Com Hem Abonnemang

Med Com Hems mobilabonnemang får du rikligt med surf. Men även fria samtal och en väldigt generös surfpott utomlands. Dessutom bjuder de på fri streaming för samtliga abonnemang på Comhem Play. Du slipper också tänka på bindningstider och kan byta abonnemang när du själv önskar.

❗ Viktigt: Com Hem Abonnemang har utgått. Tele2 och Com Hem har gått ihop – nu heter de bara Tele2. "Mer info"-länken går därmed till Tele2:s webbplats.
Surf / Månad 5 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 99 kr fr. 229 kr

Fördelar

  • Dela surf
  • Gratis streaming Comhem Play
  • Mycket surf utomlands

Nackdelar

  • Ordinarie pris 229 kr/mån

Välj från 5 GB till fri surf med Com Hem Abonnemang

Com Hem Abonnemang erbjuder inte bara TV och bredband utan även mobilabonnemang. Du kan välja mellan 5 GB, 10 GB, 20 GB eller fri surf med abonnemanget Obegränsad. De har relativt nyligen också lanserat ett mobilabonnemang för för barn under namnet 5 GB Barn. I samtliga telefonabonnemang så ingår det fria samtal, sms och mms inom Sverige.

Du behöver inte heller tänka på bindningstider då samtliga abonnemang hos Com Hem saknar bindningstid helt och hållet. Vilket också innebär att du är fri att byta abonnemang när du önskar det. Med tillhörande erbjudande och rabatt är det onekligen ett av de bästa abonnemangen och mest prisvärda abonnemangen ute just nu.

Fri streaming på Comhem Play

Som en bonus så bjuder de även på fri streaming på tjänsten Comhem Play. Det vill säga att din streaming där inte går på din ordinarie surfmängd utan är helt kostnadsfri. Oavsett surfmängd kan du alltså streama filmer och serier helt bekymmerslöst.

Dela surf med familj eller vänner

Com Hem abonnemangMed Com Hem abonnemang har du möjligheten att köpa till extra datakort. Det kan du använda var och hur du själv vill. Till exempel för familjens surfplattor eller bilens 4G-router.

Vad det innebär är att du kan dela med dig av uppkopplingen från ditt abonnemang. På så sätt kan du med ett abonnemang och flera datakort i praktiken skapa ett familjeabonnemang med en enda faktura. De extra datakorten kostar däremot 99 kr i månaden per kort.

Nät, täckning och täckningskarta

Com Hem erbjuder dig riktigt bra täckning som når ut till 90% av Sveriges yta. Det innebär också upp till hela 99,9% av Sveriges befolkning. Detta då Com Hem använder sig av Tele2s prisbelönta nät. Enligt oberoende undersökningar av P3 Connect är det dessutom Sveriges i särklass bästa nät vad gäller uppkoppling via 4G.

Erbjudande med billiga abonnemang

För närvarande har Com Hem riktigt fina erbjudanden på mobilabonnemang. Det gäller alla ordinarie abonnemang med undantag för barnabonnemanget. Oavsett vilket av dessa du väljer så kostar det enbart 99 kr i månaden under de första tre månaderna.

Därefter går telefonabonnemanget över till ordinarie pris. Är du ute efter ett billigt abonnemang med bra innehåll är det ett givet alternativ.

Kundtjänst, kundservice och support

Com Hems kundtjänst är till för alla deras tjänster. Det vill säga att du som har andra abonnemang från dem också kan få hjälp med det. En smidig lösning som inte heller gör att det skulle bli lidande väntetider eller dylikt. Du kan nå supporten via telefon eller chatt.

Vill du ha svar via mail så får du däremot fylla ut ett formulär och sedan invänta svar. Supporten har öppet under vardagar mellan klockan 08:00 och 19:00. Under helger och andra röda dagar så är supporten öppen mellan 09:00 och 18:00.

Sammanfattning om Com Hem Abonnemang

Com Hem som är relativt nya aktörer på marknaden har ett av de bästa abonnemangen ute just nu. Fria samtal, sms och mms inom alla abonnemang och rikligt med surf är högt uppskattat. Även alternativet att kunna välja fri surf.

Prismässigt har de svårt att konkurrera med riktigt billiga telefonabonnemang från vissa andra aktörer. Men det är förståeligt då Com Hem också erbjuder mer med sina mobilabonnemang. På det stora hela har de ändå väldigt överkomliga priser och väldigt mycket innehåll för det priset. Dessutom har de smidiga extraval som att skapa eget familjeabonnemang och en support som du når alla dagar på året.

Välj mobilabonnemang hos Com Hem

Information om Com Hem Abonnemang

Lägst / Högst surf 5 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 229 kr
Utan bindningstid fr. 229 kr
Med bindningstid -

Kontakta Com Hem Abonnemang

Webbplats https://www.comhem.se/
Företagsnamn Com Hem Aktiebolag
Org. nr 556181-8724
Adress Torshamnsgatan 17, 164 40 Kista
Telefon 90 222
Email Chatt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 18:00
Söndag 09:00 - 18:00

Vanliga frågor

» Går det att kombinera fakturorna från Com Hem om jag även har andra tjänster från dem sen tidigare?
Det går alldeles utmärkt. Dessutom får du hjälp via samma support.
» Hur mycket av surfen ingår i annat EU land?
Surfar du utomlands inom EU eller EES så ingår all surf på hela abonnemanget. För abonnemanget Obegränsad så ingår 30 GB surf inom EU/EES.
» Hur ansluter jag fler familjemedlemmar till mitt abonnemang?
Det gör du genom extra datakort. Dessa kostar 99 kr/mån per kort.
» Går det att byta abonnemang om jag skulle vilja det?
Ja, då du inte har några bindningstider kan du både gradera upp och ner abonnemanget.

Andra abonnemang som liknar Com Hem Abonnemang

Surf / Månad 5 GB - Fri surf
Samtal / SMS Fria inom Sverige
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 225 kr/mån
Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 569 kr
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr