Tele2 Företag

Tele2 Företag är ett riktigt bra företagsabonnemang för dig som behöver ha rejält med surf i ditt arbete. I detta mobilabonnemang ingår nämligen från 50 GB till obegränsat med data. Dessutom kan du använda surfen vid jobb i hela 62 länder. Du kan även välja mindre surf om du har en mindre företagsverksamhet - allt till ett bra pris.

❗ Viktigt: Efter en analys av samtliga operatörer, så framstår Tre som det bättre valet framför Tele2. Med Tre får du både ett billigare pris och obegränsad surf.
Surf / Månad 50 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 249 kr

Fördelar

  • Surf i 5G
  • Surf i 62 länder
  • Förmånligt för enskild firma
  • Ringer fritt till kollegor i hela världen

Nackdelar

  • Högre ordinarie pris m. bindningstid

Företagsabonnemang med fri surf hos Tele2 Företag

Tele2 ger dig fria samtal och sms om du tecknar deras företagsabonnemang. Med Tele2 Företag kan du alltså enkelt hålla kontakten med kunder och kollegor. Hur mycket surf du behöver bestämmer du själv. När du byter till företagsabonnemanget från Tele2 får du som minst  50 GB  surf per månad. Dessutom kan du välja surfpaketet Obegränsad, då får du surfa hur mycket du vill.

Om du tecknar Tele2 Företag 50 GB eller Obegränsad ingår det även ett företagssvar. Du kan enkelt teckna mobilabonnemanget på operatörens hemsida. Du väljer vilket surfpaket du vill ha och får sedan ett gratis simkort med valfritt nummer hemskickat.

Tele2 Företag för enskild firma

Om du har en enskild firma kan du få ett extra bra erbjudande med lägre pris och dessutom ett datakort utan extra kostnad. Med fri surf kan du alltså alltid hålla dig uppdaterad med din företagsverksamhet. Med andra ord ett av de bästa abonnemangen för mindre företag.

5G till samtliga företagsabonnemang

Nu ingår 5G nät i samtliga företagsabonnemang. Oavsett vilken surfmängd du väljer så har du tillgång till nätet. Det innebär inte heller någon extra kostnad. Det som du däremot behöver är en mobiltelefon som kan ta emot 5G. Därför har Tele2 erbjudanden med de senaste mobilerna till nedsatta priser om du tecknar ett mobilabonnemang till företaget.

Täckningskarta

Tele2 FöretagTele2 har ett av Sveriges bästa mobilnät. Deras nät täcker över 90 % av Sveriges yta och dessutom hela 99,9% av landets befolkning. Mobiloperatören har också på senare år satsat miljarder för att alla ska få bättre samtalskvalitet och stabilare surf-upplevelse.

Detta är särskilt märkbart inom 5G då de idag har Sveriges bästa 5G nät. Med hög kapacitet och snabb surf kan du använda Tele2 i hela Sverige.

Surfa i 62 länder med företagsabonnemang från Tele2

När du tecknar Tele2 Företag kan du även ta med dig jobbet utomlands. Du kan nämligen använda företagsabonnemanget i 62 olika länder. En stor fördel är att du kan använda samma mängd utomlands upp till 50 GB. Om du däremot tecknar surfpaketet Obegränsad kan du surfa för hela 100 GB i Europa och andra länder.

Kundtjänst, kundservice och support

Med Tele2 väljer du själv om du vill en bindningstid eller inte. Du kan välja 24 månaders bindningstid eller 0 månader. Om du väljer utan bindningstid tillkommer det dock en extra månadskostnad. Om du ringer mycket till Norden kan du lägga till ett paket för att kunna ringa billigt utomlands. Paketet gäller även för utlandssamtal i resten av världen.

Mobiloperatören har en trevlig och kunnig kundtjänst som är specialiserad på deras företagskunder. Du kan kontakta företags-kundtjänsten via telefon och mejl. Telefonlinjen är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-18:00. På helgerna är den däremot stängd. Mail blir oftast besvarade inom 1–2 arbetsdagar. Tele2 har också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Tele2 Företag

Tele2 Företag är ett mycket bra val för dig som har stora krav på mobilnätets kapacitet. Men även om du är ute efter stor mängd surf med bra villkor. Nackdelar med Tele2 Företag är däremot en surfgräns på 50 GB per dag. Samt en lång bindningstid om du inte vill betala extra.

Fördelarna med företagsabonnemanget är dock många. Du får en speciell företags-kundtjänst att vända dig till samt fria samtal. Men även upp till hela 100 GB data om du reser inom 62 länder. Dessutom kommer ni kunna surfa på Sveriges bästa 5G-nät.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information om Tele2 Företag

Lägst / Högst surf 50 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 249 kr
Utan bindningstid 299 kr - 399 kr
Med bindningstid 249 kr - 349 kr

Kontakta Tele2 Företag

Webbplats https://www.tele2.se
Företagsnamn Tele2 AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon 0200-23 23 23
Email Formulär på hemsida

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Får man även bättre priser som enskild firma?
Ja! Tecknar du ett företagsabonnemang hos Tele2 som enskild firma så får du ännu bättre priserbjudanden.
» Finns det fler tillval till företagsabonnemanget?
Ja, det finns fler lösningar som du kan baka in som till exempel telefonväxel.
» Hur mycket kan jag surfa i dessa 62 länder?
Du kan surfa för hela surfpotten. Väljer du det obegränsade abonnemanget är surfen i utlandet 100 gigabyte/månad.
» Går det att få ner priset ytterligare?
Väljer du bindingstid på 24 månader så får du en rabatterad månadskostnad.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Företag

Surf / Månad 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 249 kr/mån
Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad 249 kr
Surf / Månad 3 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 229 kr