Tellus Mobil Abonnemang

Tellus Mobil introducerar en ny slags mobilabonnemang som kombinerar det bästa från tre världar. Ett billigt pris, riktigt bra villkor för användaren och ett gediget och konkret miljöarbete. Därmed kan du kombinera mycket surf och fria samtal med ett klimatmedvetet alternativ, där varje nytt abonnemang leder till plockat skräp eller planterade träd.

Surf / Månad 5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 50 kr fr. 145 kr

Fördelar

  • Spara surf i 90 dagar
  • Bra alternativ för klimatet
  • Låga ordinarie priser
  • 50 kr första månaden

Nackdelar

  • Ingen kundtjänst under helger

Fokus lågt pris och miljön med Tellus Mobil

Tellus Mobil abonnemangMobiloperatören Tellus Mobil kombinerar tre saker. Miljömedvetenhet, schyssta villkor och låga priser på ditt mobilabonnemang. Det första, miljömedvetenheten, bidrar de till med att skänka till välgörande ändamål varje gång de får in en beställning. Det är dessutom något som sker utan att påverka din plånbok eller ditt abonnemang. I nuläget är två organisationer som Tellus Mobil jobbar med Vi-Skogen och Håll Sverige Rent.

För det andra fokuserar Tellus Mobil på schyssta villkor för dig som konsument. Allt för att du ska få det bästa abonnemanget. Det innebär bland annat att du slipper bindningstid, alltid får fria samtal och ordentlig kundtjänst. Sist men inte minst så väljer de också att baka in riktigt låga priser i sina telefonabonnemang. Du får gott om surf och en fast månadskostnad som är ytterst konkurrenskraftigt.

En fri gratis månad om du värvar en vän till Tellus Mobil

Inte nog med det så kan du även få gratis-månader med Tellus Mobil. Det vill säga månader där du helt och hållet slipper alla kostnader. Det uppnår du genom att helt enkelt värva en vän. Då får både du och din vän en gratis månad.

Ju fler värvningar, desto billigare pris. Det enda som kärvs är att din vän vid värvningen uppger ditt telefonnummer.

Rikligt med extra surf

Oavsett vilket mobilabonnemang du väljer så får du en riktigt schysst deal hos Tellus Mobil. Du kan likt flera andra mobiloperatörer spara din surf, men i hela 90 dagar. Det är betydligt mycket mer än de flesta andra konkurenterna på marknaden erbjuder.

Du behöver själv inte heller vidta några extra åtgärder. Utan all surf som du har kvar i slutet av månaden blir helt enkelt överförd till nästa månad.

Mobilnät och täckning

Tellus Mobil använder sig av nät från Tele2. Det är ett uppskattat mobilnät och du når en absolut majoritet av svenska hushåll. Nätet ger dig dessutom täckning i över 90% av Sveriges totala areal.

Därmed ska det inte vara några särskilda problem att nå alla du önskar, så länge det inte handlar om några riktigt avlägsna platser.

Kundtjänst, kundservice och support

Kundtjänsten är något som Tellus Mobil prioriterar högt. Därför kallar de sin kundtjänst just för riktig kundtjänst. I praktiken innebär det att du ska få kvalitativ hjälp på en gång, oavsett hur du kontaktar dem. Svarstiderna via telefon ligger till exempel ofta under 20 sekunder.

Du når dem på telefon från måndag till fredag mellan 09:00 och 17:00. Utöver det kan du också skicka mail eller kontakta dem direkt via chatt på hemsidan. Det senare alternativet innebär att du även ibland kan få kontakt med supporten under helger.

Vårt omdöme om Tellus Mobil abonnemang

Tellus Mobil kombinerar mycket av det som en mobilkonsument kan önska sig och lite därtill. Förutom låga priser på sina mobilabonnemang får du också en rad riktigt schyssta villkor.  Med bland annat otroliga 90 dagar överförd surf.

Det blir dessutom toppat med en miljömedvetenhet med väldigt konkreta inslag. Med andra ord får du något som andra mobiloperatörer inte erbjuder. Därav får de också ett högt poäng. Det enda som egentligen hade förbättrat betyget är kundtjänst via telefon under helgerna.

Information om Tellus Mobil Abonnemang

Lägst / Högst surf 5 GB - 100 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad fr. 145 kr
Utan bindningstid fr. 145 kr
Med bindningstid fr. 145 kr

Kontakta Tellus Mobil Abonnemang

Webbplats tellusmobil.se
Företagsnamn Tellus Telecom AB
Org. nr 556893-4110
Adress Box 606, 131 21 Nacka
Telefon 0771-20 10 00
Email hej@tellusmobil.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Hur fyller jag på med surf hos Tellus Mobil?
Du kan skicka ett sms till 71669 med kod för önskat antal GB.
Hur många samtalsminuter och sms ingår på resa inom EU/EES?
Precis lika mycket som du har på ditt ordinarie abonnemang.
Hur kan jag betala hos Tellus Mobil?
Du kan välja mellan följande: Faktura via e-post, pappersfaktura, E-faktura samt autogiro.
När fyller Tellus Mobil på min surf?
Om surfen tagit slut får du en automatisk påfyllning den 1a varje månad.
Vad menar Tellus med miljömedvetet val?
Varje nytt abonnemang hos Tellus leder till antingen plockat skräp eller planterade träd.

Andra abonnemang som liknar Tellus Mobil Abonnemang

Surf / Månad 6 GB - Obegränsat
Samtal / SMS Fria
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 199 kr
Surf / Månad 5 GB - Fri surf
Samtal / SMS Fria inom Sverige
Nät Telenor
Pris / Månad fr. 225 kr/mån
Surf / Månad 5 GB
Samtal / SMS Fria
Nät Tele2
Pris / Månad 169 kr