Telenor Familj

Om ni är många i familjen och vill ha koll på era kostnader, då är Telenor Familj ett bra val. Detta familjeabonnemang ger er möjlighet att dela på ett abonnemang. Välj mycket surf och få även fria samtal och sms. Samtidigt som ni surfar själva håller ni koll på hur mycket barnen surfar.

Surf / Månad 4 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 199 kr

Fördelar

  • Surf i 41 länder
  • Redo för 5G

Nackdelar

  • Högre ordinarie pris
  • Kan ej spara oanvänd surf

Byt och få billigare abonnemang med Telenor Familj

Om ni är många i familjen, då kan Telenor Familj vara den lösning ni behöver för att få ett billigare abonnemang. Med Telenor Familj kan både mamma, pappa och barn använda ett och samma familjeabonnemang. Dessutom med en enda faktura, vilket gör det hela extra enkelt.

Jämfört med liknande abonnemang från andra operatörer imponerar Telenor. Här delar ni på surfen från ett vanligt abonnemang. Det är en dock en extra kostnad att lägga till en extra användare till abonnemanget. Om ni är många som surfar i familjen kan Telenor Familj vara det perfekta komplementet till Telenor Obegränsat.

Familjeabonnemang utan bindningstid med Telenor Familj

Telenor FamiljTrots att ni är flera som delar på familjeabonnemanget behöver ni inte oroa er för hastighet eller samtal. Precis som vanligt får man den högsta hastigheten hos Telenor. Dessutom får ni fria sms, fria mms och fria samtal, både till varandra och till vänner. Telenor Familj kräver ingen bindningstid och surfmängden bestämmer ni själva.

Täckningskarta

Hos Telenor får du ett nät som täcker 99,9% av Sveriges befolkning och hela 90% av landets yta. Med 4G har du snabb mobilsurf och dessutom suverän samtalskvalitet. Med hjälp av Telenors täckningskarta ser du hur bra nätet är där just du bor eller dit du planerar att resa.

Välj surfmängd från 4 GB till obegränsad surf efter familjestorlek

Om ni är osäkra på hur mycket surfmängd som kommer gå åt har Telenor ett enkelt test på sin hemsida. Specificera hur många personer ni är samt hur ni använder ert internet. Sedan räknar Telenor ut hur mycket surf ni behöver. Ni kan nämligen välja mellan obegränsad surf eller 4 – 75 GB per månad.

Kundtjänst, kundservice och support

Något som gör Telenor till ett riktigt bra val är dess eminenta kundtjänst. Här får du högklassig kundservice av kvalificerade medarbetare. Telenor har en riktigt bra FAQ där du själv kan leta efter svar på dina frågor. Det bästa är dock den personlig service som operatören erbjuder.

Du kan kontakta Telenors kundtjänst via en rad olika sätt. Du kan välja mellan att ringa in, skicka ett mail eller också skriva i deras chatt. I chatten får du dessutom riktigt snabba svar och den håller öppet på vardagar mellan kl. 09:00 – 18:00 och på helger mellan kl. 10:00 – 17:00. Om du hellre vill ringa in kan du göra detta på vardagar mellan kl. 08:00 – 18:00.

Vårt omdöme om Telenor Familj

Inledningsvis kan man säga att Telenor Familj är ett av de bästa alternativen för er som väljer att byta abonnemang och vill få koll på kostnaderna. Istället för flera olika abonnemang kan ni här dela på ett och samma, dock mot en extra kostnad. Ni delar inte bara surf utan även samtal och sms. De två sista är dock obegränsade. Därmed är det bara mängden surf ni måste besluta er om. Ni får enkelt hjälp med detta på Telenors hemsida.

Med Telenor Familj surfar hela familjen snabbt. Dessutom på ett nät som håller hög kvalité och täcker nästan hela Sveriges yta. Medan ni befinner er på semester kan ni dessutom ta med er familjeabonnemanget. Ni surfar nämligen gratis i Europa och vissa länder utanför, såsom USA.

Välj abonnemangstyp hos Telenor

Information om Telenor Familj

Lägst / Högst surf 4 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 199 kr
Utan bindningstid 199 kr - 569 kr
Med bindningstid -

Kontakta Telenor Familj

Webbplats https://www.telenor.se/familj/
Företagsnamn Telenor Sverige AB
Org. nr 556421-0309
Adress Garvis Carlssons Gata 3, Solna
Telefon 020 - 222 222
Email mobilprivat@telenor.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 18:00
Tisdag 09:00 - 18:00
Onsdag 09:00 - 18:00
Torsdag 09:00 - 18:00
Fredag 09:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 17:00
Söndag 10:00 - 17:00

Vanliga frågor

Begränsas hastigheten om fler ansluter sig till abonnemanget?
Nej, ni kommer ha samma höga surfhastighet oavsett hur många ni är.
Hur många kan jag ansluta till familjeabonnemanget?
Upp till 8 personer.
Kostar det att lägga till fler användare?
Varje extra användare kostar 169 kr/mån.
Ringer vi gratis till varandra i hela familjen?
Ja, i hela världen dessutom.

Andra abonnemang som liknar Telenor Familj

Surf / Månad 30 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 145 kr
Surf / Månad 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 298 kr
Surf / Månad 12 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 478 kr