Chilimobil Företag

Chilimobil Företag är den nya stjärnan bland företagsabonnemang. Med enkelhet och billiga priser är de ute efter att ta marknaden med storm. Förutom fri surf på ett av mobilabonnemangen för företag så erbjuder de även Viaplay Film & Serier i tre månader. Detta gäller alla nya kunder som tecknar ett avtal. Företagsformen spelar inte heller någon roll. Så även du med enskild firma kan teckna ett abonnemang.

Surf / Månad 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 249 kr/mån

Fördelar

  • Viaplay Film & Serier ingår
  • Upp till 25 GB surf EU/EES
  • Alla företagsformer

Nackdelar

  • Sämre täckning i norra Sverige

Billigt företagsabonnemang utan bindningstid med Chilimobil Företag

Nykomlingarna bland företagsabonnemang heter Chilimobil Företag. De erbjuder mobilabonnemang till företag i alla storlekar. Från enskild firma till större aktiebolag. Förutom billiga priser och valmöjlighet till fri surf får du ytterligare fördelar. Bland annat har de ingen bindningstid för sina abonnemang för företag.

Skulle ni inte vara nöjda är det bara att byta då ni slipper bindningstiden. Detta gäller också om du helt enkelt vill ned- eller uppgradera mobilabonnemanget. Dessutom erbjuder de alla nya kunder Viaplay Film & Serier kostnadsfritt i tre månader. Ett ypperligt tillskott till företag som har en del pendlande.

Mobilabonnemang till enskild firma

Har du ett litet företag eller till och med enskild firma så är det inga problem. Chilis företagsabonnemang är till för alla företag, oavsett storlek eller form. Därför kan du också ta del av billiga mobilabonnemang till enskild firma. Du behöver inte heller ansöka via annat formulär för särskilda telefonabonnemang. Utan allt sköter du smidigt som vanligt via hemsidan.

Erbjudanden på alla mobilabonnemang till företag

Oavsett vilket företagsabonnemang du väljer så kommer kommer du få ta del av erbjudanden. Det vill säga att dessa erbjudanden inte är begränsade för företagsabonnemang med fri surf eller andra större surfpaket.

Just nu ingår till exempel Viaplay Film & Serier gratis i 3 månader. Det gäller för varje nytecknat företagsabonnemang och börjar gälla samtidigt som själva mobilabonnemanget.

Behåll mobilnummer på samtliga abonnemang

Med ett nytt företagsabonnemang hos Chili Företag behöver du inte vara orolig över nummerbyten. Du kan behålla samtliga mobilnummer som du använde tidigare. Oavsett om det handlar om privata nummer eller tidigare företagsnummer.

På så sätt slipper du både meddela alla kunder och samarbetspartners. Men du slipper också uppdatera hemsidor, visitkort och så vidare. Användarvänligt och smidigt helt enkelt.

Täckningskarta med bra täckning i städer

Chilimobil Företag använder sig av Tres nät. Ett väl utbyggt och snabbt nät som har sina starka sidor i städer och större tätbefolkade områden. Ta en närmare titt på kartan för de exakta detaljerna. Hastigheten också uppgraderad löpande då Tre för fullt bygger ut sitt nät. Nu som senast en expansion av det ännu snabbare 4G+.

Fri surf med företagsabonnemang

Chilimobil FöretagDet är enkelt att välja bland företagsabonnemangen från denna operatör. Antingen lite surf, mitt i mellan eller fri surf. Med ett konkurrenskraftigt pris kan du alltså skaffa obegränsad surf till alla mobilabonnemang. Storfavoriten är abonnemanget med obegränsad surf då det passar perfekt för videomöten. Dock så måste du teckna varje abonnemang för sig.

Detta då det för närvarande inte finns någon paketlösning. Mobilabonnemanget med fri surf kommer annars med samma fördelar som resterande abonnemang. Det vill säga behåll nummer, ingen bindningstid samt fria samtal och sms.

Kundtjänst, kundservice och support

Chilimobil har för tillfället ingen kundtjänst via telefon. Däremot har du möjligheten att både skicka meddelanden via Messenger, chatt och via deras hemsida. Även mail är ett alternativ.

Samtlig direktkommunikation har öppet vardagar mellan 08:00 och 17:00. Meddelanden via hemsidan och mail blir däremot besvarade inom 24h. Denna svarstid gäller även under helger.

Vårt omdöme om Chilimobil Företag

Nya operatören bland företagsabonnemang Chilimobil Företag kommer in på marknaden med ett antal fina erbjudanden. Utbudet består av tre olika abonnemang till billiga priser. Samtliga abonnemang har samma fördelar men mängden surf skiljer sig. Där det största också är obegränsat med fri surf.

Fördelarna som gäller samtliga mobilabonnemang är ingen bindningstid, behåll mobilnummer och fria samtal samt sms. Vad gäller storleken på företag så har de inget uttalat. Utan vänder sig till minsta nystartade enskild firma men även till större företag. Dessutom får alla nya kunder Viaplay Film & Serier kostnadsfritt i tre månader.

Välj abonnemangstyp hos Chilimobil

Information om Chilimobil Företag

Lägst / Högst surf 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 249 kr/mån
Utan bindningstid fr. 249 kr/mån
Med bindningstid fr. 249 kr/mån

Kontakta Chilimobil Företag

Webbplats https://chilimobil.se/foretag/
Företagsnamn Chilimobil Sweden AB
Org. nr 55‍9216-43‍87
Adress Box 92073, 120 07 Stockholm
Telefon Chatt
Email kundservice@chilimobil.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Kan jag teckna företagsabonnemang som enskild firma?
Ja. Chilimobil Företag accepterar alla företagsformer.
» Kan jag uppgradera mitt företagsabonnemang med Chilimobil?
Ja, du kan göra det när som helst.
» Hur lång är bindningstiden för Chilimobil Företag?
Samtliga abonnemang kommer helt och hållet utan bindningstid.
» Gäller surf och samtal även utomlands med Chilimobil Företag?
Ja, du surfar, ringer och smsar precis som hemma i hela EU/EES.

Andra abonnemang som liknar Chilimobil Företag

Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad 349 kr
Surf / Månad 50 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 249 kr
Surf / Månad 6 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 24 kr / mån 99 kr / mån