Tre Obegränsat

Med Tre Obegränsat kan du surfa hur mycket du vill. Detta abonnemang med fri surf gör så att du aldrig behöver oroa dig för att din surfpott ska ta slut. Det här är ett av landets bästa mobilabonnemang för dig som ständigt använder internet och vill ha ett enkelt abonnemang utan krångel.

Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 499 kr

Fördelar

  • 60 GB surf i EU/EES
  • Redo för 5G

Nackdelar

  • Högre ordinarie pris

Byt till ett fri surf mobilabonnemang hos Tre Obegränsat

Tre ObegränsatDu kan enkelt beställa Tre Obegränsat på Tres hemsida. När du byter ditt abonnemang till detta, så får du ett gratis simkort hemskickat. I mobilabonnemanget ingår även fria samtal och sms i Sverige. När det kommer till surf får du också fri surf och kan surfa obegränsat hela månaden.

Om du surfar för mer än 20 GB per dag kommer dock telefonabonnemanget att låsas den dagen. Däremot är det väldigt lätt att låsa upp. Anledningen till detta är en säkerhetsåtgärd då det handlar om en ovanligt stor datamängd för ett dygn.

Tre Obegränsat familjeabonnemang utan bindningstid

Det här är ett mobilabonnemang som passar alla i familjen som ständigt är uppkopplade. Du kan streama film och även lyssna på så mycket musik du vill. Abonnemanget har dessutom en fri aktiverings-avgift och är utan bindningstid.

Dock har Tre en uppsägningstid på en månad. Om du vill kan du välja 12 månaders bindningstid för att få ett lägre månadspris. Tre Obegränsat är det perfekta fri surf mobilabonnemanget för dig som vill ha ett enkelt abonnemang. Det är både utan krångel och därtill ingår allt man önskar sig.

Täckningskarta

För det första får du hos Tre ringa, sms:a och surfa i snabb hastighet. Operatören har för det andra bra täckning över hela landet. Normalhastigheten med 3G är 6–20 Mbit/s och 10–54 Mbit/s med 4G. Tre har bra kvalité på sitt mobilnät och hög kapacitet. Som du kan se på täckningskartan är täckningen som allra bäst i storstäderna och i den södra delen av landet.

Surfa för 60 GB/månad inom EU

Med Tre Obegränsat får du surfa för hela 60 GB per månad inom Europa. Det blir alltså en hel del surf på din semester eller jobbresa. Allt detta utan att någon extra kostnad tillkommer. Du kan dessutom använda ditt abonnemang för att ringa inom det land du befinner dig i.

Billigt erbjudande på mobiltelefoner

Alla nya kunder får ta del av ett riktigt billigt erbjudande. Tecknar du abonnemanget med fri surf kan du nämligen också få en mobiltelefon till ett nedsatt pris. Vilka modeller det gäller beror på när du tecknar abonnemanget. Dessa kommer i intervaller om med olika billiga mobiltelefoner.

Kundtjänst, kundservice och support

Tre Obegränsat är ett riktigt enkelt fri surf abonnemang att använda. Du kan surfa såväl hemma som i Sverige och behöver aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut. För övrigt kan du dela din surf med familj och vänner genom en speciell tilläggstjänst.

Det är enkelt att komma i kontakt med Tres kundtjänst om du behöver hjälp med något. Du kan ring in eller skriva i chatten. Telefonen är bemannad på vardagar mellan kl. 08:00-20:00. Chatten är bemannad på vardagar mellan kl. 08:00-17:00 och på helger mellan kl. 08:00-18:00. Tre har även ett utmärkt hjälpcenter där du kan finna svar på vanliga frågor.

Vårt omdöme om Tre Obegränsat

Tre Obegränsat är ett av de bästa mobilabonnemangen i Sverige för dig som vill ha fri surf och ett problemfritt abonnemang. Teckna Tre Obegränsat på Tres hemsida och ta del av fria samtal och fria sms hela månaden lång. Du kan surfa hur mycket du vill i Sverige och för hela 60 GB per månad inom EU. Som ny kund får du dessutom erbjudande på billiga mobiltelefoner.

Uppsägningstiden hos Tre Obegränsat är en månad lång, däremot slipper du bindningstid om du vill. Om du vill ha ett lägre pris kan du dock välja 12 månaders bindningstid.

Välj abonnemangstyp hos Tre

Information om Tre Obegränsat

Lägst / Högst surf Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 499 kr
Utan bindningstid 499 kr
Med bindningstid 499 kr

Kontakta Tre Obegränsat

Webbplats https://www.tre.se/
Företagsnamn HI3G Access AB
Org. nr 556619-6647
Adress Lindhagensgatan 98, 104 25 Stockholm
Telefon 0735 300 400
Email kundservice@tre.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 20:00
Tisdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 20:00
Lördag 08:00 - 18:00
Söndag 08:00 - 18:00

Vanliga frågor

» Hur mycket kan jag surfa i utlandet?
Du får 60 GB surf i EU/EES.
» Hur länge gäller erbjudandet om nedsatt pris på mobiler?
Dessa erbjudanden kommer med olika intervall för olika modeller. Det vill säga att du alltid har någon modell som du kan få rabatt på.
» Hur lång bindningstid har jag med fri surf?
Abonnemanget saknar bindningstid helt och hållet.
» Hur gör jag om jag vil nedgradera abonnemanget?
Kontakta Tre. Då du inte har uppsägningstid löser de det till nästa månad.

Andra abonnemang som liknar Tre Obegränsat

Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Nät Telia
Pris / Månad fr. 129 kr
Surf / Månad 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 199 kr
Surf / Månad 3 GB - 40 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 99 kr