Telenor Obegränsat

Telenor Obegränsat är ett abonnemang för dig som ständigt är på språng. Här får du ett enkelt abonnemang som ger dig obegränsad surf. Dessutom får du obegränsat antal sms, mms och samtal under hela månaden. Du får snabb uppkoppling till Telenors utbredda nät som når 99,9% av landets invånare.

❗ Viktigt: Efter en analys av samtliga operatörer, så utmärker sig Vimla framför Telenor. Vimla använder samma mobilnät som Telenor, det är billigare och du får obegränsad surf.
Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad 569 kr

Fördelar

  • Surf i 41 länder
  • Fria samtal till familjemedlemmar överallt

Nackdelar

  • Högt ordinarie pris

Fri surf mobilabonnemang med Telenor Obegränsat

Precis som du hör på namnet så är Telenor Obegränsat verkligen ett obegränsat abonnemang med fri surf. Här kan du till ett bra pris streama videor och lyssna på musik med en oändlig surfmängd. Telenors obegränsade alternativ är ett av de bästa abonnemang för dig som ofta är på språng.

Särskilt om du vill kunna lita på att din surf alltid räcker. Du behöver aldrig tumma på vare sig kvalité eller hastighet. Även om du använder internet i tio timmar per dag. Dessutom får du såväl fri surf som fria samtal och fria sms och mms i Sverige.

Det vill säga att du kan använda din telefon helt obegränsat under hela månaden. Givetvis kan du även ta emot samtal och sms/mms gratis med detta abonnemang. Det här mobilabonnemanget är också utan bindningstid och du kan därför byta abonnemang när du själv önskar.

Ett abonnemang med surf för hela familjen

Med Telenor Obegränsat kan du samla hela din familj i ett och samma abonnemang. Du behöver inte längre ta höjd för att någon använt all surf, varken hemma eller utomlands.

Dessutom kan du ringa samtliga familjemedlemmar som är anslutna till abonnemanget helt kostnadsfritt i hela världen. Alltså två starka fördelar oavsett om barnen är med på resan eller börjat utforska världen för sig själv.

Täckningskarta med riktigt bra täckning

Telenor är en enastående operatör vars nät täcker hela 99,9% av Sveriges befolkning. Dessutom täcker det 90% av Sveriges yta. Om du klickar dig in hos webbplatsen för operatören kan du se deras täckningskarta. Därmed kan du se hur nätet ser ut exakt där du bor. Telenor har satsat på att bygga ut nätet mellan 40 – 140% för att ge dig snabbare surf.

Surfa som hemma även i USA och EU

Om du tillfälligt befinner dig i USA kan du använda detta abonnemang precis som hemma. Faktum är att du aldrig behöver oroa dig för extra kostnader med Telenor Obegränsat. Du surfar helt gratis i USA samt en mängd andra länder utanför Europa. Givetvis är surfen också gratis inom Europas gränser.

Kundtjänst, kundservice och support

Telenor ObegränsatEn bra fördel med att välja det obegränsade alternativet är den kundtjänst du får med på köpet. Telenor har dessutom en kunnig kundtjänst som hjälper dig med frågor och problem via såväl telefon och mejl som chatt.

Chatten håller öppet veckodagar mellan 09:00 – 18:00 och även på helger mellan 10:00 – 17:00. Telefonen håller istället öppet på vardagar mellan 08:00 – 18:00. Med Telenors support behöver du aldrig känna att du har något problem med ditt abonnemang.

Vårt omdöme om Telenor Obegränsat

Telenor Obegränsat är abonnemanget som ger dig en grym hastighet och kvalitet. Dessutom får du obegränsad surfmängd, sms, mms och även samtal. Detta är helt enkelt ett abonnemang för dig som vill känna dig fri. Självklart kan du också använda mobilabonnemanget i såväl Europas länder som i vissa länder utanför. Därmed kan du surfa både på sommarsemestern och under USA-resan.

Tack vare det faktum att Telenor har en täckning på 99,9 % av landets befolkning når du alla du känner. Facetima med mormor, snapchatta med dina vänner och ring hem när du behöver. Det obegränsade alternativet ger dig alla möjligheter och dessutom till riktigt bra hastighet.

Välj abonnemangstyp hos Telenor

Information om Telenor Obegränsat

Lägst / Högst surf Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad 569 kr
Utan bindningstid 569 kr
Med bindningstid -

Kontakta Telenor Obegränsat

Webbplats https://www.telenor.se/abonnemang/
Företagsnamn Telenor Sverige AB
Org. nr 556421-0309
Adress Garvis Carlssons Gata 3, 169 51 Solna
Telefon 020 - 222 222
Email mobilprivat@telenor.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 10:00 - 17:00

Vanliga frågor

» Är det fri surf i hela EU?
Ja, och mer än så. Den fria surfen gäller i 41 länder, bland annat hela EU och USA.
» Har inte abonnemanget någon bindningstid?
Det stämmer, Telenor Obegränsat har ingen bindningstid.
» Hur är det med täckningen hos Telenor?
Med Telenors nät når du 99,9% av Sveriges befolkning. ta gärna en kik på täckningskartan om du undrar över någon speciell punkt i landet.
» Ringer jag fritt inom familjen i hela världen?
Ja det stämmer. Oavsett om ni är på gemensam semester eller någon ur familjen åkt själv.

Andra abonnemang som liknar Telenor Obegränsat

Surf / Månad 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 99 kr fr. 129 kr
Surf / Månad 4 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 229 kr
Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 299 kr 349 kr