Tele2 Obegränsad

Om du är i behov av fri surf hela månaden, då ska du teckna Tele2 Obegränsad. Med ett mobilabonnemang med fri surf kommer du aldrig behöva oroa dig för att din surf ska ta slut. Du kan streama filmer och musik hela dagarna om du vill – dessutom med ett av de första näten i 5G.

Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 569 kr

Fördelar

  • 50 GB surf i 60 länder
  • 1000 samtalsminuter i 60 länder
  • 5G tillgängligt
  • eSIM tillgängligt

Nackdelar

  • Högre ordinarie pris
  • Måste låsa upp abonnemanget om du surfar mer än 50 GB/dag

Alltid fri surf med Tele2 Obegränsad

Tele2 ObegränsadEtt av de populäraste mobilabonnemangen hos operatören är deras Tele2 Obegränsad surf. Med detta mobilabonnemang surfar du fritt i hela landet. Trots att du får fri surf betalar du alltid bara en fast kostnad varje månad. Dessutom kan du ringa och sms:a fritt till alla i hela landet.

Inte nog med det så kan du även surfa för 40 GB utomlands. Är du en som inte kan vara utan din surf varken hemma eller utomlands så är detta eventuellt både ett av de bästa abonnemangen och billigaste abonnemangen för dig.

Byt till Tele2 Obegränsad i 5G för en bättre surf

Med Tele2 Obegränsad kommer du få en riktigt bra surf-upplevelse. Tele2 har nämligen ett mobilnät med extremt hög kapacitet och använder såväl 4G som 4G+ som standard. Utöver det kan du nu även surfa i 5G. Täckningen når dessutom 90% av landets yta så du kan surfa även på semestern i Sverige.

Själva processen för bytet är både snabbt och enkelt. Du får ett simkort hemskickat, antingen med ett nytt nummer eller med ditt nuvarande nummer utan extra kostnad. Om du däremot skulle surfa för mer än 50 GB per dag får du fylla på med 5 GB surf. På så sätt kan du låsa upp ditt abonnemang igen, utan extra kostnad såklart.

Mobilabonnemang utan bindningstid och behåll ditt nummer

Operatören har ingen bindningstid på sina abonnemang. Vilket även gäller för Tele2 Obegränsad. Om du har ett annat abonnemang hos operatören kan du enkelt uppgradera och byta abonnemanget till obegränsat abonnemang hos Tele2. Det sker redan dagen därpå och du behåller ditt telefonnummer. Samma gäller också om du istället önskar att nedgradera. Vill du helt och hållet byta operatör släpper Tele2 ditt mobilnummer till vidare användning. Dock förutsatt att den nya operatören har det alternativet i sitt utbud.

Täckningskarta

Mobiloperatören har ett prisbelönt mobilnät som enligt nya tester är bäst i Sverige. Deras nät täcker över 99,9% av landets alla invånare. Tele2 har på senare år satsat väldigt mycket på att utveckla sitt nät. Med hög kapacitet och snabb surf kan du använda Tele2 i hela Sverige. Dessutom i 5G, vilket de var först med i Sverige.

Surfa för 50 GB i på semestern i 60 länder

Om du tecknar Tele2 Obegränsad kan du ta med dig din surf på semestern utomlands. Du kan använda hela 50 GB surf inom EU plus ytterligare 40 GB surf i ytterligare 24 länder. Det vill säga totalt 60 olika länder,. Vilket även gör att du aldrig behöver oroa dig för att vara utan surf. Särskilt skönt när du är ute och upptäcker nya länder.

Din surf ingår dessutom även i länder som USA, Nya Zeeland och Kanada. Dessutom får du 1000 fria samtalsminuter till dessa 60 länder. På det hela är det ett av de bästa abonnemangen om du själv reser mycket. Men också om du har många vänner i utlandet.

Kundtjänst, kundservice och support

Du kan ringa in eller chatta med medarbetarna under veckans alla dagar. Chatt och telefon är bemannad måndag till fredag mellan kl. 08:00-19:00. Samt lördag och söndag mellan klockan 09:00-15:00. Med Tele2 Obegränsad har du också ett bra hjälpcenter där du hittar svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Tele2 Obegränsad surf

Abonnemanget Tele2 Obegränsad för dig som aldrig vill vara utan surf. Din surf kommer räcka hela månaden utan att du behöver oroa dig. Dessutom kan du använda den i såväl hela EU som i en mängd andra länder världen över. Fria samtal och sms är även såklart inkluderat. Den största fördelen är däremot att du får ett av de första näten med 5G i Sverige.

Tele2 Obegränsad har inga direkt nackdelar utan det här är ett riktigt bra abonnemang som passar alla i familjen. Att få fri surf på ett av Sveriges bästa mobilnät med riktigt hög kapacitet kommer underlätta livet för alla.

Välj abonnemangstyp hos Tele2

Information om Tele2 Obegränsad

Lägst / Högst surf Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 569 kr
Utan bindningstid 569 kr
Med bindningstid -

Kontakta Tele2 Obegränsad

Webbplats https://www.tele2.se/
Företagsnamn Tele2 AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon 0772-252525
Email Formulär på hemsida

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag 09:00 - 15:00

Vanliga frågor

Hur mycket surf har jag i utlandet?
40 gigabyte inom EU/EES plus 40 GB i ytterligare 24 länder.
Ingår det fria samtalsminuter i abonnemanget?
Ja det gör det. Både samtal och sms/mms i Sverige.
Jag behöver även ringa utomlands, finns det något alternativ för det?
Absolut. I samma abonemang ingår det hela 1000 fria samtalsminuter till samma 60 länder.
Finns det någon surfgräns per dag?
Ja och nej. När du surfat för hela 50 gigabyte på ett dygn pausas din surf det dygnet. Du kan däremot låsa upp det kostnadsfritt via Tele2 där och då. Det är delvis för din egen säkerhet så man kan säkerställa att inget är i oordning, då det är väldigt mycket trafik för en dag.

Andra abonnemang som liknar Tele2 Obegränsad

Surf / Månad 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 199 kr
33% RABATT
Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 75 kr fr. 115 kr
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr