Tele2 Familj

Om hela din familj vill använda Tele2, då kan du teckna Tele2 Familj och sänka månadskostnaden för hela familjen. Det här är ett familjeabonnemang som kommer med en rad fördelar. Bland annat blir det enkelt att alltid hålla kontakten med varandra med fria samtal och sms. Dessutom i 5G. Med Tele2 Familj kan du därför spara halva månadskostnaden.

❗ Viktigt: Efter jämförelse utmärker sig operatören Comviq framför ett familjepaket hos Tele2. Comviq använder mobilnät från Tele2, ni får lika mycket surf och det är billigare för hela familjen.
Surf / Månad 12 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 478 kr

Fördelar

  • Koppla vem som helst till abonnemanget
  • Kostnadsfri föräldrakoll

Nackdelar

  • Relativt dyrt ordinarie pris

Fri surf till hela familjen med Tele2 Familj

Tele2 FamiljTele2 Familj är ett utmärkt familjeabonnemang om ni är en familj som vill spara pengar. Såklart utan att få varken sämre surf eller färre samtal. Med familjeabonnemanget från Tele2 får alla en surfpott att surfa för under månaden, fria samtal och fria sms. Dessutom är är det ett abonnemang utan bindningstider. Vilket också innebär att du lätt kan byta mobilabonnemang om det behovet skulle uppstå.

För att använda Tele2 Familj behöver du teckna ett grundabonnemang på antingen 12, 25 eller 50 GB surf. Eller varför inte fri surf med surf-paketet Obegränsad. Med familjeabonnemanget delar ni dessutom inte på surfen. Utan alla får alltså exakt samma surfmängd. Om du tecknar 12 GB får därmed alla i familjen 12 GB surf var. Det blir på så sätt ett större och billigt abonnemang jämfört med flera mindre om kostnaderna räknas ihop.

Ett av de bästa abonnemangen för flera användare

Till grundabonnemanget kan du sedan koppla alla familjemedlemmar. Just nu finns det ett riktigt fint erbjudande på familjeabonnemanget. Du kan nämligen koppla till vem du själv önskar. Kompisarna, kollegorna eller fler släktingar. Du lägger till fler personer för 199 kronor per månad.

Ju fler ni är i familjen ju mer pengar kan ni spara. Då ni inte behöver vara skrivna på samma adress kan du alltså koppla ihop alla du känner på ett abonnemang. Det spelar inte heller någon roll om ni bor utspritt över hela landet. Med andra ord ett av de bästa mobilabonnemangen för flera samtida användare.

Surfa med 5G

Nu har du som kund hos Tele2 även möjligheten att surfa i 5G. Det är det absolut senaste inom mobilteknik och supersnabb internet utan dess like. För att kunna ta del av 5G kostnadsfritt måste du dock uppfylla två krav.

  • Större abonnemang – 5G ingår i abonnemang om 25 GB och mer. Det vill säga inte i mobilabonnemanget med 12 GB surf.
  • Mobiltelefon som klarar 5G – Alla mobiler gör inte det. Särskilt gamla modeller. Se därför över om just din mobil kan surfa i 5G.

Täckningskarta

Tele2 FamiljTele2 når 90% av landets yta och 99,9% av alla invånare. Nätet har hög kapacitet och bjuder på snabb surf och riktigt bra samtalskvalitet. Tele2 har satsat stort för att bygga ut och förbättra sitt nät. Här kan du använda såväl 2G och 3G, samt stabila 4G för surf. Men nu även supersnabba 5G.

Kostnadsfria tilläggstjänsten Föräldrakollen

Med Tele2 Familj kan du använda tjänsten Föräldrakollen. Det är en kostnadsfri tilläggstjänst till familjeabonnemanget där du kan spärra abonnemang mot alla oväntade köp. Dit räknas bland annat betalsamtal, surf utanför EU samt köp av extra mobildata. På så sätt får du stenkoll på mobilabonnemangets alla utgifter.

Kundtjänst, kundservice och support

Duktiga medarbetare på kundtjänsten hos Tele2 kan hjälpa dig med alla frågor och problem som uppstår. Du kan kontakta kundtjänsten via telefon, mail och chatt. Du kan ringa in eller chatta med medarbetarna sju dagar i veckan.

Chatt och telefon är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-19:00 och lördag till söndag mellan klockan 09:00-15:00. Tele2 har också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Tele2 Familj

Tele2 Familj är det perfekta familjeabonnemanget som ni inte ens behöver vara familj för att kunna använda. Samla ihop dina barn, vänner eller kollegor på ett och samma mobilabonnemang för att spara pengar.

Här får ni alla en egen surfpott att surfa för under månaden, samtidigt som ni även för fria samtal. Med Tele2 Familj kan ni också surfa med högsta kapacitet upp till 5G. Men även ta med er surf på semestern inom såväl EU som andra länder.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information om Tele2 Familj

Lägst / Högst surf 12 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 478 kr
Utan bindningstid 478 kr - 76 kr
Med bindningstid -

Kontakta Tele2 Familj

Webbplats https://www.tele2.se
Företagsnamn Tele2 AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon 0772-252525
Email Formulär på hemsida

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

» Delar alla användare på samma surfpott?
Nej, alla får sin egen surfpott som motsvarar grundmängden. Det vill säga riktigt mycket surf till alla?
» Måste man vara familj på riktigt eller skriven på samma adress?
Nej. Du kan skapa ett familjeabonnemang med vem som helst, inga egentliga familjekrav.
» Har alla obegränsad surf om man tecknar Tele2 Obegränsat?
Ja. Då har alla som är anslutna till familjeabonnemanget fria samtal, fria sms och obegränsat med surf.
» Vad kostar det att lägga till en ny användare?
Ytterligare användare lägger du till för 199 kr/mån.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Familj

Surf / Månad 30 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 145 kr
Surf / Månad 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 298 kr
Surf / Månad 4 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 199 kr