Telenor Kontantkort

Genom att välja ett kontantkort hos Telenor slipper du fakturor och bindningstid. Trots det får du riktigt snabb surf och gott om samtal och sms. Telenor Kontantkort fastpris eller rörligt är det bästa valet för dig som vill ha det bästa av båda världar. En bra tjänst som du känner dig fri med.

❗ Viktigt: Efter en analys av samtliga operatörer, så framstår Vimla som det bättre valet framför Telenor. Med Vimla får du både ett billigare pris och mer surf.
Surf / Månad 0,5 GB - 150 GB
Samtal / SMS 0,69 kr/min/st - Fria
Nät Telenor
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 49 kr

Fördelar

  • Utlandspaket

Nackdelar

  • Högre ordinarie pris
  • Lite surf på mindre paket

Bra priser med Telenor Kontantkort

Du kan enkelt skaffa ett Telenor Kontantkort hos en av operatörens återförsäljare eller genom att beställa ett startpaket på operatörens hemsida. Om du beställt kontantkortet på hemsidan kommer simkortet att skickas hem till brevlådan. När du vill tanka kontantkortet kan du snabbt och enkelt göra det på Telenors hemsida.

Telenor Kontantkort passar alla som vill slippa fasta mobilabonnemang. Du slipper såväl bindningstid som fakturor och betalar bara när du har råd och möjlighet. Telenor har tre olika kontantkort och du kan välja mellan Telenor Fastpris, Fastpris Hello! Och Telenor Rörligt.

Billigaste kontantkort med Telenor Fastpris Hello!

Telenor Fastpris ger dig ett kontantkort med fast pris, fria samtal och sms samt surf mellan 0,5–150 GB. Fastpris Hello! ger dig fria samtal och sms i Sverige, 500 samtalsminuter till EU och USA. Men också 100 samtalsminuter till Mellanöstern och 100 GB surf. Telenor Rörligt ger dig istället samtal och sms till låga priser vilket kan vara det bästa alternativet för dig som inte använder telefonen så mycket.

Täckningskarta

Telenor KontantkortTelenor har satsat på att bygga ut sitt mobilnät med 140% och täcker nu 99,9% av landets befolkning. Här får du även hög kapacitet, grym samtalskvalitet och snabb surf med 4G. Telenor arbetar dessutom konstant med att förbättra sitt mobilnät och på täckningskartan ser du hur utbredd täckningen är.

Ladda extra surf

Om du använder Telenor Kontantkort Fastpris eller Rörligt kan du också tanka extra surf för ett halvår. Om din surfmängd tar slut kan du enkelt fylla på med så mycket surf du behöver. Surf du inte hinner använda kan du också spara i en surfpott. Med den extra surfen kan du surfa i en hastighet upp till 150 Mbit/sekund.

Kundtjänst, kundservice och support

Med Telenor Kontantkort finns det bra möjligheter att spara pengar. Om du prenumererar på tankningar av ditt kontantkort i appen Telenor Ladda så får du var 6:e laddning på köpet.

Telenor har en också högklassig kundtjänst med kunniga medarbetare. Du kan dessutom enkelt kontakta kundtjänst om du har frågor eller problem med ditt abonnemang. Du kan ringa, mejla eller skriva i chatten. Chatten håller öppet på måndag till fredag mellan klockan 09:00-18:00. Under helgen håller chatten öppet klockan 10:00-17:00. Telefonlinjen håller istället öppet måndag till fredag mellan klockan 08:00-18:00. Det finns även en FAQ där du finner svar på de vanligaste frågorna.

Vårt omdöme om Telenor Kontantkort

Med Telenor Kontantkort har du många valmöjligheter. De tre olika alternativen passar dig som ringer och surfar lite, har familj utomlands eller som vill ringa och surfa mycket till ett fast pris. Oavsett vilket typ av kontantkort du väljer så får du ett kontantkort utan bindningstid.

Du väljer själv när du vill tanka och för hur mycket pengar. En nackdel är att du inte kan ta med dig ditt Telenor Kontantkort på semestern. Du kan dock fylla på med surf och få en gratis laddning.

Välj abonnemangstyp hos Telenor

Information om Telenor Kontantkort

Lägst / Högst surf 0,5 GB - 150 GB
Samtal / SMS 0,69 kr/min/st - Fria
Nät Telenor
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 49 kr
Utan bindningstid Rörligt alternativt 49 kr/mån - 999 kr/mån
Med bindningstid -

Kontakta Telenor Kontantkort

Webbplats https://www.telenor.se/kontantkort
Företagsnamn Telenor Sverige AB
Org. nr 556421-0309
Adress Garvis Carlssons Gata 3, 169 51 Solna
Telefon 020 - 222 222
Email mobilprivat@telenor.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 10:00 - 17:00

Vanliga frågor

» Kan jag ringa utomlands med mitt kontantkort?
Absolut. Med till exempel Telenor Fastpris Hello! får du även en pott med samtal till vissa regioner.
» Går det att beställa kontantkort med fria samtal?
Absolut. En del av kontantkorten har fria samtal och sms i Sverige. Priset beror istället på hur mycket surf du vill ha.
» Kan jag köpa surf för en längre period?
Det kan du göra. Det finns surfpass för längre perioder upp till ett år.
» Hur tankar jag kontantkortet smidigast?
Det kan du göra enkelt på Telenors hemsida.

Andra abonnemang som liknar Telenor Kontantkort

Surf / Månad 0,5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 0 kr fr. 45 kr
Surf / Månad 4 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 20 kr fr. 110 kr
Surf / Månad 40 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Via surf
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 299 kr