A3 Abonnemang

A3 lanseras nu även som mobiloperatör med 5 olika abonnemang. För samtliga ingår det fria samtal och fria mess. Det som skiljer dem åt är surfmängden och priset. Som ny kund kan du inte enbart se fram emot billiga mobilräkningar utan också en hel del schyssta erbjudanden. Bindningstiden är valfri och ingen extra kostnad tillkommer utan bindningstid.

❗ Viktigt: Vid jämförelse utmärker sig den mer etablerade operatören Vimla framför A3. Vimla använder också Telenors mobilnät och du får minst lika mycket surf men till bättre pris.
Dubbel Surf
Surf / Månad 3 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad 64,50 kr fr. 129 kr

Fördelar

  • Lågt ordinarie pris
  • Nät från Telenor
  • Erbjudande på både priser och hörlurar

Nackdelar

  • Ej obegränsad surf

Billiga mobilabonnemang med A3 Abonnemang

Nykomlingen bland billiga mobilabonnemang är operatören A3. Därför börjar de också med en del riktigt fina erbjudanden på sina abonnemang. Det mest framträdande för nya kunder är 50% rabatt på första månaden. Skulle du inte vara nöjd kan du byta utan extra kostnad. Ett billigare abonnemang än så är svårt att hitta. Fortsätter du som kund övergår det däremot till ordinarie pris.

Samtliga mobilabonnemang har också fria samtal och meddelanden. Det du betalar för är alltså surfmängden. I utbudet kan du välja mellan 3, 8, 20, 40 eller 100 GB surf. Tecknar du avtalet som ny kund över nätet så skickar de ett gratis simkort till dig med post. Simkortet har du inom 2-5 arbetsdagar.  Därefter kan du börja använda det direkt.

Slipp bindningstid oavsett vilket mobilabonnemang du väljer

Oavsett vilket abonnemang du väljer så slipper du helt och hållet bindningstiden. Du kan givetvis välja att ändå teckna en bindningstid på antingen 12 eller 24 månader. Men dessa är det ingen skillnad på pris jämfört med avtal utan bindningstid.

Skillnaden är istället att du inte kan ta del av alla erbjudanden. Är du däremot inte ute efter bonusar så kan du känna dig säker med ditt val. Särskilt då du inte blir låst till något men ändå har lika mycket kvar i plånboken.

Täckningskarta

A3 Abonnemang använder sig av Telenors väl utbyggda nät för mobiltäckningen. Det innebär alltså att du kommer åt 99,9% av hela Sveriges befolkning. Dessutom har du täckning på 90% av landytan. Utbyggnaderna sker också konstant. Dessa innefattar ökad täckning men också ökad hastighet.

Erbjudanden till nya kunder

Som ny kund på A3 abonnemang har du en hel del erbjudanden att se fram emot. För det första så får du första månaden för halva priset. För det andra så ingår även dubblad surf. Väljer du något av bindningstiderna så har du ännu fler erbjudanden. Vid 12 månaders bindningstid får du nämligen Urbanear Plattan 2 hörlurar på köpet.

Signerar du upp för 24 månader så får du Urbanears Plattan 2 BT på köpet. Väljer du ett mobilabonnemang utan bindningstid kan du däremot fortfarande köpa dessa två modeller. Erbjudandet gäller då istället ett rabatterat pris.

Kundtjänst, kundservice och support

A3 AbonnemangA3 har en väl utvecklad kundtjänst med bra öppettider. Välj själv om du vill använda Facebook, FAQ, maila chatta eller ringa. Dessutom har de utökade tider för just den tekniska supporten.

Kundtjänsten har öppet måndag till fredag mellan 08:00 och 16:00. Den tekniska supporten däremot har öppet måndag till fredag mellan 08:00 och 19:00. Under lördagar så har de även öppet mellan 10:00 och 14:00.

Vårt omdöme om A3 Abonnemang

Fördelarna som ny kund hos A3 abonnemang ligger främst i alla deras erbjudanden. Du har flertalet bonusar att se fram emot och det är uppskattat. Prismässigt så håller de sig i linje med större delen av de andra operatörerna. Det vill säga abonnemang med låga priser och fria samtal. Med undantaget för mobilabonnemangen med mer surf där de drar iväg lite i pris.

Däremot så har du Telenors väldigt välutvecklade nät att se fram emot. Du behöver alltså inte bli störd över dålig täckning och slipper tänka på det när du ska resa. Dessutom kan du alltid välja mobilabonnemang utan bindningstid, oavsett surfmängd.

Information om A3 Abonnemang

Lägst / Högst surf 3 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 129 kr
Utan bindningstid fr. 129 kr
Med bindningstid fr. 129 kr

Kontakta A3 Abonnemang

Webbplats https://a3.se/
Företagsnamn A3 Privat AB
Org. nr 556767-1903
Adress Umeå Företagspark 12, 903 47 Umeå
Telefon 0770 910 000
Email kundservice@a3.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 19:00
Tisdag 08:00 - 19:00
Onsdag 08:00 - 19:00
Torsdag 08:00 - 19:00
Fredag 08:00 - 19:00
Lördag 10:00 - 14:00
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vilket mobilnät använder sig A3 Abonnemang av?
De använder sig av Telenors mobilnät. Det vill säga tcäkning till 99,9% av Sveriges befolkning.
» Ingår det några erbjudanden till nya kunder?
Ja. Du får 50% rabatt första månaden.
» Har A3 abonnemang med fri surf?
Nej, det har de inte. Det största abonnemanget är däremot på 100 GB surf.
» Hur långa bindningstider har mobilabonnemangen hos A3?
Samtliga abonnemang är utan bindningstid.

Andra abonnemang som liknar A3 Abonnemang

Surf / Månad 3 GB - 24 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Telia
Pris / Månad fr. 52,50 kr fr. 105 kr
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr
Surf / Månad Obegränsad
Samtal / SMS Fria
Nät Tre
Pris / Månad fr. 499 kr