Katshing Abonnemang

Den senaste nykomlingen bland mobiloperatörer heter Katshing. Snart är det ett namn som många känner igen då de kombinerar det bästa från två världar. De har nämligen väldigt billiga mobilabonnemang och alltid fri surf. Oavsett vilket abonnemang du väljer kan du surfa obegränsat, det är bara hastigheten som påverkas.

Surf / Månad
Fri surf
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 74 kr
fr. 149 kr

Billigt mobilabonnemang med fri surf hos Katshing

Den nya mobiloperatören Katshing har minst sagt tagit marknaden med storm. Detta då de erbjuder de två bästa delarna av mobilabonnemang fast kombinerat. Nämligen billiga abonnemang som alltid har fri surf. Oavsett vilket billigt mobilabonnemang du väljer så kan du alltså surfa helt obegränsat. Alla mobilabonnemang är även utan bindningstid och du får alltid fria samtal och mess. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd kan du alltså byta abonnemang när du själv önskar.

I nuläget har de introducerat två abonnemang med fri surf, dessa heter surfa samt surfa+. De enda punkterna som de skiljer sig på är surfhastighet och mängden surf utomlands. Väljer du mobilabonnemanget surfa så får du en hastighet på 1 Mbit/s medan surfa+ innebär surf i 4G utan avbrott. Första månaden får du också ett sänkt pris. Ett av de bästa abonnemangen helt enkelt.

Abonnemang med surf utomlands

Katshing AbonnemangBåde Katshing surfa och surfa+ innehåller surf utomlands. Skillnaden är dock att mobilabonnemanget surf innehåller 5 GB surf inom EU och EES. Abonnemanget surf+ däremot innehåller det dubbla med 10 GB surf inom EU/EES. Därav blir båda ett bra alternativ att ha med på semestern om du inte surfar på tok för mycket. Väl hemma däremot kan du fortsätta surfa obegränsat med båda.

Ännu billigare abonnemang med erbjudande om lojalitetsprogram

Förutom ett lågt pris första månaden och även ett billigt ordinarie pris kan det bli ännu lägre. Nämligen genom erbjudande att gå med i lojalitetsprogrammet Katshing Friends. Där kan du sänka din månadsavgift ytterligare och få ta del av andra schyssta erbjudanden. Dessa kan även innefatta sådant från Katshings samarbetspartners. Dessutom kan du räkna med inbjudningar till events.

Så här mycket kan du surfa utomlands med obegränsat surfabonnemang

Beroend på vilket av mobilabonnemangen med obegränsad surf du väljer så får du olika mängd utomlands. För den mängden kan du på ett ungefär göra följande med surfa och surfa+. Detta är ett riktvärde så att du bättre kan uppskatta surfmängden på semestern.

  • Ladda upp 1000 st/ 500 st bilder på Instagram.
  • Se på film i 14 / 7 timmar
  • Lyssna på streamad musik eller ljudböcker i 200 / 100 timmar

Täckningskarta

Katshing använder sig till större delen av Tele2s nät. Vilket är välrenommerat och stabilt med möjligheten att nå ut till de flesta i Sverige. Detta då nätet täcker hela 90% av Sveriges totala yta. I P3 Communications test för mobiloperatörer i Sverige fick nätet en andraplats 2019, tätt efter Telia.

Kundtjänst, kundservice och support hos Katshing

Kundtjänsten är lika modern som operatören själv. Du kan nämligen välja att ta kontakt via telefon, e-post, chatt eller Facebook. Väljer du något av alternativen online så har de öppet vardagar mellan 08:00 och 20:00. Samt lördagar och söndagar mellan 10:00 och 20:00. Telefonsupporten däremot har enbart öppet under vardagar mellan 09:00 och 17:00. Den enda nackdelen med telefonsupporten är däremot att du inte själv kan ringa upp dem. Istället skriver du in ditt telefonnummer på hemsidan och väljer när kundtjänsten ringer upp dig.

Vårt omdöme om Katshing Abonnemang

Katshing är en välkommen ny mobiloperatör på marknaden. Med både billiga mobilabonnemang och samtliga abonnemang med fri surf är de en riktig utmanare. Att du utöver det får med de vanliga fördelarna som fria samtal och mess och slipper bindningstid är uppskattat. Kort sagt har de både bra erbjudanden och en tydlig och rak kommunikation. Ett av de bästa mobilabonnemangen just nu alltså. Det enda ovana i sammanhanget kan vara telefonsupporten som du inte kan ringa upp själv utan måste bli uppringd.

Information

Lägst / Högst surf Fri surf
Samtal Fria
SMS / MMS Fria
Pris / Månad fr. 149 kr
Utan bindningstid fr. 149 kr/mån
Med bindningstid

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 20:00
Tisdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 20:00
Söndag 10:00 - 20:00

Vanliga frågor

Har Katshing abonnemang med fri surf?
Ja, samtliga abonnemang hos Katching har fri surf!
Ingår det även surf utomlands?
Ja, 5GB eller 10GB inom EU/EES beroende på vilket mobilabonnemang du väljer.
Har Katshing några särskilda erbjudanden?
Ja, absolut. Du kan gå med i deras lojalitetsprogram för att alltid kunna ta del av alla erbjudanden.
Vilket nät använder sig Katshing av?
Katshing använder Tele2s nät. Vilket innebär täckning på över 90% av hela Sveriges yta.

Andra abonnemang som liknar Katshing Abonnemang

Surf / Månad
Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
569 kr
Surf / Månad
5 GB - Obegränsat
Samtal
Fria
SMS / MMS
Fria
Pris / Månad
fr. 199 kr
Surf / Månad
4 GB - 100 GB
Samtal
Fria i hela EU
SMS / MMS
Fria i hela EU
Pris / Månad
fr. 24 kr
fr. 99 kr