Com Hem Obegränsad

Med Com Hems abonnemang obegränsad kan du känna dig helt fri. Du slipper bindningstid, har obegränsat med surf i Sverige och massor av surf utomlands. Givetvis så har du även fria samtal, mms och sms i Sverige. Med ett extra datakort kan du även dela med dig av uppkopplingen till resten av familjen.

Surf / Månad
Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
99 kr
499 kr

Mobilabonnemang med fri surf hos Com Hem Obegränsad

Med Comhems mobilabonnemang Obegränsad kan du verkligen sluta oroa dig för hur länge surfen räcker. Detta är ett mobilabonnemang med fri surf och som namnet antyder så är den obegränsad. Dessutom ingår hela 30 GB surf i månaden i hela EU/EES. Det vill säga att du inte heller behöver oroa dig om du vill surfa utomlands eller på semestern. Du slipper även bindningstid.

Du får också med fria samtal, mms och sms i Sverige. För dig som verkligen uppskattar att känna dig fri och obegränsad är detta ett av de bästa mobilabonnemangen. Du beställer abonnemanget med lätthet på Com Hems hemsida och simkortet skickas hem till dig.

Täckningskarta

Com Hem har en täckning i världsklass då de delar nät med Tele2. Enligt P3 Connect så är det ett av Sveriges bästa mobilnät med hela 924 poäng av 1000 möjliga i deras senaste test. Betyget i testet blev ”mycket bra” och när det kommer till 4G-täckning så var de en klar etta i Sverige. Nätet täcker 90% av Sveriges yta och du når 99,9% av befolkningen.

Erbjudande på abonnemang för 99 kr i tre månader

Com Hem ObegränsadJust nu så har Com Hem även ett riktigt bra erbjudande på mobilabonnemang. De första tre månaderna betalar du bara 99 kr i månaden. Fortfarande med samma obegränsade tillgång till fri surf. Därefter återgår abonnemanget till ordinarie pris på 499 kr i månaden utan att du själv behöver vidta några åtgärder. Dessutom har Com Hem ett erbjudande om fri streaming i tjänsten Comhem Play där streamingen inte dras från surfmängden. Detta gäller även om du byter mobilabonnemang till något av deras andra alternativ med mindre surf.

Dela på surf och samtal utan bindningstid med datakort

Om du köper till ett extra datakort från Com Hem så kan du helt och hållet dela med dig av din uppkoppling till den enheten. Det vill säga att du kan dela med dig av din fria surf till exempel med familjen. Passar även alldeles utmärkt till längre resor för att dela med surfen till en surfplatta eller bilen. Ett extra datakort kostar 99 kr i månaden per kort. Det vill säga att du kan köpa flera kort och koppla alla till samma abonnemang. På så sätt kan du även använda det som ett familjeabonnemang.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten hos Com Hem är tydlig och strukturerad. Du har möjlighet att antingen ringa dem, chatta eller skriva till dem via en slags formulär på hemsidan. Formuläret har de istället för email, men i gengäld får du svaret på din mail som du uppgett. Öppettiderna för telefonsupporten är vardagar mellan 08:00 och 19:00. Under helger och eventuella helgdagar så har de öppet mellan 09:00 och 18:00.

Sammanfattning om Com Hem Obegränsad

Com Hem och abonnemanget Obegränsad är ett väldigt tydligt abonnemang både vad gäller priser, tider, uppkoppling med mera. Det uppskattas av många konsumenter. Fri surf, inga bindningstider och möjligheten att dela surf med familjen är klara fördelar.

Ordinarie priset på 499 kr i månaden är varken över- eller underpris på något sätt. Men du får också väldigt mycket för pengarna. Dessutom har de inte bara fri surf i EU utan även EES och upp till hela 30 GB vilket är en klar fördel. Prismässigt så har de dessutom ett fint erbjudande med 99 kr/mån för de tre första månaderna. Vilket i sammanhanget gör det till et av de billigaste abonnemangen.

Information

Lägst / Högst surf Obegränsad
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad 499 kr
Utan bindningstid 499 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 18:00
Söndag 09:00 - 18:00

Vanliga frågor

Kan jag enbart ansluta familjemedlemmar med ett datakort?
Nej, köper du till extra datakort så är det helt upp till dig som står på abonnemanget vem du vill dela det med.
Går det att få fakturan från Com Hem på autogiro?
Givetvis, då slipper du tänka på den i slutet av varje månad.
Finns det någon daglig gräns för surfen?
Surfen pausas tillfälligt om du når upp till 50 GB på en enda dag. Du låser upp detta gratis och smidigt vid ett sms. Denna funktion är för din säkerhet då det är en väldigt stor datamängd som flyttas under väldigt kort tid.
Jag har även andra abonnemang hos Com Hem, går det att kombinera fakturorna?
Absolut! Inte bara fakturorna utan du kan få hjälp med samtliga via samma support också.

Andra abonnemang som liknar Com Hem Obegränsad

Surf / Månad
5 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
169 kr
Surf / Månad
2 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr
Surf / Månad
5 GB - Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
99 kr
fr. 229 kr