Tele2 Senior

Om du är över 65 år kan du ta del av Tele2 Senior. Det är en rabatt som ger dig hela 20 % rabatt på alla abonnemang för seniora som operatören har. På så sätt kan du spara mycket pengar – trots att du får såväl fria samtal som riktigt mycket surf.

❗ Viktigt: Vid jämförelse är nya operatören Penny mer fördelaktig än Tele2 Senior. Penny använder också Tele2:s mobilnät, men är ett mycket billigare alternativ för pensionärer.
Surf / Månad 3 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 175 kr/mån fr. 223 kr

Fördelar

  • Rabatt från 12 GB surf
  • Mycket surf utomlands

Nackdelar

  • Gäller från 65 år

20% rabatt på mobilabonnemang med Tele2 Senior

Tele2 SeniorDu tecknar enkelt Tele2 Senior på deras hemsida. Allt du behöver göra är att välja hur mycket surf du vill ha hos Tele2 och beställa hem ett gratis simkort. Antingen väljer du ett simkort med ett nytt nummer eller med ditt nuvarande. Du kan sedan direkt börja använda ditt seniorabonnemang och betalar gör du i förskott en gång varje månad.

Med Tele2 Senior kan du välja mellan 3, 12, 25 eller 50 GB surf eller varför inte fri surf med surfpaketet Obegränsad. Seniorrabatten på 20% gäller mobilabonnemang från 12 GB. Ett relativt billigt abonnemang med schyssta villkor och rabatt för seniorer helt enkelt.

Oavsett hur mycket surf du väljer ingår det fria samtal, sms och mms till alla dina bekanta i hela Sverige. Du slipper jobbiga bindningstider och kan därmed själv bestämma när du vill byta surfmängd eller operatör.

Alltid fria samtal med seniorabonnemang

När du tecknar ditt seniorabonnemang får du alltid med fria samtal och SMS/MMS. Oavsett vilken surfmängd du väljer. På så sätt behöver du aldrig vara orolig för att mobilen plötsligt inte skulle funka i en knepig situation. De fria samtalen gäller alla ordinarie samtal i Sverige. Däremot ingår inte utlandssamtal och diverse betalsamtal.

Aktuella erbjudanden

Förutom ett billigt pris för pensionärer få du även ta del av andra aktuella erbjudanden om du tecknar ett abonnemang. Alla nya kunder får till exempel Comhem Play+ kostnadsfritt i ett år. Det är en streamingtjänst där du kan se både filmer och serier.

Dessutom har de löpande billiga erbjudanden på mobiltelefoner för nya kunder. Modellerna som erbjudandet innefattar byts ut över tiden. Men du har alltid tillgång till mobiltelefoner med nedsatt pris.

Täckningskarta

Tele2 delar på ett riktigt bra mobilnät med Telenor. De har också tillsammans satsat miljarder för att bygga ut sitt nät. Med mobilnätet kan får du därför följande i dagsläget:

  • Nå ut till 99,9% av Sveriges invånare
  • Supersnabb surf med 4G
  • Bred tillgång till 5G i närtid
  • Ringa och sms:a stabilt på både 2G och 4G

Ta med dig surfen på semestern

Om du åker på semester utomlands kan du enkelt ta med dig din surf om du tecknar ett abonnemang med Tele2 Senior. Du kan nämligen surfa för samma villkor i hela EU som hemma i Sverige. Om du har tecknat surfpaketet Obegränsad kan du även surfa för hela 40 GB utomlands.

Kundtjänst, kundservice och support

Om du har frågor eller problem kan du kontakta mobiloperatörens kundtjänst så hjälper de duktiga medarbetarna dig. Du kan kontakta kundtjänsten via telefon, mejl och chatt. Telefonlinjen är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-19:00 och lördag till söndag mellan klockan 09:00-15:00.

Chatten håller exakt samma öppettider som telefonlinjen. Tele2 har också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Omdöme om Tele2 Senior

Tele2 Senior är ett riktigt bra val för dig som är över 65 år. Du kan spara hela 20% av abonnemangets kostnad med en seniorrabatt. Det i sin tur gör det till ett perfekt seniorabonnemang. Fria samtal och sms ingår alltid i Tele2 Senior.

Seniorabonnemanget från Tele2 har bra villkor och ingen bindningstid. Kundtjänsten är i sin tur kunnig och enkel att komma i kontakt med. En annan fördel med seniorabonnemanget är att du kan ta med dig ditt abonnemang utomlands och surfa även på semestern.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information om Tele2 Senior

Lägst / Högst surf 3 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 223 kr
Utan bindningstid 223 kr - 455 kr
Med bindningstid -

Kontakta Tele2 Senior

Webbplats https://www.tele2.se/
Företagsnamn Tele2 AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon 0772-252525
Email Formulär på hemsida

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

» Gäller Tele2:s rabatt för seniorer alla abonnemang?
Ja, seniorrabatten gäller alla fristående privatabonnemang för mobiler hos Tele2.
» Var går åldersgränsen för senior?
Tele2s seniorabonnemang kan köpas av dig som är 65+.
» Går det att surfa utomlands?
Absolut. Inom hela EU/EES är det inga problem. Med tillägget Obegränsat kan du dessutom surfa i 60 olika länder.
» Hur är det med bindningstiden för seniorabonnemanget?
Inga seniorabonnemang hos Tele2 har bindningstider.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Senior

Surf / Månad 3 GB - 75 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 25 kr fr. 100 kr
Surf / Månad 3 GB - 16 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 44 kr fr. 89 kr
Surf / Månad 5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria inom Sverige
Nät Telenor
Pris / Månad Ålder=Rabatt i kr/mån fr. 99 kr/mån