Penny Abonnemang

Mobiloperatören Penny har abonnemang från 3 GB upp till 40 GB surf med funktionen att spara oanvänd surf. Samtliga mobilabonnemang är utan bindningstid och har fria samtal, sms och mms. Du slipper också hanteringen av dina fakturor och kan se månadssurfen genom att använda Pennyappen. I appen kan du även enkelt ändra din surfmängd om du vill öka eller sänka den.

Surf / Månad
3 GB - 40 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
49 kr
fr. 99 kr

Billigt mobilabonnemang upp till 40 GB från Penny Abonnemang

Lågprisoperatören Penny har varit igång sedan år 2020 och erbjuder billiga abonnemang från 3 GB upp till 40 GB. Mobiloperatören är en del av Tele2 och har både mobiltelefoni och bredband. Du kan välja att kombinera bredband och telefoni hos Penny, och då också få dubbel surf på ditt mobilabonnemang. Dessutom har du möjlighet att spara din månadssurf upp till tre gånger storleken.

Utan bindningstid och allting i appen

Abonnemanget från Penny är utan bindningstid och du har möjlighet att byta prisplan enkelt i mobilappen. Du har även chans att byta abonnemang till något annat om du inte är nöjd med operatören. Alla dina ärenden sköter du också via appen och den finns för både iOS och Android. Det gäller nummerflytt, uppgradering, nedgradering, pausa abonnemang, fakturor samt mycket annat.

Täckningskarta

Penny AbonnemangOperatören delar mobilnät med Tele2 och hastigheten är inte begränsad. Tele2:s nät täcker idag 90% av Sveriges yta och 99,9% av befolkningen. Utöver det vann även Tele2 mobilnätstestet hos M3 2019 för bästa mobilnät i Sverige.

Kundtjänst, kundservice och support

All kundtjänst går via mobilappen. Fokus för dig blir att först ta hjälp via självbetjäningsfunktionen. Om det däremot krisar och du verkligen inte lyckas hitta det du behöver, så finns e-post. Du kan med andra ord maila Penny Abonnemang på info@penny.se, så hjälper de dig.

Vårt omdöme om Penny Abonnemang

Vi gillar verkligen att det allt fler lågprisoperatörer utmanar marknaden och pressar priserna. Tele2 gör därmed ett utmärkt drag genom att erbjuda ett alternativ till Comviq och Comhem. Mycket bra pris och dubbel surf erbjudandet på abonnemang tillsammans med bredband gillar vi också. Penny Abonnemangs självbetjäning är smart, men det förutsätter att man har ett krångelfritt abonnemang. I annat fall vill man gärna kunna komma i kontakt med kundtjänst via telefon.

Information

Lägst / Högst surf 3 GB - 40 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 99 kr
Utan bindningstid 99 kr - 289 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

Vilket mobilnät använder Penny?
De använder sig av Tele2s mobilnät.
Hur kommer jag till Penny:s kundtjänst?
Du når de via appen eller på info@penny.se
Kan jag pausa mitt abonnemang?
Ja, det går att pausa mobilabonnemanget hos Penny och återaktivera det sen när du vill.

Andra abonnemang som liknar Penny Abonnemang

Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr
Surf / Månad
Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
99 kr
499 kr
Surf / Månad
2 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr