Comviq Kontantkort

Comviq Kontantkort är verkligen det rätta kontantkortet för dig som vill ha riktigt många valmöjligheter. Här finns olika paket att ladda. Du kan även betala per samtal och sms om du vill. Med en suverän täckning och låga priser är detta ett utmärkt val för dig som inte vill ha ett abonnemang. Comviq Amigos passar till exempel dig som ofta ringer till utlandet.

Surf / Månad
0,5 GB - 40 GB
Samtal
Rörligt - Fria
SMS / MMS
Rörligt - Fria
Pris / Månad
fr. 95 kr

Valmöjligheter och schysst pris med ett Comviq Kontantkort

Du beställer ett Comviq Kontantkort från mobiloperatörens hemsida. Antingen väljer du ett tomt startpaket eller ett förladdat simkort. Du får sedan ditt simkort från Comviq hemskickat till brevlådan. Antingen behåller du ditt gamla nummer eller så välja ett nytt, givetvis helt kostnadsfritt. Dessutom kan du antingen välja att ladda ditt kontantkort med pengar och betala för varje samtal och sms eller att betala för olika paket. Själva simkortet är dessutom gratis. Utöver det så finns det särskilda simkort för dig som vill vara helt utan surf eller dig som ringer mycket utomlands.

Comviq Amigos kontantkort till utlandet

Om du vill tanka ett paket kan du välja ett som är bra för mycket surf, för billiga samtal till utlandet eller liknande. Comviq fastpris ger dig fria sms och mms inom Sverige och upp till 40 GB surf. Comviq Amigos gör så att du kan ringa gratis till andra Comviqtelefoner och är även ett superbilligt kontantkort till utlandet. Du kan också välja Comviq Surf, då laddar du bara på mer surf, upp till 20 GB. Det finns fler paket att välja mellan och de är aktiva i 7 eller 30 dagar.

Täckningskarta

Comviq KontantkortComviq Kontantkort ger dig möjlighet att ringa och surfa på Telenor och Tele2:s nät. Du får alltså tillgång till ett av de bästa näten i Sverige för såväl 2G och 3G som 4G. Täckningen för 4G når 99,9 % av landets befolkning och för 3G når den 99,6 %. Dessutom finns det många sätt att tanka ditt Comviq simkort på. Antingen hos en återförsäljare i till exempel kiosker och butiker, på Comviqs hemsida eller i deras app.

Betalningsanmärkningar och surf utomlands

En stark fördel är att du med ett kontantkort slipper tänka på tidigare betalningsanmärkningar. Det kan minst sagt vara knepigt att skaffa ett mobilabonnemang med betalningsanmärkningar men då du betalar kontantkortet månadsvis så behöver det inte vara ett hinder i sig. Comviq erbjuder dessutom en mängd olika paket för dig som köper ett kontantkort. Om du väljer ett Comviq Fastpris kan du surfa för upp till 12 GB surf i andra EU-länder. Kontantkortet fungerar alltså precis som ett abonnemang i och med att du kan använda det även utomlands. Den stora skillnaden är bara din frihet vad gäller betalningar.

Kundtjänst, kundservice och support

Om du behöver komma i kontant med Comviqs kundtjänst finns det en rad olika sätt att välja mellan. Dels kan du chatta med chattboten Viq dygnet runt. Kundtjänstens chatt är annars bemannad från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00 och på lördagar mellan kl. 09:00-15:00. Du kan ringa in från måndag till fredag mellan kl. 09:00-17:00. Om du mejlar in är svarstiden 3–4 arbetsdagar. Dessutom finns ett hjälpcenter där du snabbt finner svar på riktigt många vanliga frågor.

Sammanfattning om Comviq Kontantkort

Med ett Comviq Kontantkort finns det i princip endast fördelar. Du kan tanka ditt kort med en mängd olika paket utefter vad du föredrar – alla till låga priser. Du kan dessutom ta med dig ditt kontantkort utomlands och surfa inom EU, något som är mer ovanligt. Slipp bindningstid och tanka när du själv vill.

Comviq har en riktigt bra kundservice och dessutom en av de bästa täckningarna i landet. Comviq Kontantkort är en tjänst som det är lätt att vara nöjd med.

Välj abonnemangstyp hos Comviq

Information

Lägst / Högst surf 0,5 GB - 40 GB
Samtal Rörligt - Fria
SMS / MMS Rörligt - Fria
Pris / Månad fr. 95 kr
Utan bindningstid 95 kr - 295 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Jag ringer även utanför EU, finns det särskilda paket för det?
Givetvis. Kolla in till exempel Comviq Afrika för att få extra förmånliga priser.
Jag skulle vilja ha abonnemanget under väldigt kort tid, funkar det?
Absolut. För det första finns inga bindningstider och för det andra kan du betala veckovis.
Går det att få fria samtal även med ett kontantkort?
Givetvis. Comviqs kontantkort Fastpris har alltid fria samtal, sms och mms inom Sverige.
Kostar själva simkortet något när jag beställer ett kontantkort?
Nej, simkortet skickas skickas på posten helt gratis.

Andra abonnemang som liknar Comviq Kontantkort

Surf / Månad
5 GB - 60 GB
Samtal
Via surf
SMS / MMS
Via surf
Pris / Månad
fr. 149 kr
Surf / Månad
1 GB - 50 GB
Samtal
Rörligt - Fria
SMS / MMS
Rörligt - Fria
Pris / Månad
Rörligt - fastpris fr. 49 kr
Surf / Månad
3 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 50 kr
fr. 100 kr