Hallon Företag

Om du behöver enkla och billiga abonnemang till ditt företag, varför inte då testa Hallon Företag. Med detta företagsabonnemang får du fria samtal och sms, vilket gör att du kan sköta all kontakt som ditt företag kräver. Dessutom slipper du såväl bindningstid som krångliga avtal när du väljer ett erbjudande från Hallon Företag.

Surf / Månad
6 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 24 kr
fr. 99 kr

Billigt företagsabonnemang från Hallon Företag

Om du känner att mobilabonnemangen är en för stor utgift i ditt företag, varför då inte testa ett företagsabonnemang hos Hallon. Det är enkelt att skaffa Hallon Företag och passar både större företag eller dig med enskild firma. Du tecknar abonnemanget på Hallons hemsida och sedan får du ditt gratis simkort hemskickat till brevlådan. Efter det är det bara att börja använda ditt nya abonnemang. Om du vill kan du flytta över ditt nummer till Hallon, då behöver du inte oroa dig för att förlora kunder. Du kan också beställa ett fastnummer och koppla till ditt mobilabonnemang.

Hallon Företag utan bindnings- och uppsägningstid

Hallon FöretagHallon Företag är dessutom anpassat för såväl små som stora företag och givetvis får du fria samtal och sms. När det gäller surf bestämmer du själv hur mycket du behöver. Du kan välja mellan 6, 25, 50 och 100 GB per månad. Du kan spara upp till 100 GB oförbrukad surf. Abonnemanget är både utan bindningstid och uppsägningstid, något som gör det enkelt för företag att använda denna produkt.

Täckningskarta

När du använder dig av Hallons företagsabonnemang surfar du på Tre:s nät, detta då Hallon och Tre samarbetar. Täckningen är mycket god i stora delar av landet, framförallt i södra Sverige och längst med kusten. Med ett företagsabonnemang från operatören kommer alla kollegor kunna surfa snabbt med såväl 3G och 4G samt 4G+.

Nöjdhetsgaranti för företag

Om du bestämmer dig för att teckna ett företagsabonnemang med Hallon Företag får du ta del av deras nöjdhetsgaranti. Mobiloperatören värnar nämligen om sina kunder. Om du inte känner dig nöjd med ditt abonnemang får du därför tillbaka den senaste månadens fasta avgifter om du väljer att byta operatör.

Kundtjänst, kundservice och support

Hallon Företag har ännu fler fördelar för företagare som vill ha ett företagsabonnemang. De erbjuder nämligen Wi-Fi-samtal, vilket är perfekt om inte täckningen är perfekt där du befinner dig.

För frågor om detta eller annat kan du alltid kontakta Hallons företagskundservice när du beställer abonnemanget. Kundtjänsten är nåbar via mejl och live chatt. Om du skickar ett meddelande till dem får du vanligtvis svar redan samma arbetsdag. Du kan även skriva i live chatten som är öppen måndag till fredag mellan kl. 09:00 och 16:00. Därutöver har Hallon även ett hjälpcenter på sin hemsida för svar på vanliga frågor.

Sammanfattning om Hallon Företag

Hallon Företag är ett företagsabonnemang som passar bra för företag av alla storlekar. Här får du ett mobilabonnemang till lågt pris där såväl fria samtal som sms är inkluderade i priset. Du väljer själv hur mycket surf ditt företag behöver. Du kan beställa upp till 10 GB per månad.

Som företagare får du en nöjdhetsgaranti och dessutom tillgång till Hallons snabba företagskundservice. Du kan tyvärr inte kontakta kundservicen över telefon men får svar redan samma dag på dina meddelanden. Med Hallon Företag slipper du bindningstid och uppsägningstid vilket ger ett enkelt avtal. Dessutom kan du betala med både kort och på faktura.

Välj abonnemangstyp hos Hallon

Information

Lägst / Högst surf 6 GB - 100 GB
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 99 kr
Utan bindningstid 99 kr - 249 kr
Med bindningstid -

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

För vilka företag passar Hallon?
Passar bra för mindre företag och organisationer som är ute efter framförallt ett billigt mobilabonnemang.
Får jag ta med mitt gamla nummer?
Ja. När du byter till företagsabonnemanget hos Hallon, så kan du ta med ditt gamla nummer.
Kan jag lägga till mobiltelefon?
Ja, det är enkelt att lägga till en mobiltelefon med delbetalning i 24 månader direkt på webbplatsen.
Går det att spara surf?
Ja, även i abonnemangen för företag hos Hallon kan du spara upp till 100 GB surf.

Andra abonnemang som liknar Hallon Företag

Surf / Månad
4 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 329 kr
Surf / Månad
Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
249 kr
Surf / Månad
2 GB - 100 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 229 kr