Halebop Abonnemang

Halebop Abonnemang ger dig surf på ett av Sveriges bästa mobilnät Telia – allt till riktigt låga priser. Det ger dig många valmöjligheter och stora mängder surf. Dessutom har de fina erbjudanden och fria samtal. Abonnemanget från Halebop har helt enkelt riktigt många fördelar för dig som söker efter Sveriges bästa mobilabonnemang.

Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Nät Telia
Pris / Månad fr. 129 kr

Fördelar

  • Spara oanvänd surf
  • eSIM
  • Bra täckning hela Sverige
  • Lågt ordinarie pris
  • Extrapris på utlandssamtal

Nackdelar

  • Ej fria samtal abonnemang mini
  • Ej fria SMS med abonnemang mini

Upp till 100 GB surf per månad med Halebop Abonnemang

Du skaffar enkelt ett Halebop Abonnemang genom att klicka dig in på mobiloperatörens hemsida. Där väljer du hur mycket surf du vill ha och beställer sedan hem ett gratis simkort. Så snart det landar i brevlådan kan du börja ringa med Halebop.

Hos Halebop kan du välja på olika surfpaket. Du kan välja ett mobilabonnemang mellan 2, 6, 20, 50 eller 100 GB surf per månad. Dessutom ingår fria samtal, sms och mms till alla du känner. Med andra ord har du många valmöjligheter och kan verkligen välja det bästa abonnemanget som passar just dig. Oavsett om du är ute efter en gedigen surfpott eller något mer minimalistiskt.

Billigt abonnemang med massor av surf

Nu blir abonnemanget ännu billigare för alla nya kunder. Men också för dig som redan är kund men har bindningstid. Med Halebops nya priser får du alltså mycket surf till ett väldigt lågt ordinarie pris. Det är också det priset som blir avgörande för ett telefonabonnemang då det gäller efter rabatterna.

Halebop Locall billigt e-sim utan bindningstid

Mobiloperatören erbjuder även ett modernt e-sim. Detta innefattar extra billiga utlandssamtal med det så kallade Locall och surf utan extra kostnad om du reser inom EU. Detta är ett telefonabonnemang som passar alla som vill ha låga priser.

Om du tecknar ett abonnemang med Halebop så får du dessutom ett mobilabonnemang utan bindningstid. Därmed kan du själv bestämma när och om du vill ändra, avsluta eller byta ditt abonnemang. Du behöver alltså inte känna dig låst.

Nät, täckning och täckningskarta

Halebop AbonnemangNär du tecknar ett telefonabonnemang hos Halebop får du ringa och surfa på Telias nät. Det är ett av de bästa mobilnäten i Sverige med riktigt höga hastigheter i 4G och hög kapacitet.

Täckningen är mycket bra och nätet från Telia når 99,9% av landets invånare. Det täcker också 90% av Sveriges yta.

Erbjudande och spara surf i slutet av månaden

Halebop har ett generöst erbjudande som ger dig möjligheten att spara all oanvänd surf. Det innebär att du kan låta din surfpott växa och bli större med tiden. All överbliven surf blir alltså flyttad kostnadsfritt till nästa månad. Du behöver inte känna att du går miste om något.

Dessutom kan du i slutändan få ett billigare mobilabonnemang. Särskilt om surfpotten du trodde dig behöva visade sig vara mindre tack vare sparad surf.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten hos Halebop imponerar verkligen. Den håller nämligen öppet dygnet runt under årets alla dagar. Du kan chatta med dess duktiga medarbetare när det passar dig som bäst. Chatten håller nämligen öppet måndag till söndag kl. 00:00-24:00.

Halebop har dessutom ett välutvecklat hjälpcenter där du finner svar på de vanligaste frågorna. Något som däremot inte finns är telefon och mejl-service.

Vårt omdöme om Halebop Abonnemang

Operatören Halebop erbjuder ett riktigt bra mobilabonnemang som kommer med flera fördelar. Du kan välja mellan många olika surfpotter till konkurrenskraftiga priser. Dessutom får du surfa på nät från Telia som täcker i princip hela landet. Dessutom med hög kapacitet och 4G.

Halebop har också generösa erbjudanden och fria samtal. En nackdel är att du endast kan kontakta kundtjänsten via live chatt. Dock håller den öppet dygnet runt vilket ger pluspoäng.

Halebop Abonnemang är ett modernt val som erbjuder dig surf utomlands och dessutom den nya funktionen med e-sim. På det stora hela får du också ett billigt mobilabonnemang.

Välj abonnemangstyp hos Halebop

Information om Halebop Abonnemang

Lägst / Högst surf 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Nät Telia
Pris / Månad fr. 129 kr
Utan bindningstid 129 kr - 429 kr
Med bindningstid -

Kontakta Halebop Abonnemang

Webbplats https://www.halebop.se/
Företagsnamn Telia Sverige AB
Org. nr 556430-0142
Adress Stjärntorget 1, 169 79 Solna
Telefon Via chatt
Email kontakta-oss@halebop.se

Kundservice öppettider

Måndag 00:00 - 23:59
Tisdag 00:00 - 23:59
Onsdag 00:00 - 23:59
Torsdag 00:00 - 23:59
Fredag 00:00 - 23:59
Lördag 00:00 - 23:59
Söndag 00:00 - 23:59

Vanliga frågor

» Vad händer med min surf som jag har kvar i slutet av månaden?
Den surfen som du inte använt sparar du och kan på så sätt surfa ännu mer.
» Vad är Locall?
Det är Halebops app för extra billiga samtal. Du behöver inte internet för att använda appen och det funkar med alla operatörer.
» Hur är det med täckningen, vems nät använder Halebop?
Med Halebop har du riktigt bra täckning då de helt och hållet använder sig av Telias väletablerade nät.
» När kan jag säga upp abonnemanget?
Precis när du vill, dessa abonnemang har i regel inga bindningstider med undantag för vissa kampanjer.
» Finns det eSIM hos Halebop?
Ja,, givetvis finns det! Passar både smartklockor och telefoner.

Andra abonnemang som liknar Halebop Abonnemang

Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 99 kr 499 kr
Surf / Månad 5 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 199 kr
Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 499 kr