Comviq Familj

Du kan enkelt samla hela familjen på ett och samma abonnemang med Comviq Familj. Du får då en gemensam faktura hemskickad och allt blir enklare och mindre krångligt. Dessutom kommer du att spara mycket pengar med ett familjeabonnemang. En sak som dock inte är gemensam är såklart surfen. Börja först med att köpa ett abonnemang hos operatören och lägg sedan till fler användare efter det.

Surf / Månad
5 GB - 40 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 290 kr

Mängder av surf på en faktura med Comviq Familj

Comviq Familj är ett familjeabonnemang där du kan samla hela familjens mobilabonnemang på en och samma faktura. Då får du bättre kontroll över alla abonnemangskostnader och slipper krångel. Du beställer enkelt ett abonnemang till din familj hos Comviq genom att först gå in på deras hemsida. Sedan väljer ett abonnemang som ska vara huvudabonnemang och därefter kopplar du på resten av familjen. Gratis simkort skickar mobiloperatören direkt ner i brevlådan. I ett abonnemang för familjen är det dessutom ingen som har någon uppsägningstid eller bindningstid. Comviq Familj kan du med andra ord avsluta när du själv vill det.

Erbjudanden som gör det ännu billigare

Då det i grunden handlar om en samlingsfaktura av flera mobilabonnemang kan du även ta del av fina erbjudanden. Det vill säga precis samma utbud av erbjudanden som de med ett vanligt abonnemang. För att nämna några så kan du få mobiltelefoner till billiga rabatterade priser. En stor fördel är att du inte behöver ta det till alla i familjen. Du kan helt enkelt välja efter behov istället. Förutom det så får alla även 50 GB extra surf i 3 månader. Det gäller alla abonnemangsformer och är också lika uppskattat av alla familjemedlemmar.

Spara surf till ett lågt pris

Alla abonnemang får också sin alldeles egna surf. Du behöver därmed inte dela din surfpott med resten av familjen. Välj mellan 5, 10, 20 eller 40 GB surf. Genom att ha hela familjen hos Comviq Familj kan ni även få en lägre månadskostnad. Precis som i ett vanligt abonnemang ingår det på samma sätt fria samtal och sms. Samtliga i familjen kan också spara den surf som de får över, exakt som i det vanliga mobilabonnemanget. Denna surf kan ni sedan använda kostnadsfritt nästkommande månad.

Täckningskarta

Comviq FamiljComviq använder sig av Telenor och Tele2:s nät. Det innebär att de kan erbjuda hela familjen ett av Sveriges bästa nät. Täckningen för 4G når 99,9% av landets befolkning och för 3G når den 99,6%. Såväl maxhastigheten som kapaciteten är hög på detta nät, oavsett var du befinner dig.

Låt familjen surfa på semestern med Comviq Familj

Även på semestern brukar alla familjemedlemmar vilja surfa. Vid en weekend i Italien eller på en strand i Spanien kan du ta med dig Comviq Familjs alla abonnemang. Surfpotten är upp till 12 GB per simkort, allt beroende på hur mycket surf ni beställt i abonnemangen.

Kundtjänst, kundservice och support

För att komma i kontakt med Comviqs kundtjänst kan du chatta med chattboten Viq dygnet runt. Kundtjänstens chatt är annars bemannad från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00 och på lördagar mellan kl. 09:00–15:00. Du kan ringa in från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00. Om du mailar in är svarstiden 3–4 arbetsdagar. Dessutom finns ett hjälpcenter där du snabbt finner svar på riktigt många vanliga frågor.

Vårt omdöme om Comviq Familj

Om du vill ha ett så enkelt och krångelfritt liv som möjligt, då ska du välja Comviq Familj. Med abonnemanget får du en samlingsfaktura för samtliga mobilabonnemang i familjen. Därmed riskerar du inte att missa någon betalning.

Med Comviqs familjeabonnemang delar familjen på en och samma faktura – men inte så mycket mer. Alla får fortfarande behålla sin alldeles egna surfpott, såväl i Sverige som i EU. Dessutom ingår gratis samtal och sms till alla nära och kära. Det blir helt enkelt lättare att hålla kontakten. Med surf i 4G på ett nät med riktigt god täckning och trevlig kundtjänst är Comviq Familj ett utmärkt val.

Välj abonnemangstyp hos Comviq

Information

Lägst / Högst surf 5 GB - 40 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 290 kr
Utan bindningstid 290 kr - 1475 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vad menas med att alla får lika mycket surf?
Med Comviq Familj får alla alltså den totala surfmängden för det abonnemanget. När man inte delar på en surfpott innebär det i praktiken att alla får väldigt mycket mer surf.
» Hur ser det ut med bindningstider och uppsägningstider?
Comviq Familj har varken bindnings- eller uppsägningstider.
» Gäller den totala surfmängden för varje enskilt simkort även utomlands?
Precis, även utomlands kan varje simkort som är ansluten till ditt Comviq Familj få upp till 12 GB per kort.
» Kan jag som förälder sätta någon gräns för fakturan?
Absolut, när du samlar abonnemangen i Comviq Familj kan du själv sätta en gräns för hur stor kostnaden för varje abonnemang får bli.

Andra abonnemang som liknar Comviq Familj

Surf / Månad
12 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 478 kr
Surf / Månad
4 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 219 kr
Surf / Månad
5 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 298 kr