Halebop Abonnemang

Halebop Abonnemang ger dig surf på ett av Sveriges bästa mobilnät – allt till riktigt låga priser. Det ger dig många valmöjligheter och stora mängder surf. Dessutom har de fina erbjudanden och fria samtal. Abonnemanget från Halebop har helt enkelt riktigt många fördelar för dig som söker efter Sveriges bästa mobilabonnemang.

Surf / Månad
2 GB - 40 GB
Samtal
Fria (undantag abonnemang Mini)
SMS / MMS
Fria (undantag abonnemang Mini)
Pris / Månad
fr. 99 kr

Upp till 40 GB surf per månad med Halebop Abonnemang

Du skaffar enkelt ett Halebop Abonnemang genom att klicka dig in på mobiloperatörens hemsida. Där väljer du hur mycket surf du vill ha och beställer sedan hem ett gratis simkort. Så snart det landar i brevlådan kan du börja ringa med Halebop.

Hos Halebop kan du välja på olika surfpaket. Det som erbjuds är 4, 12, 24 eller 40 GB surf per månad. Dessutom ingår fria samtal, sms och mms till alla du känner. Om du använder telefonen lite kan du välja mobilabonnemanget mini som innehåller 2 GB surf med 50 samtal och 500 sms per månad. De många valmöjligheterna gör även att du verkligen kan välja det bästa abonnemanget som passar just för dig. Oavsett o du är ute efter en gedigen surfpott eller något mer minimalistiskt.

Halebop Locall billigt utan bindningstid

Mobiloperatören erbjuder ett modernt e-simkort, extra billiga utlandssamta l med det så kallade Locall och surf utan extra kostnad om du reser inom EU. Detta är ett telefonabonnemang som passar alla som vill ha låga priser. Om du tecknar ett abonnemang med Halebop så får du dessutom ett mobilabonnemang utan bindningstid. Därmed kan du själv bestämma när och om du vill ändra, avsluta eller byta ditt abonnemang. Du behöver alltså inte känna dig låst.

Täckningskarta

Halebop abonnemangNär du tecknar ett telefonabonnemang hos Halebop får du ringa och surfa på Telias nät. Det är ett av de bästa mobilnäten i Sverige med riktigt höga hastigheter i 4G och hög kapacitet. Täckningen är mycket bra och Telias nät når 99,9% av landets invånare och täcker 90% av Sveriges yta.

Erbjudande om abonnemang med dubbel surf i 3 månader

Halebop har ett generöst erbjudande som ger dig 2X surf under ditt abonnemangs första tre månader. Det innebär att du får dubbel surfpott men till samma originalpris. Istället för 12 GB får du alltså 24 GB att surfa för och så vidare. Kravet är att du accepterar en 12 månaders bindningstid.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten hos Halebop imponerar verkligen. Den håller nämligen öppet dygnet runt under årets alla dagar. Du kan chatta med dess duktiga medarbetare när det passar dig som bäst. Chatten håller nämligen öppet måndag till söndag kl. 00:00-24:00. Halebop har dessutom ett välutvecklat hjälpcenter där du finner svar på de vanligaste frågorna. Något som däremot inte finns är telefon och mejl-service.

Sammanfattning om Halebop Abonnemang

Operatören Halebop erbjuder ett riktigt bra mobilabonnemang som kommer med flera fördelar. Du kan välja mellan många olika surfpotter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom får du surfa på Telias nät som täcker i princip hela landet. Dessutom med hög kapacitet och 4G.

Halebop har också generösa erbjudanden och fria samtal. En nackdel är att du endast kan kontakta kundtjänsten via live chatt. Dock håller den öppet dygnet runt vilket ger pluspoäng. Halebop Abonnemang är ett modernt val som erbjuder dig surf utomlands och dessutom den nya funktionen med e-sim.

Välj abonnemangstyp hos Halebop

Information

Lägst / Högst surf 2 GB - 40 GB
Samtal Fria (undantag abonnemang Mini)
SMS / MMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Pris / Månad fr. 99 kr
Utan bindningstid 99 kr - 399 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 00:00 - 23:59
Tisdag 00:00 - 23:59
Onsdag 00:00 - 23:59
Torsdag 00:00 - 23:59
Fredag 00:00 - 23:59
Lördag 00:00 - 23:59
Söndag 00:00 - 23:59

Vanliga frågor

Vad händer med min surf som jag har kvar i slutet av månaden?
Den surfen som du inte använt sparar du och kan på så sätt surfa ännu mer.
Vad är Locall?
Det är Halebops app för extra billiga samtal. Du behöver inte internet för att använda appen och det funkar med alla operatörer.
Hur är det med täckningen, vems nät använder Halebop?
Med Halebop har du riktigt bra täckning då de helt och hållet använder sig av Telias väletablerade nät.
När kan jag säga upp abonnemanget?
Precis när du vill, dessa abonnemang har i regel inga bindningstider med undantag för vissa kampanjer.

Andra abonnemang som liknar Halebop Abonnemang

Surf / Månad
5 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
169 kr
Surf / Månad
4 GB - 100 GB
Samtal
Fria i hela EU
SMS / MMS
Fria i hela EU
Pris / Månad
fr. 24 kr
fr. 99 kr
Surf / Månad
2 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr