Comviq Abonnemang

Comviq Abonnemang är ett bra val om du vill ha ett av de bästa mobilabonnemang Sverige har att bjuda på. Här får du riktigt mycket surf (som du dessutom kan spara), fria samtal och dessutom kan du ringa billigt utomlands. Surfar gör du dessutom på ett riktigt bra nät med hög kapacitet. Nu även med 5G.

50 GB EXTRA
Surf / Månad 5 GB - 40 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor & Tele2
Pris / Månad fr 72 kr fr. 145 kr

Få 500 utlandsminuter och 40 GB surf med Comviq Abonnemang

Ett Comviq Abonnemang passar alla mellan 18 och 55 år som söker efter ett enkelt mobilabonnemang med schyssta villkor. Här får du alltid gratis samtal och sms och betalar dessutom endast för den surfmängd du vill ha varje månad. Utöver det surfar du även med grym täckning i hela landet med telefonabonnemanget.

Du kan välja ett Comviq Abonnemang med mellan 5, 10, 20 eller 40 GB surf per månad. Om du inte hinner använda all surf under månaden får du såklart spara den i en surfpott. Om du beställer 20 eller 40 GB surf ingår dessutom även 100 eller 500 utlandsminuter. Tack vare det kan du ringa billigt utomlands till 41 länder. Dessutom får du väldigt mycket surf i utlandet utan att behöva teckna något extra tillval. Det är alltså ett av de bästa mobilabonnemangen för dig som reser mycket.

Billigt mobilabonnemang för dig med 5 GB

Det billigaste abonnemanget hos Comviq har 5 GB surf. Det innehåller också kostnadsfria samtalsminuter och gratis SMS och MMS. Mobilabonnemanget passar alltså utmärkt för dig som använder mobilen mer sällan. Särskilt då du får en fast månadskostnad på 145 kr.

Beställ ett gratis simkort utan uppsägningstid

Du tecknar ett mobilabonnemang på Comviqs hemsida. Välj om du kostnadsfritt vill behålla ditt nuvarande nummer eller beställa ett nytt. Ditt gratis simkort blir sedan hemskickat inom 2–3 dagar. Betalar gör du enkelt månadsvis med faktura. Comviq har dessutom ingen uppsägningstid på sina abonnemang. Därmed kan du avsluta det när helst du känner för det. Om du behöver komma i kontakt med Comviqs kundtjänst finns det en rad olika sätt att välja mellan.

Täckningskarta med 5G

Comviq AbonnemangComviq använder sig av Telenor och Tele2:s nät, nu med tillgång till 5G. Vilket även ger dig surf på ett kombinerat nät med bäst täckning i Sverige. Täckningen för 4G når 99,9% av landets befolkning och har en maxhastighet på 80 Mbit/sekund med hög kapacitet. Täckningen för 3G når 99,6% av befolkningen. Dessutom kommer du att ha tillgång till 5G så länge din mobil klarar det.

Bra erbjudande med gratis surf i EU

Med ett Comviq Abonnemang kan du surfa utan någon extra kostnad även på din semester i EU. Ett riktigt bra erbjudande på mobilabonnemang även för dem som reser ofta i tjänsten. Med 5 GB surf får du alltså surfa för hela 5 GB i EU. Väljer du 10 GB surf får du surfa för 10 GB i hela EU. Med 20 och 40 GB surf får du surfa för 12 GB i EU. Just nu får du dessutom hela 50 GB extra surf i tre månader med varje telefonabonnemang.

Kundtjänst, kundservice och support

Dels kan du chatta med chattboten Viq dygnet runt. Kundtjänstens chatt är annars bemannad från måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00 och även på lördagar mellan kl. 09:00–15:00. Du kan ringa måndag till fredag mellan kl. 09:00–17:00. Via mail får du svar inom 3–4 arbetsdagar som högst. Dessutom finns ett hjälpcenter där du snabbt finner svar på riktigt många vanliga frågor.

Vårt omdöme om Comviq Abonnemang

Comviq Abonnemang ger dig många fördelar och är ett enkelt abonnemang med klara och tydliga regler. Du får välja hur mycket surf du vill ha. En del av den får du dessutom använda utomlands i alla EU-länder. Fria samtal ingår alltid så att du kan ringa din familj och dina vänner.

Med detta mobilabonnemang slipper du uppsägningstid och bindningstid. Du kommer enkelt i kontakt med kundservicen som har riktigt bra öppettider. Dessutom får du använda dig av ett av de bästa mobilnäten i Sverige med suverän täckning. Extra spännande blir det även med tillgång till 5G. Räknar man in alla erbjudanden blir det också ett riktigt billigt abonnemang. Särskilt med tanken på att de inte är en av lågpris-operatörerna.

Välj abonnemangstyp hos Comviq

Information

Lägst / Högst surf 5 GB - 40 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Telenor & Tele2
Pris / Månad fr. 145 kr
Utan bindningstid 145 kr - 295 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 09:00 - 15:00
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Gäller 50 GB extra surf i tre månader alla abonnemang?
Ja det gäller samtliga, även om du till exempel tar ett 5 GB fastpris.
» Går det att spara surf med Comviq?
Absolut. All oanvänd surf sparas.
» Kan jag nyttja hela min surf i EU?
Ja. Beställer du abonnemang från 20 GB surf/månad eller mer så får du surfa för fritt för 12 gigabyte per månad i hela EU.
» Hur är det med Comviqs täckning?
Den är verkligen superbra. Du nåt 99,9% av Sveriges befolkning med Comviq. Ta en närmare titt på täckningskartan för ytterligare information.

Andra abonnemang som liknar Comviq Abonnemang

Surf / Månad 6 GB - Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 149 kr/mån
Surf / Månad Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 569 kr
Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 499 kr