Tele2 Familj

Om hela din familj vill använda Tele2, då kan du teckna Tele2 Familj och sänka månadskostnaden för hela familjen. Det här är ett familjeabonnemang som kommer med en rad fördelar. Bland annat blir det enkelt att alltid hålla kontakten med varandra med fria samtal och sms. Med Tele2 Familj kan du spara halva månadskostnaden.

Surf / Månad
10 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 269 kr

Spara 50 % på extra abonnemang med Tele2 Familj

Tele2 Familj är ett utmärkt familjeabonnemang om ni är en familj som vill spara pengar. Såklart utan att få varken sämre surf eller färre samtal. Med familjeabonnemanget från Tele2 får alla en surfpott att surfa för under månaden, fria samtal och fria sms. Dessutom är är det ett abonnemang utan bindningstider. Vilket också innebär att du lätt kan byta mobilabonnemang om det behovet skulle uppstå.

För att använda Tele2 Familj behöver du teckna ett grundabonnemang på antingen 10, 20 eller 40 GB surf, eller varför inte fri surf med surfpaketet Obegränsad. Med familjeabonnemanget delar ni inte på surfen, utan alla får exakt samma surfmängd. Om du tecknar 10 GB får alltså alla i familjen 10 GB surf var. Det blir alltså ett större och billigt abonnemang jämfört med flera mindre om kostnaderna räknas ihop.

Ett av de bästa abonnemangen för flera användare

Till grundabonnemanget kan du sedan koppla alla familjemedlemmar. Just nu finns det ett riktigt fint erbjudande på familjeabonnemanget. Du lägger till fler personer för bara 99 kronor per månad i sex månader. Därefter kostar det 199 kronor per månad. Ju fler ni är i familjen ju mer pengar kan ni spara. Dessutom är det inte bara en familj som är skriven på samma adress som kan använda Tele2 Familj. Du kan även koppla ihop alla du känner på ett abonnemang. Vänner, familj eller kollegor spelar ingen roll och ni kan bo utspritt över hela landet. Med andra ord ett av de bästa mobilabonnemangen för flera samtida användare.

Täckningskarta

Tele2 FamiljTele2 når 90% av landets yta och 99,9% av alla invånare. Nätet har hög kapacitet och bjuder på snabb surf och riktigt bra samtalskvalitet. Tele2 har miljardsatsat för att bygga ut och förbättra sitt nät. Här kan du använda såväl 2G och 3G, samt stabila 4G för surf.

Kostnadsfria tilläggstjänsten Föräldrakollen

Med Tele2 Familj kan du använda tjänsten Föräldrakollen. Det är en kostnadsfri tilläggstjänst till familjeabonnemanget där du kan spärra abonnemang mot alla oväntade köp. Dit räknas bland annat betalsamtal, surf utanför EU samt köp av extra mobildata. På så sätt får du stenkoll på mobilabonnemangets alla utgifter.

Kundtjänst, kundservice och support

Duktiga medarbetare på kundtjänsten hos Tele2 kan hjälpa dig med alla frågor och problem som uppstår. Du kan kontakta kundtjänsten via telefon, mejl och chatt. Du kan ringa in eller chatta med medarbetarna under veckans alla dagar. Chatt och telefon är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-19:00 och lördag till söndag mellan klockan 09:00-15:00. Tele2 har också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Sammanfattning om Tele2 Familj

Tele2 Familj är det perfekta familjeabonnemanget som ni inte ens behöver vara familj för att kunna använda. Samla ihop dina barn, vänner eller kollegor på ett och samma mobilabonnemang för att spara pengar. Här får ni alla en egen surfpott att surfa för under månaden, samtidigt som ni även för fria samtal. Med Tele2 Familj kan ni surfa med högsta kapacitet och även ta med er surf på semestern inom såväl EU som andra länder.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information

Lägst / Högst surf 10 GB - Obegränsat
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 269 kr
Utan bindningstid 269 kr - 945 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

Delar alla användare på samma surfpott?
Nej, alla får sin egen surfpott som motsvarar grundmängden. Det vill säga riktigt mycket surf till alla?
Måste man vara familj på riktigt eller skriven på samma adress?
Nej. Du kan skapa ett familjeabonnemang med vem som helst, inga egentliga familjekrav.
Har alla obegränsad surf om man tecknar Tele2 Obegränsat?
Ja. Då har alla som är anslutna till familjeabonnemanget fria samtal, fria sms och obegränsat med surf.
Vad kostar det att lägga till en ny användare?
Just nu finns det ett ebjudande om 99 kr/mån i sex månader. Därefter är odrinarie pris för att lägga till en person 199 kr/mån.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Familj

Surf / Månad
5 GB - 40 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 290 kr
Surf / Månad
5 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 298 kr
Surf / Månad
3 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 219 kr