Com Hem Barn

Com Hem som nu även har mobilabonnemang har introducerat sitt barnabonnemang. Det senaste tillskottet bland deras abonnemang är allt en förälder kan önska sig. En fast billig månadskostnad med fria samtal och 5 GB surf. Dessutom har du möjligheten att spärra både data och surf.

❗ Viktigt: Com Hem Barn har utgått. Tele2 och Com Hem har gått ihop – nu heter de bara Tele2. "Mer info"-länken går därmed till Tele2:s webbplats.
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr

Fördelar

  • Fri Stream i Com Hem Play
  • Kostnadsspärr
  • Trygg Surf ingår kostnadsfritt

Nackdelar

  • Högre ordinarie pris

Fria samtal och 5 GB surf med Com Hem Barn

Com Hem Barn är är ett smidigt och förhållandevis billigt mobilabonnemang för barn och ungdomar under 18 år. Nuförtiden går varumärket dessutom in under Tele2. Priset ligger fast på 169 kr i månaden och då ingår fria samtal, sms och sms. Dessutom kan ingår det 5 GB surf i månaden som du kan nyttja både i Sverige eller inom EU/EES. Då åldersgränsen för abonnemanget är satt vid 18 år så kan du även använda det som ett kostnadseffektivt ungdomsabonnemang. Eller också som  ett studentabonnemang.

Abonnemanget kan även användas som ett billigt mobilabonnemang för ungdomar. Särskilt då det handlar om en fast kostnad som du har kontroll över. På det stora hela är barnabonnemanget ett av de bästa abonnemangen för dig med barn eller ungdomar, oavsett deras ålder. Dessutom kommer abonnemanget från Com Hem helt utan bindningstid.

Spärra data och köp via SMS och betalsamtal

Com Hem BarnDen stora fördelen är att du som abonnemangsinnehavaren kan spärra data men även köp via sms och betalsamtal. Du som abonnemangsinnehavare har alltså möjligheten att helt slippa oväntade månadskostnader med barnabonnemangets spärrfunktion.

Spärren som du bestämmer över gäller både för betalsamtal och köp via sms. Du kan också spärra för data utanför EU/EES så att det inte dyker upp några oväntade överraskningar efter semestern.

Barnabonnemanget på samma faktura

Har du redan ett eget mobilabonnemang hos Com Hem så kan du dessutom få barnabonnemanget på samma faktura. En smidigare administrativ lösning helt enkelt. Detta gäller även om du är ny kund och vill teckna ett eget abonnemang i kombination med ett barnabonnemang.

Täckningskarta

Med Com Hem Barn så surfar du på Tele2s välrenommerade nät. Du når i princip alla i Sverige med ett undantag på 0,1% av befolkningen på de mest avlägsna platserna. Det är extra betryggande då du inte behöver oroa dig över att ditt barn skulle tappa täckning. Särskilt skönt med lite äldre barn som kan göra saker på egen hand. Enligt en oberoende undersökning av P3 Connect är nätet ett av Sveriges bästa. För ordinarie täckning fick man en andraplats. Vad gäller 4G så var det en förstaplats.

Erbjudande med fri streaming i Comhem Play även med barnabonnemang

Com Hem har ett erbjudande med fri streaming på sin tjänst Comhem Play med alla sina mobilabonnemang. Det är kostnadsfritt om du har ett abonnemang hos dem, inklusive barn- och ungdomsabonnemang. Vad det innebär är att det går att titta på filmer och serier via Comhem Play. Detta alltså utan att det påverkar den egna surfmängden.

Detta kan vara en klar fördel, särskilt på semestern eller ute i sommarstugan. Har du tillgång till Comhem Play så kan dessutom hela familjen streama fritt via sina abonnemang hos Com Hem. Alla streamar då självklart utan att minska surfpotten det minsta.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten på Com Hem har väldigt fördelaktiga öppettider då de även har öppet under helger och röda dagar. Dessutom kan du även kontakta supporten för andra ärenden utöver abonnemangen ifall du är kund hos dem. Du når kundservicen mellan 08:00 och 19:00 på vardagar samt 09:00 till 18:00 under helger och helgdagar.

Vårt omdöme om Com Hem Barn

Com Hems barnabonnemang har många fördelar för ett rätt bra fast pris. Det kan däremot inte mäta sig helt i pris med de billigaste mobilabonnemangen när det kommer konkurrerande barn- och ungdomsabonnemang. Fördelen är att du vet vad du får, vilket inte alls är lite.

Då de har ett tydligt fast pris behöver du inte heller hålla koll på prisändringar i kampanjer eller liknande. Två andra stora fördelar är kundservicens väldigt generösa öppettider och täckningen på Tele2s nät som de använder. Dessutom kommer abonnemanget utan bindningstid vilket innebär att du kan byta abonnemang om du skulle önska det.

Välj mobilabonnemang hos Com Hem

Information om Com Hem Barn

Lägst / Högst surf 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr
Utan bindningstid 169 kr
Med bindningstid -

Kontakta Com Hem Barn

Webbplats https://www.comhem.se/
Företagsnamn Com Hem AB
Org. nr 556181-8724
Adress Torshamnsgatan 17, 164 40 Kista
Telefon 90 222
Email Chatt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 18:00
Söndag 09:00 - 18:00

Vanliga frågor

» Har barnen en annan surfpott hemma än inom EU med Com Hem Barn?
Nej, de kan nyttja hela sin ordinarie surfpott. Det vill säga att de har 5 GB surf även inom resterande EU/EES.
» Hur är det med samtalstaxan inom EU/EES?
Fria samtal gäller även till Sverige från EU/EES eller inom de länderna. Så det enda som behöver hållas koll på är egentligen surfmängden.
» Gäller erbjudandet om att streama fritt på Comhem Play även utomlands?
Ja, inom EU/EES. Har du tjänsten Comhe Play så kan du även utomlands streama fritt utan att det dras från surfen.
» Bör jag som förälder ha något särskilt i beaktande när det kommer till kostnaderna kring Com Hem Barn?
Du som står på abonnemanget har god kontroll över kostnader och datamängden, eventuella spärrar måste du dock aktivera på förhand. Däremot är inte barnabonnemanget spärrat mot internationella samtal utanför EU/EES.

Andra abonnemang som liknar Com Hem Barn

Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad 569 kr
Surf / Månad 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 99 kr fr. 129 kr
Surf / Månad 2 GB - 60 GB
Samtal / SMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Nät Telia
Pris / Månad fr. 109 kr