Fibio Abonnemang

Fibio är en ny utmanare bland mobilabonnemang med låga priser. Deras första ledord är enkelhet och prisvärdhet, vilket också märks på deras abonnemang. Välj mellan en rad olika surfpaket men alltid med fria samtal och sms. Dessutom har de en prisgaranti som matchar priset om du skulle hitta något billigare.

Surf / Månad
5 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 149 kr

Ny utmanare bland billiga abonnemang hos Fibio

Den senaste utmanaren bland billiga mobilabonnemang heter Fibio. De introducerar ett enkelt och prisvärt upplägg med abonnemang som passar alla. Givetvis ingår fria samtal och sms oavsett vilket abonnemang du väljer. Det du betalar för är helt enkelt mängden surf varje månad. Surfpotten kommer också med ett lågt ordinarie pris. Välj mellan 5, 20, 40 eller 100 GB till ditt surfpaket. Önskar du ännu mer så kan du även välja ett abonnemang med fri surf.

Utöver det så är abonnemangen också utan bindningstid och eventuella uppläggningsavgifter. Därför kan du också enkelt byta abonnemang när du har skaffat Fibio. Både inom surfpaketen eller till en helt annan operatör. En stark fördel är att du dessutom kan surfa upp till 50 GB inom EU och EES.

Köp mobil till nedsatt pris med ditt mobilabonnemang

Fibio abonnemangKöper du ett abonnemang via Fibio har du även möjligheten att få en billig mobil. Du hittar mängder av mobiltelefoner till nedsatta priser från de största tillverkarna. Dessutom behöver du inte begränsa dig till en mobil. I deras butik på hemsidan kan du även välja en surfplatta om du hellre vill ha det. Åter igen ett väldigt enkelt och användarvänligt upplägg.

Riktigt billiga priser och prisgaranti med Fibio

En av de största fördelarna med Fibio abonnemang är däremot deras prisgaranti. När det kommer till mobiloperatörer så är det ingen annan som erbjuder detta. Erbjudandet går ut på att de sänker ditt pris om du skulle hitta en konkurrent med lägre pris. Förutsättningen är att konkurrensens telefonabonnemang motsvarar det du har hos Fibio. Därför kan du också vara säker på att du alltid får det bästa abonnemanget till billigast månadskostnad.

Täckningskarta

Du behöver inte heller oroa dig för täckningen. Fibio använder sig nämligen av Telenors nät. För dig innebär det att du når ut till hela 99,9% av Sveriges befolkning. Inte nog med det så kommer de även vara bland de första med att introducera 5G.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten har öppet mellan 10:00 – 18:00 måndag till fredag och det går då bra att ringa på 010-5500200. Om du inte har lika bråttom kan du maila dem eller skicka in ett formulär på webbplatsen. Vi rekommenderar dessutom att testa deras FAQ som finns att hitta under kundservice på sajten. Du kan med andra ord hitta svar på många av dina frågor via den.

Vårt omdöme om Fibio abonnemang

Fibio har abonnemang som genomsyras av deras ledord enkelt och prisvärt. Du hittar inte bara billiga abonnemang utan också de bästa abonnemangen med en prisgaranti. Det vill säga att de sänker ditt pris om du skulle hitta något annat. Likväl så får du ändå väldigt bra surfpaket till ett billigt ordinarie pris. Utöver det får du en rad andra vanligare fördelar såsom fria samtal och gratis surf i EU. Därför får de också ett toppbetyg av oss.

Information

Lägst / Högst surf 5 GB - Obegränsat
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 149 kr
Utan bindningstid fr. 149 kr/mån
Med bindningstid

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 10:00 - 18:00
Tisdag 10:00 - 18:00
Onsdag 10:00 - 18:00
Torsdag 10:00 - 18:00
Fredag 10:00 - 18:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Vad innebär den unika prisgarantin?
Prisgarantin innebär att de sänker ditt pris om du hittar ett annat abonnemang till lägre pris. Abonnemangets innehåll måste motsvara varandra.
» Kan jag få en billig mobil med mitt Fibio abonnemang?
Ja, du kan handla både mobiltelefoner och surfplattor till ett nedsatt pris.
» Hur mycket surf erbjuder Fibio?
Du kan välja från 5 GB upp till ett paket med Obegränsad surfmängd.
» Ingår det någon surf utomlands?
Ja, du kan surfa upp till 50 GB utomlands inom EU och EEs.

Andra abonnemang som liknar Fibio Abonnemang

Surf / Månad
2 GB - 44 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 47,50 kr
fr. 95 kr
Surf / Månad
3 GB - 40 GB
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 49 kr
fr. 99 kr
Surf / Månad
Fri surf
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 74 kr
fr. 149 kr