom kan du välja om du vill beställa ett nytt nummer eller behålla ditt gamla utan extra kostnad. Så snart ditt simkort kommer hem i brevlådan kan du börja använda det. Med andra ord ett av de bästa abonnemangen för alla som är 55+.

Comviq Senior ett billigare alternativ helt enkelt

Du får välja hur mycket surf du vill ha i ditt seniorabonnemang från Comviq och betalar för surfmängden. Välj mellan 2, 10, 20, 40, 60 eller 100 GB surf. Det ingår alltid fria samtal och sms, oavsett hur mycket surf du väljer.

Du betalar månadsvis på faktura och det tillkommer inga dolda avgifter. Surfar du ändå en del är det alltså ett relativt billigt abonnemang för dig som är pensionär. Med Comviq Senior har du inte heller bindningstid eller uppsägningstid att oroa dig för. Detta seniorabonnemang kan du istället ändra eller avsluta när du vill.

Täckningskarta med väldigt god täckning

Abonnemanget Comviq Senior använder sig av Telenor och Tele2:s nät för 2G, 3G och 4G. Det innebär att de kan erbjuda dig surf på ett av Sveriges bästa nät.

Täckningen för 4G når 99,9 % av landets befolkning och för 3G når den 99,6 %. Såväl maxhastigheten som kapaciteten är hög på detta nät, oavsett var du befinner dig.

Kundtjänst, kundservice och support

För att komma i kontakt med kundtjänsten hos Comviq finns det flera olika alternativ. Kundtjänstens chatt är bemannad av duktiga medarbetare från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00.  De har även öppet på lördagar mellan kl. 09:00-15:00.

Du kan också ringa in till kundtjänsten från måndag till fredag mellan kl. 09:00-17:00. Om du väljer att skicka ett mejl är svarstiden 3–4 arbetsdagar. Dessutom finns ett hjälpcenter där du finner svar på många vanliga frågor.

Vårt omdöme om Comviq Senior

Comviq Senior ger dig många bra tjänster. Du får många gigabyte att surfa för och dessutom fria samtal till alla du känner. Om du använder telefonen lite kan du välja det minsta surfpaketet med begränsade samtalsminuter och spara ännu mer pengar.

Ta med dig ditt abonnemang och surfa i andra EU-länder på semestern och glöm allt vad bindningstid heter. Du får dessutom hjälp av den kunniga kundtjänsten och ett riktigt bra mobilnät att surfa och ringa på. Med andra ord får du ett väldigt prisvärt seniorabonnemang.

Välj abonnemangstyp hos Comviq

Information om Comviq Senior

Lägst / Högst surf 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 115 kr
Utan bindningstid 115 kr - 345 kr
Med bindningstid -

Kontakta Comviq Senior

Webbplats https://comviq.se
Företagsnamn Tele2 AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon 0772-212121
Email info@comviq.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vad innebär det att samla surf?
All surf som du inte använt i slutet av månaden kan du istället använda kommande månad.
» Hur gammal måste man vara för att kunna teckna Comviq Senior?
Comviq Senior kan du teckna när du är 55+.
» Vad händer när den extra surfen tar slut?
Då övergår abonnemanget automatiskt till ordinarie surf. Det vill säga att du inte behöver vidta några extra steg och att du ändå kommer få mycket surf då de ordninarie abonnemangen ändå innehåller mycket surf.
» Hur gör jag när jag vill byta abonnemang hos Comviq?
Hör av dig till Comviq och så kan du byta strax därefter då de inte har någon bindningstid.

Andra abonnemang som liknar Comviq Senior

Surf / Månad 3 GB - 75 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 100 kr
Surf / Månad 5 GB - Fri surf
Samtal / SMS Fria inom Sverige
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 225 kr/mån
Surf / Månad 4 GB - 16 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 19 kr fr. 99 kr