Tele2 Kontantkort

Om du inte har något behov av ett abonnemang, men ändå vill ha riktigt mycket surf, varför då inte beställa ett Tele2 Kontantkort. Det här kontantkortet kallas för Wifi to go och ger dig ett mobilt bredband som du kan använda överallt i hela Sverige, såväl hemma som på semestern.

Surf / Månad
5 GB - 60 GB
Samtal
Via surf
SMS / MMS
Via surf
Pris / Månad
fr. 149 kr

Surfa för upp till 60 GB utan krav med Tele2 Kontantkort

Tele2 Kontantkort med mobilt bredband är ett kontantkort som alla kan ha riktigt stor användning för. Här bestämmer du också själv hur mycket data du vill använda. Du köper dessutom den datamängd du har användning för och det är kanske extra bra om du vill ha en tillfällig uppkoppling. En tydlig fördel är även att du helt utan fasta månadskostnader och på sätt får ett billigt kontantkort.

Priser

  • 5 GB – 149 kr
  • 15 GB – 249 kr
  • 30 GB – 349 kr
  • 60 GB – 449 kr

Du beställer hem ett Tele2 Kontantkort startpaket helt gratis från operatörens hemsida och får ett simkort hemskickat. Det kan du sedan använda i din surfplatta, mobil eller router. Simkortet från Tele2 är tomt och du kan tanka det med 5, 15, 30 eller 60 GB data som finns tillgänglig i hela 12 månader. Dessutom kan du tanka genom Tele2s: app.

Kontantkort med betalningsanmärkningar

Har du betalningsanmärkningar sedan tidigare behöver det inte heller vara några hinder att skaffa kontantkortet då det inte är samma kravställning som för abonnemang. Med Tele2 Kontantkort slipper du bindningstid och även uppsägningstid. Du använder helt enkelt den data du tankat och betalat för och sedan kan du när som helst sluta använda ditt kontantkort. Kombinationen av att de godtar betalningsanmärkningar och ingen bindningstid gör det till ett av de öppnaste kontantkorten.

Täckningskarta

Tele2 har ett prisbelönt mobilnät som enligt test är bäst i Sverige. Deras nät täcker över 90 % av Sveriges yta. Mobiloperatören har på senare år satsat miljarder för att alla ska få bättre samtalskvalitet och stabilare surfupplevelse. Med hög kapacitet och snabb surf kan du använda Tele2 i hela Sverige.

Hela familjen kan surfa

Tele2 KontantkortOm du använder ett Tele2 Kontantkort med Wifi to go kan hela din familj surfa på den data som du tankar simkortet med. Du kan enkelt sätta in simkortet i en router eller ett modem. Då får alla som är närvarande i hemmet samma tillgång till ditt internet. Dessutom kan ni på så sätt ringa över nätet, via exempelvis lättillgängliga appar.

Kundtjänst, kundservice och support

Kontantkortet från Tele2 har ingen fast månadskostnad som du måste betala. Det gör att kontantkortet passar utmärkt för dig som inte vill binda upp dig. Du kan istället bara betala för just den mängd data du använder.

Tele2 har en trevlig och kunnig kundtjänst som kan hjälpa dig med såväl frågor som problem. Du kan kontakta kundtjänsten via telefon, mejl och chatt. Telefonlinjen och chatten är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-19:00 och lördag till söndag mellan klockan 09:00-15:00. Tele2 har också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna. På så sätt behöver du inte vänta alltför länge på svar.

Vårt omdöme om Tele2 Kontantkort

Med ett kontantkort från Tele2 kan du surfa för upp till 60 GB vid en och samma tankning. Din tankning är aktiv i ett år. Men om du gör slut på surfen tidigare än så kan du givetvis fylla på med en ny tankning. Detta är alltså ett kontantkort du själv får full kontroll över. Dessutom godtar de de flesta kunder då du kan skaffa kontantkortet även med betalningsanmärkningar. Skulle du inte vara nöjd kan du även säga upp det direkt då du inte har någon bindningstid.

Tele2 Kontantkort kallas även för Wifi to go. Precis som namnet skvallrar om är det här bara ett kontantkort för surf. Det ingår alltså inga samtalsminuter eller sms. Perfekt för dig som vill kunna surfa på semestern, i bilen eller dela surf med familjen utan att låna ut din mobiltelefon.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information

Lägst / Högst surf 5 GB - 60 GB
Samtal Via surf
SMS / MMS Via surf
Pris / Månad fr. 149 kr
Utan bindningstid 149 kr - 449 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

Hur delas surfen med familjen?
Antingen via router eller med internetdelning. Alla använder sitt internet via ett och samma kort.
Vad händer om surfen tar slut tidigare än jag tänkt mig?
Då kan du lätt fylla på nytt via Tele2s hemsida.
Kan jag ringa med detta kontantkort?
Kontantkortet är ett renodlat surfkort. Däremot kan du använda surfen för att ringa genom nätet via telefonen eller via gratisappar, Facebook, Skype etc.
Kostar själva simkortet något hos Tele2?
Nej, Tele2 bjuder på ett gratis simkort som du får hem med posten vid beställning.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Kontantkort

Surf / Månad
0 - 60 GB
Samtal
Rörligt - Fria
SMS / MMS
Rörligt - Fria
Pris / Månad
Rörligt - fastpris fr. 99 kr/mån
Surf / Månad
1 GB - 50 GB
Samtal
Rörligt - Fria
SMS / MMS
Rörligt - Fria
Pris / Månad
Rörligt - fastpris fr. 49 kr
Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 25 kr
fr. 100 kr