Katshing Abonnemang

Den senaste nykomlingen bland mobiloperatörer heter Katshing. Snart är det ett namn som många känner igen då de kombinerar det bästa från två världar. De har nämligen väldigt billiga mobilabonnemang och alltid fri surf. Nu även med 5G. Oavsett vilket abonnemang du väljer kan du surfa obegränsat, det är bara hastigheten som påverkas.

Surf / Månad Fri surf
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 47 kr fr. 95 kr

Fördelar

  • Fri surf med alla abonnemang
  • Lågt ordinarie pris

Nackdelar

  • Lägre surfhastighet när surfen tar slut

Billigt mobilabonnemang med fri surf hos Katshing

Den nya mobiloperatören Katshing har minst sagt tagit marknaden med storm. Detta då de erbjuder de två bästa delarna av mobilabonnemang fast kombinerat. Nämligen billiga abonnemang som alltid har fri surf. Oavsett vilket billigt mobilabonnemang du väljer så kan du alltså surfa helt obegränsat. Alla mobilabonnemang är även utan bindningstid och du får alltid fria samtal och mess. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd kan du alltså byta abonnemang när du själv önskar.

I nuläget har de introducerat fem telefonabonnemang med fri surf. Välj mellan 2 GB – 42 GB, tar surfen ”slut” så kan du fortsätta mobilsurfa men med lägre hastighet. De enda punkterna som de skiljer sig på är surfhastighet och mängden surf utomlands. Ett av de bästa abonnemangen helt enkelt om du inte vill riskera att surfen olägligt försvinner.

Abonnemang med surf utomlands

Katshing AbonnemangSamtliga abonnemang från Katshing innehåller surf utomlands. Skillnaden är dock att mobilabonnemangen skiljer sig från 2 GB – 13 GB surf inom EU och EES.

Därav blir samtliga ett bra alternativ att ha med på semestern om du inte surfar på tok för mycket. Väl hemma däremot kan du fortsätta surfa obegränsat i vanlig ordning.

Ännu billigare abonnemang med erbjudande och lojalitetsprogram

Förutom ett lågt pris första månaden och även ett billigt ordinarie pris kan det bli ännu lägre. Nämligen genom erbjudande att gå med i lojalitetsprogrammet Katshing Friends. Där kan du sänka din månadsavgift ytterligare och få ta del av andra schyssta erbjudanden. Dessa kan även innefatta sådant från Katshings samarbetspartners. Dessutom kan du räkna med inbjudningar till events.

Så här mycket kan du surfa utomlands med obegränsat surfabonnemang

Beroende på vilket av mobilabonnemangen med obegränsad surf du väljer så får du olika mängd utomlands. För den mängden kan du på ett ungefär göra följande med 6 GB och 11 GB. Detta är ett riktvärde så att du bättre kan uppskatta surfmängden på semestern.

  • Ladda upp 1000 st/ 500 st bilder på Instagram.
  • Se på film i 14 / 7 timmar
  • Lyssna på streamad musik eller ljudböcker i 200 / 100 timmar

Nät, täckning och täckningskarta inklusive 5G

Katshing abonnemang använder sig till större delen av Tele2s nät. Vilket är välrenommerat och stabilt med möjligheten att nå ut till de flesta i Sverige. Detta då nätet täcker hela 90% av Sveriges totala yta. I P3 Communications test för mobiloperatörer i Sverige fick nätet en andraplats 2019, tätt efter Telia. Det innebär också att du kommer att ha möjlighet att surfa i 5G.

Kundtjänst, kundservice och support hos Katshing

Kundtjänsten är lika modern som operatören själv. Du kan nämligen välja att ta kontakt via telefon, e-post, chatt eller Facebook. Väljer du något av alternativen online så har de öppet vardagar mellan 08:00 och 20:00. Samt lördagar och söndagar mellan 10:00 och 20:00.

Telefonsupporten däremot har enbart öppet under vardagar mellan 09:00 och 17:00. Den enda nackdelen med telefonsupporten är däremot att du inte själv kan ringa upp dem. Istället skriver du in ditt telefonnummer på hemsidan och väljer när kundtjänsten ringer upp dig.

Vårt omdöme om Katshing Abonnemang

Katshing är en välkommen ny mobiloperatör på marknaden. Med både billiga mobilabonnemang och samtliga abonnemang med fri surf är de en riktig utmanare. Att du utöver det får med de vanliga fördelarna som fria samtal och mess och slipper bindningstid är uppskattat.

Kort sagt har de både bra erbjudanden och en tydlig och rak kommunikation. Dessutom på ett nät som även har 5G. Ett av de bästa mobilabonnemangen just nu alltså. Det enda ovana i sammanhanget kan vara telefonsupporten som du inte kan ringa upp själv utan måste bli uppringd.

Information om Katshing Abonnemang

Lägst / Högst surf Fri surf
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 95 kr
Utan bindningstid fr. 95 kr/mån

Kontakta Katshing Abonnemang

Webbplats https://www.katshing.com/
Företagsnamn Katshing Mobile AB
Org. nr 559211-6940
Adress Box 12056, 102 22 Stockholm
Telefon De ringer. Lämna nr. på hemsidan.
Email De mailar. Lämna mail på hemsidan.

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 20:00
Tisdag 08:00 - 20:00
Onsdag 08:00 - 20:00
Torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 20:00
Söndag 10:00 - 20:00

Vanliga frågor

» Har Katshing abonnemang med fri surf?
Ja, samtliga abonnemang hos Katching har fri surf!
» Ingår det även surf utomlands?
Ja, 5GB eller 10GB inom EU/EES beroende på vilket mobilabonnemang du väljer.
» Har Katshing några särskilda erbjudanden?
Ja, absolut. Du kan gå med i deras lojalitetsprogram för att alltid kunna ta del av alla erbjudanden.
» Vilket nät använder Katshing?
Katshing använder Tele2s nät. Vilket innebär täckning på över 90% av hela Sveriges yta.

Andra abonnemang som liknar Katshing Abonnemang

BILLIGAST!
Surf / Månad 5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria i hela EU
Nät Tre
Pris / Månad fr. 19 kr fr. 109 kr
Surf / Månad 2 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria (undantag abonnemang Mini)
Nät Telia
Pris / Månad fr. 129 kr
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr