Tele2 Obegränsad

Om du är i behov av fri surf hela månaden, då ska du teckna Tele2 Obegränsad. Med ett mobilabonnemang med fri surf kommer du aldrig behöva oroa dig för att din surf ska ta slut. Du kan streama filmer och musik hela dagarna om du vill – dessutom med riktigt hög kvalitet.

Surf / Månad
Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
549 kr

Få fri surf hela månaden med Tele2 Obegränsad

Ett av de populäraste mobilabonnemangen hos operatören är deras Tele2 Obegränsad surf. Med detta mobilabonnemang surfar du fritt i hela landet. Detta är ett abonnemang som räcker hela månaden. Trots att du får fri surf betalar du alltid bara en fast kostnad varje månad. Dessutom kan du ringa och sms:a fritt till alla i hela landet. Inte nog med det så kan du även surfa för 40 GB utomlands. Är du en som inte kan vara utan din surf varken hemma eller utomlands så är detta eventuellt både ett av de bästa abonnemangen och billigaste abonnemangen för dig.

Byt upp till Tele2 Obegränsad surf för en bättre surfupplevelse

Med Tele2 Obegränsad kommer du få en riktigt bra surfupplevelse. Tele2 har nämligen ett mobilnät med extremt hög kapacitet och använder såväl 4G som 4G+. Täckningen når dessutom 90% av landets yta så du kan surfa även på semestern i Sverige.

Du kan snabbt och enkelt teckna obegränsad surf abonnemanget på deras hemsida. Du får ett simkort hemskickat, antingen med ett nytt nummer eller med ditt nuvarande nummer utan extra kostnad. Om du skulle surfa för mer än 50 GB per dag får du fylla på med 5 GB surf för att låsa upp ditt abonnemang igen, utan extra kostnad såklart.

Operatören har ingen bindningstid på sina abonnemang, det gäller även för Tele2 Obegränsad. Om du har ett annat abonnemang hos operatören kan du enkelt uppgradera och byta abonnemanget till obegränsat abonnemang hos Tele2.

Ej aktuellt: Erbjudande om fri surf för 199 kr/mån i tre månader

Tele2 ObegränsadJust nu finns det ett riktigt schysst erbjudande på mobilabonnemang hos Tele2. Tecknar du Tele2 Obegränsad så får du de tre första månaderna för 199 kr/mån. Det vill säga fria samtal, fria sms och framför allt fri surf för ett riktigt bra pris. När dessa tre månader löpt ut behöver du själv inte ändra på något utan abonnemanget löper på med ordinarie pris om du önskar fortsätta.

Täckningskarta

Mobiloperatören har ett prisbelönt mobilnät som enligt nya tester är bäst i Sverige. Deras nät täcker över 99,9% av landets alla invånare. Tele2 har på senare år miljardsatsat för att alla ska få bättre samtalskvalitet och stabilare surfupplevelse. Med hög kapacitet och snabb surf kan du använda Tele2 i hela Sverige.

Surfa för 40 GB i på semestern i 60 länder

Om du tecknar Tele2 Obegränsad kan du ta med dig din surf på semestern utomlands. Du kan använda hela 40 GB surf inom EU plus ytterligare 40 GB surf i ytterligare 24 länder. Det vill säga totalt 60 olika länder, vilket gör att du aldrig behöver oroa dig för att vara utan surf när du är ute och upptäcker nya länder. Din surf ingår dessutom även i länder som USA, Nya Zeeland och Kanada. Dessutom får du 1000 fria samtalsminuter till dessa 60 länder. På det hela är det ett av de bästa abonnemangen om du själv reser mycket eller har många vänner i utlandet.

Kundtjänst, kundservice och support

Tele2 har en kundtjänst som hjälper dig med alla frågor och problem. Du kan kontakta kundtjänsten via telefon, mejl och chatt. Du kan ringa in eller chatta med medarbetarna under veckans alla dagar. Chatt och telefon är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-19:00 och lördag till söndag mellan klockan 09:00-15:00. Med Tele2 Obegränsad har du också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Sammanfattning om Tele2 Obegränsad surf

Abonnemanget Tele2 Obegränsad för dig som aldrig vill vara utan surf. Din surf kommer räcka hela månaden och dessutom kan du använda den i såväl hela EU som i en mängd andra länder världen över. Fria samtal och sms är dessutom såklart inkluderat.

Tele2 Obegränsad har inga direkt nackdelar utan det här är ett riktigt bra abonnemang som passar alla i familjen. Att få fri surf på ett av Sveriges bästa mobilnät med riktigt hög kapacitet kommer underlätta livet för alla.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information

Lägst / Högst surf Obegränsat
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad 549 kr
Utan bindningstid 549 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

Hur mycket surf har jag i utlandet?
40 gigabyte inom EU/EES plus 40 GB i ytterligare 24 länder.
Vad sker när mina månader för 199 kr tar slut?
Abonnemanget löper på som vanligt med ordinarie pris. Du själv behöver inte ändra på något, dessutom har du ingen bindningstid om du skulle komma att ångra dig senare.
Jag behöver även ringa utomlands, finns det något alternativ för det?
Absolut. I samma abonemang ingår det hela 1000 fria samtalsminuter till samma 60 länder.
Finns det någon surfgräns per dag?
Ja och nej. När du surfat för hela 50 gigabyte på ett dygn pausas din surf det dygnet. Du kan däremot låsa upp det kostnadsfritt via Tele2 där och då. Det är delvis för din egen säkerhet så man kan säkerställa att inget är i oordning, då det är väldigt mycket trafik för en dag.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Obegränsad

Surf / Månad
5 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
169 kr
Surf / Månad
5 GB - Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
99 kr
fr. 229 kr
Surf / Månad
Obegränsad
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
99 kr
499 kr