Chilimobil Abonnemang

Uppstickaren Chilimobil är en mobiloperatör som redan tidigt fått väldigt bra poäng av användarna. Som relativt nya på en stor marknad erbjuder de fina erbjudanden i kombination med låga priser på stor mängd surf. Givetvis har de även kompletta paket med till exempel fri surf.

Surf / Månad
6 GB - Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 149 kr/mån

Byt till Chilimobil Abonnemang med lågt pris

Nya operatören Chilimobil Abonnemang har inga storföretag bakom sig. Däremot har de många år av erfarenhet inom telecom bland personalen. Därför vet de också hur de helt och hållet kan skapa en riktigt användarvänligt och enkelt telefonabonnemang. Ledorden de själva går efter är smidigt, bekymmersfritt och prisvärt. Därför har de också lanserat billiga abonnemang med mycket surf. Men framför allt möjligheten till att byta mobilabonnemang när du själv önskar. Som en bonus ger de också ett fint erbjudande till alla nya kunder. Nämligen så ingår Viaplay Film & Serier kostnadsfritt i tre månader (värde 327 kr).

Från 6 GB surf ända upp till fri surf

Hos Chilimobil kan du enkelt välja mellan tre olika slags abonnemang där surfen skiljer sig åt. Dessa är 6 GB, 25 GB eller fri surf. Med fri surf kan du alltså surfa helt obegränsat. Oavsett surfmängd så surfar du precis som hemma i hela EU och EES. Därför behöver du inte oroa dig för att surfen ska ta slut i första hand på semestern. Vilket är nog det sista man vill när du ska navigera dig efter kartan på en cityweekend. Skulle du ångra ditt val av surf kan du med enkelhet uppgradera till ett abonnemang med mer surf. Givetvis helt kostnadsfritt och smidigt.

Chilimobil täckningskarta

Chilimobil använder sig av Tres nät. I regel ett snabbt nät med dessutom väldiga utbyggnader av 4G+ just nu. Vilket kommer göra surfen ännu snabbare. Täckningen är god med huvuddelen av omfånget koncentrerat på stora befolkningscentra. Med särskilt god täckning i större städer. Ta en kik på själva täckningskartan för mer detaljerad information.

Alltid fria samtal, aldrig bindningstid

Chilimobil AbonnemangOavsett vilket av Chilimobils mobilabonnemang du väljer så kommer du alltid ha fria samtal. Dessutom får du även fria SMS och MMS. Det bästa är att samma villkor gäller i överiga EU. Inget av abonnemangen har heller någon bindningstid. Det vill säga att du är helt fri att byta abonnemang när du själv önskar. Oavsett om det handlar om att byta till ett annat mobilabonnemang eller bara avsluta ditt befintliga.

Kundtjänst, kundservice och support

Du kan kontakta kundtjänsten och få support på fyra olika sätt. Antingen via chatt, messenger, meddelanden eller mail. Chatten och messenger har öppet måndag till fredag mellan 08:00 och 17:00. Meddelanden och mail svaras på inom 24 timmar. Detta gäller även helger.

Vårt omdöme om Chilimobil Abonnemang

Nykomlingen Chilimobil är en ny operatör på marknaden. För att kunna konkurrera med de redan mer etablerade mobiloperatörerna presenterar de en del fördelar. Du har alltid fria samtal och sms utan bindningstid. Dessutom kan du byta abonnemang när du själv önskar det. Upplägget för mobilabonnemangen är enkelt och med ett pra pris. Välj mellan tre olika surfmängder där ett av valen är fri surf. Alla nya kunder får dessutom Viaplay Film och Serier kostnadsfritt i tre månader. För enkelhetens skull så kan du även alltid betala för alla abonnemang direkt med kort.

Välj abonnemangstyp hos Chilimobil

Information

Lägst / Högst surf 6 GB - Obegränsad
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 149 kr/mån
Utan bindningstid fr. 149 kr/mån
Med bindningstid fr. 149 kr/mån

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Har Chilimobil särskilda erbjudanden?
Ja, till exempel får nya kunder Viaplay Film & Serier kostnadsfritt i tre månader.
Ingår det alltid fria samtal och SMS?
Ja, samtliga abonnemang hos Chili har fria samtal och SMS.
Blir jag bunden av bindningstid?
Det finns ingen bindningstid. Du är fri att byta när du själv önskar
Kan jag surfa utomlands med Chilimobil?
Ja, du surfar med precis samma villkor hemma som i hela EU/EES.

Andra abonnemang som liknar Chilimobil Abonnemang

Surf / Månad
Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
399 kr
Surf / Månad
2 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr
Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr