Penny Abonnemang

Mobiloperatören Penny har billiga abonnemang från 3 GB upp till 40 GB surf med funktionen att spara oanvänd surf. Dessutom i allt högre utsträckning med 5G. Samtliga mobilabonnemang är utan bindningstid och har fria samtal, sms och mms. Du slipper också hanteringen av dina fakturor och kan se surfen varje månad genom att använda Penny-appen. I appen kan du även enkelt ändra din surfmängd om du vill öka eller sänka den.

❗ Viktigt: Efter en analys av samtliga operatörer framkommer det att Vimla är det bättre alternativet jämfört med Penny. Det är både billigare och du får minst lika mycket surf.
Surf / Månad 3 GB - 40 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 99 kr

Fördelar

  • Lågt ordinarie pris
  • Spara oanvänd surf
  • Ofta rabatter

Nackdelar

  • Kundtjänst enbart via app

Billigt mobilabonnemang med surf hos Penny Abonnemang

Lågprisoperatören Penny har varit igång sedan år 2021 och erbjuder billiga abonnemang från 3 GB upp till 40 GB. Mobiloperatören är en del av Tele2 och har både mobiltelefoni och bredband. Du kan välja att kombinera både bredband och telefoni hos Penny, och då också få dubbel surf på ditt mobilabonnemang. Dessutom har du möjlighet att spara din surf varje månad upp till tre gånger storleken. Vilken alltså innebär att du får ett telefonabonnemang med väldigt mycket surf.

Ordinare priser hos Penny

  • 3 GB – 99 kr / mån
  • 10 GB – 149 kr / mån
  • 18 GB – 199 kr / mån
  • 40 GB – 289 kr / mån

Penny abonnemang utan bindningstid och allting i appen

Penny AbonnemangAbonnemanget från Penny är utan bindningstid och du har möjlighet att byta prisplan enkelt i mobilappen. Du har även chans att byta abonnemang till något annat om du inte är nöjd med operatören.

Alla dina ärenden sköter du också via appen och den finns för både iOS och Android. Det gäller nummerflytt, uppgradering, nedgradering, pausa abonnemang, fakturor samt mycket annat.

Mycket surf och erbjudanden till abonnemang

Nu ökar Penny surfmängden för alla sina nya kunder. Och de gör det med besked då de har ett erbjudande som innefattar alla abonnemang. Du kan nämligen spara all surf som du inte använder. Utöver det får du också gratis streaming i Penny Play i ett helt år. Är du student får du dessutom hela 40 GB extra oavsett vilket telefonabonnemang du väljer!

Nät, täckning och täckningskarta med tillgång till 5G

Operatören Penny delar mobilnät med Tele2 och hastigheten är inte begränsad. Tele2:s nät täcker idag 90% av Sveriges yta och 99,9% av befolkningen. Utöver det vann även Tele2 mobilnäts-testet hos M3 2019 för bästa mobilnät i Sverige. Dessutom kommer du att kunna surfa med 5G på allt fler ställen.

Kundtjänst, kundservice och support

All kundtjänst går via mobilappen. Fokus för dig blir att först ta hjälp via självbetjänings-funktionen. Om det däremot krisar och du verkligen inte lyckas hitta det du behöver, så finns e-post. Du kan med andra ord maila Penny Abonnemang på info@penny.se, så hjälper de dig. Du kan också välja en live-chatt som är öppen vardagar mellan 09:00 och 18:00. Den hittar du på hemsidan.

Vårt omdöme om Penny Abonnemang

Vi gillar verkligen att allt fler lågprisoperatörer utmanar marknaden och pressar priserna. Tele2 gör därmed ett utmärkt drag genom att erbjuda ett alternativ med Penny till Comviq. Ett billigt abonnemang med mycket surf tillsammans med bredband gillar vi också.

Att du dessutom får ta del av idag givna fördelar som fria samtal och ingen bindningstid hör till. Men det som är lite mer extra är att de är så snabba på att utveckla 5G. Abonnemangens självbetjäning är också smart, men det förutsätter att man har ett abonnemang utan krångel. I annat fall vill man gärna kunna komma i kontakt med kundtjänst via telefon.

Information om Penny Abonnemang

Lägst / Högst surf 3 GB - 40 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 99 kr
Utan bindningstid 99 kr - 289 kr
Med bindningstid -

Kontakta Penny Abonnemang

Webbplats https://www.penny.se/
Företagsnamn Penny/Tele2 Sverige AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon Kundtjänst via Pennyappen
Email info@penny.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vilket mobilnät använder Penny?
De använder sig av Tele2s mobilnät.
» Hur kommer jag till Penny:s kundtjänst?
Du når de via appen eller på info@penny.se
» Kan jag pausa mitt abonnemang?
Ja, det går att pausa mobilabonnemanget hos Penny och återaktivera det sen när du vill.
» Har Penny några erbjudanden?
Ja, flertalet! Bland annat ingår gratis streaming i Penny Play.

Andra abonnemang som liknar Penny Abonnemang

33% RABATT
Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 75 kr fr. 115 kr
Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 99 kr 499 kr
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr