Comviq Kontantkort

Comviq Kontantkort är verkligen det rätta kontantkortet för dig som vill ha riktigt många valmöjligheter. Här finns olika paket att ladda. Du kan även betala per samtal och sms om du vill. Med en suverän täckning och låga priser är detta ett utmärkt val för dig som inte vill ha ett abonnemang. Nu kan du dessutom också surfa i 5G. Comviq Amigos passar till exempel dig som ofta ringer till utlandet. Nu även inkluderat Mellanöstern och Nordafrika.

Surf / Månad 0,5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 0 kr fr. 95 kr

Fördelar

  • Välj mellan olika paket
  • Rabatt på utlandssamtal
  • Upp till 100 GB surf
  • Surfa i 5G

Nackdelar

  • Ingen obegränsad surf

Valmöjligheter och billigt pris med ett Comviq Kontantkort

Comviq kontantkortDu beställer ett Comviq Kontantkort från mobiloperatörens hemsida. Antingen väljer du ett tomt startpaket eller ett förladdat simkort. Du får sedan ditt simkort från Comviq hemskickat till brevlådan. Antingen behåller du ditt gamla nummer eller så välja ett nytt, givetvis helt kostnadsfritt.

Du kan antingen välja att ladda ditt kontantkort med pengar och betala för varje samtal och sms eller att betala för olika paket. Själva simkortet är dessutom gratis. Utöver det så finns det särskilda simkort för dig som vill vara helt utan surf eller dig som ringer mycket utomlands.

Comviq Amigos kontantkort till utlandet

Om du vill tanka ett paket kan du välja olika alternativ. Till exempel ett som är bra för mycket surf, för billiga samtal till utlandet eller liknande. Comviq fastpris ger dig fria sms och mms inom Sverige och upp till 100 GB surf.

Comviq Amigos gör så att du kan ringa gratis till andra Comviq-telefoner och är även ett superbilligt kontantkort till utlandet. Du kan också välja Comviq Surf, då laddar du bara på mer surf, upp till 20 GB. Det finns fler paket att välja mellan och de är aktiva i 7 eller 30 dagar.

Fastpris till Mellanöstern, Nordafrika och EU/EES

Nu har Comviq lanserat ett kontantkort med fastpris till utlandet. Det nya kortet heter Amigos Allo. Fastpriset gäller Mellanöstern med närliggande regioner, Nordafrika och även EU/EES. Priset börjar från 85 kronor per tankning. Det du gör att du helt enkelt tankar önskad mängd samtalsminuter och så är det bara att ringa. Oavsett vilket land du ringer till så kostar alltså inte samtalsminuterna extra.

Täckningskarta med 5G

Comviq Kontantkort ger dig möjlighet att ringa och surfa på Telenor och Tele2:s nät. Du får alltså tillgång till ett av de bästa näten i Sverige för såväl 2G och 3G som 4G. Täckningen för 4G når 99,9% av landets befolkning och för 3G når den 99,6%.

Dessutom finns det många sätt att tanka ditt Comviq simkort på. Antingen hos en återförsäljare i till exempel kiosker och butiker, på hemsidan eller i deras app. Det senaste är däremot en väldigt stor nyhet. Nu kan du nämligen även surfa i 5G på utvalda platser.

Betalningsanmärkningar och surf utomlands

En stark fördel är att du med ett kontantkort slipper tänka på tidigare betalningsanmärkningar. Det kan minst sagt vara knepigt att skaffa ett mobilabonnemang med betalningsanmärkningar men då du betalar kontantkortet månadsvis så behöver det inte vara ett hinder i sig. Comviq erbjuder därtill en mängd olika paket för dig som köper ett kontantkort.

Om du väljer Comviq Fastpris kan du surfa för upp till 12 GB surf i andra EU-länder. Kontantkortet fungerar alltså precis som ett abonnemang i och med att du kan använda det även utomlands. Den stora skillnaden är bara din frihet vad gäller betalningar.

Kundtjänst, kundservice och support

Dels kan du chatta med chattboten Viq dygnet runt. Kundtjänstens chatt är annars bemannad från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00 och på lördagar mellan kl. 09:00-15:00. Du kan ringa in från måndag till fredag mellan kl. 09:00-17:00. För övrigt finns ett hjälpcenter där du snabbt finner svar på riktigt många vanliga frågor.

Vårt omdöme om Comviq Kontantkort

Med ett Comviq Kontantkort finns det i princip endast fördelar. Du kan tanka ditt kort med en mängd olika paket utefter vad du föredrar – alla till låga priser. Du kan i sin tur ta med dig ditt kontantkort utomlands och surfa inom EU, något som är mer ovanligt. Dessutom kan du nu även surfa i 5G hemma i Sverige.

Slipp också bindningstid och tanka när du själv vill. Du har även möjlighet att köpa kontantkort med fastpris. Då får du istället en mängd samtalsminuter. Det gäller med andra ord samtal till Mellanöstern, Nordafrika och EU/EES. Comviq har en riktigt bra kundservice och är utöver det en av de operatörer med bäst täckning i landet. Comviq Kontantkort är en tjänst som det är lätt att vara nöjd med.

Välj abonnemangstyp hos Comviq

Information om Comviq Kontantkort

Lägst / Högst surf 0,5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 95 kr
Utan bindningstid 95 kr - 345 kr
Med bindningstid -

Kontakta Comviq Kontantkort

Webbplats https://comviq.se/
Företagsnamn Tele2 AB
Org. nr 556410-8917
Adress Skeppsbron 18, 111 30 Stockholm
Telefon 0772-212121
Email info@comviq.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Jag ringer även utanför EU, finns det särskilda paket för det?
Givetvis. Kolla in till exempel Amigos Allo för fastpris till Mellanöstern, Nordafrika och EU/EES.
» Jag skulle vilja ha abonnemanget under väldigt kort tid, funkar det?
Absolut. För det första finns inga bindningstider och för det andra kan du betala veckovis.
» Går det att surfa i med ett kontantkort?
Ja, då Comviq tar del av sådana nät. däremot måste din telefon klara av det.
» Kostar själva simkortet något när jag väljer Comviq?
Nej, simkortet skickas skickas på posten helt gratis.

Andra abonnemang som liknar Comviq Kontantkort

Surf / Månad 0,5 GB - 150 GB
Samtal / SMS 0,69 kr/min/st - Fria
Nät Telenor
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 49 kr
30 GB EXTRA
Surf / Månad 6 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 50 kr fr. 100 kr
Surf / Månad 0 GB - 60 GB
Samtal / SMS Rörligt - Fria
Nät Telia
Pris / Månad Rörligt - fastpris fr. 99 kr/mån